Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'Fury'

Brad Pitt kører i krig

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer samt plakat til krigsfilmen 'Fury' er netop landet online - og det ser virkelig fedt ud.

Brad Pitt kører her i krig mod tysken i en dødsmaskine på larvefødder. Han er kommandant for en samling af både erfarne og uerfarne amerikanske soldater, der befinder sig i Tyskland mod slutningen af Anden Verdenskrig.

Logan Lerman, Shia LaBeouf (med en skovsnegl), Michael Peña, Xavier Samuel, Scott Eastwood og Jason Isaacs spiller de resterende roller, og filmen er instrueret af David Ayer (End of Watch).

Fury får dansk premiere den 13. november 2014.

Fury

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Pitt poserer og promoverer
8 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Hvor er det kikset... nej hvor er det kikset. Dialogen er hel gal, den er virkelig virkelig dårlig og seriøst kliché fyldt, samtidig med det virker som om de læser op fra papir. Brad Pitt er helt gal på den... han er ualmindelig overdramatisk, amerikansk når det er aller værst. Nøj hvor er det kunstigt. Får det helt dårligt af at se på det.......
Den er sgu hel gal - håber for dem, at de bare har fået en amatør til at lave den trailer.
Plakaten er virkelig flot og lover kvalitet på et helt andet stadie! Den viser noget visuelt som filmen ifølge traileren, slet ikke kan nå.

Linauser/774152

It's looking good...!

Men er også en sucker for Anden Verdenskrigsfilm og så er Brad Pitt jo med, old or not he is still a hunk.

Anonymuser/0

~Det er da 100% kun pga Brad Pitt & fordi jeg elsker at se nazister få tæv, at jeg ville se den her, for resten af skuespiller teamet består udelukkende af gutter der gi'r mig kvalme på lærredet/skærmen!!!

Jacob

Fury har været lidt af joker, men må sige traileren om kampvogns-mandskabet giver en blod på tanden. Shia LaBeouf har aldrig været rigtig væk, seneste optræden var i Nymphomaniac, men længe siden jeg som sådan har set en film med ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.