Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer og karakterplakater til Turtles-filmen

Ny trailer og karakterplakater til Turtles-filmen

Turtle power!

Stem op!
9
Stem ned!
-2
(reset)

OPDATERET:

Der er kommet en ny trailer og fire nye karakterplakater til det kommende action-eventyr, 'Teenage Mutant Ninja Turtles'.

Plakaterne viste til at starte med blot tre af de fire padder, Leonardo, Michelangelo og Raphael, i hvert deres scenarie. Nu er Donatallo også kommet til.

Leonardo er placeret i et snelandskab - muligvis på et bjerg i Asien?

Michelangelo gør klar til kamp i storbyen med skyskrabere i baggrunden, og Raphael betragter byen fra, hvad der ligner toppen af en bro.

Donatello har naturligvis en eller anden underlig, teknologisk dims på ryggen, mens han står i skildpaddernes elskede kloak.

Teenage Mutant Ninja Turtles får premiere den 4. september.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille

Det er ikke altid at man skal lytte til andres anmeldelser, i stedet skal man selv gå ind og bedømme selv. Lad være med at have forventninger andet end at det er de fire muterrede kæmpe skildpadder i skal ind og se og så vil I hellere ikke blive skuffet. For store forventninger fører bare til for store skuffelser, mindre forventninger fører til stører glæder!

Montás

Nogen kan fortælle hvornår er den ude officiel???
for synes jeg går og venter på intet

Mikkel Poulsen

Har i lige tænkt på hvad de 4 skildpadder er opkaldt efter ? Leonardo er efter Leonardo Da Vinci den Italienske maler, også Raphael er efter Raffaello Sanzio den Italienske maler. Donatello er efter en Italiensk renæssancekunstner som jeg faktisk aldrig har hørt om, også Michelangelo der også var en Italiensk maler & billedhugger. Hehe ud for mit synspunkt tænker jeg det er de 4 Italienske genier der er inde i de 4 skildpadder altså som sjæle! :)

Peter

Gudskelov der kom en Turtles-plakat med Donetallo! Nu er jeg glad. :)

Christian

I USA får den premiere allerede d.2 August. Herhjemme hedder det d.4 September! :-(

Det betyder flere ting:

1 - at internettet vil florere med spoilers
Og de er så pisse svære at undgå, også selvom man prøver!

2 - vi vil længe før vi selv ser filmen her i landet kunne læse tonsvis af anmeldelser på nettet (rottentomatoes.com) som vil fortælle os om vi skal glæde os, eller spare vores penge!! Jeg HADER det! Men jeg kan simpelthen ikke lade vær at tjekke op på det. Man er jo nysgerrig og vil gerne vide på forhånd at det man skal ind og se ikke er pisse hamrende katastrofalt :-(

Hvorfor tager det DK så meget længere tid at frigive filmen herhjemme? :-(

Christian

Denne trailer giver et bedre indtryk end teaser traileren gjorde. Men jeg er simpelthen nød til at se denne film i sit store hele, før jeg kan dømme om det er et hit eller et miss!

- men ses, det SKAL den sgu!

Ruffy

AWEEEEEESOOOOOMEEEEE

Jeg elsker virkelig hvordan de har fået dem alle sammen til at havde vær deres unikt look! :D

CINEMANDRUP

JA for helv... Så sker der ting og sager. Undskyld min begejstring, men det er simpelthen for godt. Barndomsheltene sparker i den grad røv i denne trailer og hvilken fryd er det ikke at se:-) I starten var jeg lidt øv over deres ny fundne udseende, men er ved at vænne mig til det.

En ting er sikker: Det kan godt være at Bay ikke er instruktør og blot producer, men det oser af Bay hele vejen igennem traileren. Padderne har jo som omtalt fået en ordentlig gang steroid indsprøjtning og et medlemskab til Fitness World med en Zumba instruktør i form af Splinter. De virker adrætte og kampklare i sådan et grad at jeg ikke kan andet end glæde mig.

Jeg havde også mine tvivl med Shredders udseende, men heldigvis ikke i tvivl længere. Han ser i den grad bad-ass ud og har mere end rigelige ostekløvere på sig, så det lover godt.

Action ved vi alle der er nok af i sådan en film. Selvironien er jeg i den grad glad for at de har gjort sig umage med.

Vi kommer også rundt til mange locations, alt lige fra downtown city, til sneladskaber, til skyskrabere til kloakerne selvfølgelig.

Nu er spørgsmålet så, hvordan Bay og holdet har tacklet historien. Det andet er der styr på - virker det til. Ventetiden er meget lang lige nu.

Jeg er stor fan og tilhænger af de gamle klassikere, men ser med nye øjne på franchisen for den har været længe undervejs og det er bare ren og skær glæde at få dem på lærredet igen og lade en ny generation tage del i det som mange af os opfatter som værende vores barndom.

Der skal ikke lyde en kritik fra min side, men derimod en stor begejstring. Mere Turtle Power tak.

KK

Denne film bliver årets fedeste film, og det nye design ved turtles er genialt lavet, og det er virkelig flot lavet..
den her film bliver verdensklasse og kan ikke vente på den kommer!
folk brokker sig over de mærkeligste og ligegyldige ting ved den her film.. tag den som den er og nyd den!

Katja

Vi andre må vel have lov til at være en anelse skeptiske eller kritiske overfor visse punkter, selvom du elsker den betingelsesløst allerede inden du har set andet end en plakat.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter