Cookie- og Privatlivspolitik

A Million Ways to Die in the West

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og let grundstemning, men indeholder enkelte scener med voldsomme slagsmål og blodig vold. I én scene går der ved en eksplosion ild i tre personer, man ser en arm blive flået af og ligge blodig på jorden. I en anden scene får en mand en stor isblok ned over sig, og blodet sprøjter, da hans ansigt rammes af isblokkens ene hjørne. Endelig er der en drømmesekvens, hvor hovedfiguren angribes af en stor ørn med halvt menneske -halvt ørnehoved. Da filmen er humoristisk i sin grundstemning og forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
05.06.2014
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Million Ways to Die in the West
|

Filmen 'A Million Ways to Die in the West' handler om farmeren Albert, som ikke er verdens modigste mand. Og ikke nok med det, så mister han sin elskede kæreste, Louise, da han trækker sig fra en duel. Det gør en rigtig mand jo aldrig!

Han møder dog snart en anden pige, den mystiske Anna, og sammen med hende finder Albert sit mod og selvtillid. Og det får han i sandhed brug for, da Annas mand, en berygtet forbryder, melder sin ankomst i byen. 

Seth MacFarlane følger op på sin succeskomedie ’Ted’ (2012) ved at give sit utraditionelle bud på genren, der netop fokuserer på en af disse mindre modige mænd, spillet af ham selv. MacFarlane er kendt for grovkornet humor, der ikke holder sig tilbage, når det kommer til vold og seksuelle referencer, hvilket især dominerer universet i hans succesfulde TV-serie ’Family Guy’ (1999-).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (160 votes)
4
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'A Million Ways to Die in the West' er den morsomste cowboyparodi siden 'City Slickers' for omkring 20 år siden. " (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Men selvom bæ, prutter, seksuelle pinligheder og udpenslede film-dødsscener kan være nok så morsomme, så er der alt for langt imellem de egentlige pletskud. Og filmens næsten to timer kunne snildt have været skåret ned til halvanden." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  0

  "Hele to timers spild af tid [...] Lige til at skylle ud i lokummet, hvor dette platte makværk også hører hjemme." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Latrinære grin og saftige seksuelle replikskift holder gang i satirisk historie i klassisk western-regi. Ikke uden vittige scener." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... en slags standupforestilling om Det Vilde Vesten, hvor stort og småt parodieres pertentligt fra A-Z." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Flere sætstykker afvikles morsomt, men manuskriptet er skrevet idé for idé [...] Man savner vitale karakterer som Madeline Kahns Lili von Shtupp, den prægtige Marlene Dietrich-figur i 'Blazing Saddles'." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gitte

synes der var mange sjove pasager i filmen, men der var også perioder, hvor man tænkte kun nu igen. Ikke en film jeg gider at se flere gange.

Johan Pedersen

Samme instruktør Seth MacFarlane, der også er instruktør i "Ted", er tilbage med en ny film, hvor han, denne gang spiller hovedrollen. Historien er en parodi på det vilde vesten i 1882. Værst bliver det, med failet jokes og skrækkeligt skuespil, der var intet tidspunkt i denne film, at jeg fik ansigts trækninger. Det var ulideligt at sidde igennem. Nogle af publikummerne flækkede af grin hele vejen igennem, imens jeg sad og rystede på hovedet og krummede tæer, så de var lige ved at brække. Med så mange perverse påfund, teenageagtigt ting som, nogen der prutter. Der en scene med en cowboy, som har tyndskid og må defækere i en hat. Det bliver for anstrengende at se og høre på, i hele 2 timers spild af tid, penge og liv. Man er grædefærdig og overvejer for en stund, det rimelige i nogensinde at sætte sine ben i en biograf igen.

HeleneColor

Var inde og se filmen med veninderne her for nogle dage siden..
Mine veninder synes at det var den bedste film de nogensinde har set. Jeg er bare uenig når det kommer til deres meninger:-)

Altså filmen er ok, og man kan sagtens se den. Bare være forbedret på den mest skøreste film nogensinde!

Men god underholdning, så den skal ha 4 stjerner, for helt dårlig er den nu hellere ikke :-)

sanitoren

en western som bare skal opleves kanon morsom

OCDina

Filmen med stort potentiale. Alle stjernerne var der, og alle de sjove referencer var der- der var bare for langt imellem dem. Jeg grinte en del under de 'gode' scener, men den var langtrukken og kedelig ellers. Elsker musik-hittet med NPH og uden ham havde filmen været død for mit vedkommende. Den burde have været kortere :)

Majbrith

Det er en møgkedelig film.
I de sjove scener prøvede med samme chok-effekt som eksempelvis forfatteren af GOT.
Men det ligesom at komme for meget sukker i en kage. Dur ikke...

Og de er også ret sjove de pludselige. men filmen som heldhed, pfftt.

Den eneste der er sine penge værd som karakter. Det er den som Liam Neeson som udfylder sin rolle ret godt.

Hvis jeg kunne give minus fik den det.
Hvis det var en dvd til salg i bilka, lå den i 10-kr kassen.

Kenneth

Jeg ved ikke hvad der gør det, men den får lige akkurat 3 stjerner. Måske det er de enkelte scener med reference til andre storfilm der gør det (som i øvrigt er små genistreger i sig selv). Humoren er dejlig plat, det er ikke en film man griner hele vejen igennem, og ikke en film man får ondt i maven af grin af. Men trænger du til at koble af, få nogle gode grin, så er filmen anbefalesværdig. Den kan ses en gang, sjovere er den ikke.

hanne

Dejlig sjov og totale fed humor på både den gode men også platte måde har savnet en film der virkelig hva plat men hvor du skriger af grin hele vejen fra start til slut

Christina Schou Willumsen

Først skal det siges, at jeg normalt er vild med det Seth MacFarlane rør ved! "Ted" syntes jeg var en frisk og grov komedie, og "Family Guy" kan tit få mig til at grine højlydt.

Men Seth skal IKKE spille hovedrollen i sin egen film - for vise følelser, levere pointer og ændre ansigtsmimik, det kan han altså ikke.

Overordnet syntes jeg filmen starter godt, og sjovt ud. Men som det tit er med Macfarlane, så trækker han sine jokes i langdrag. Som regel syntes jeg også at det virker, og især når det kommer bag på en. Det er fordi det normalt er balanceret helt perfekt. Men her gøres det konstant. Alle jokes, og pointer, bliver trukket alt for længe og forklaret til døde. Og hermed bliver komikken også trukket ud af det.

Det ender altså med, at alle jokes kan forudses, og dermed bliver filmen meget kedelig, og alt andet end morsom. Den ender sågar med at blive pinlig.....

Øv Seth - bedre held næste gang....

Det sprøde popcorn

Grinede seriøs ikke en eneste gange i hele traileren.
Ser plat-fald-på-hale-dåse-latter-syg-dårlig-ud - også selv om det er en parodi! Frygter en westernudgave af "Met the Spartans!" :-(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.