Cookie- og Privatlivspolitik
Conan Barbaren skal spille Aquaman

Conan Barbaren skal spille Aquaman

Vandmanden vs. Batman vs. Superman

Stem op!
6
Stem ned!
-2
(reset)

Jason Momoa skal spille Aquaman, kongen af Atlantis, i DCs næste film 'Batman v Superman: Dawn of Justice', skriver Hitfix.

Momoa er bl.a. kendt for at spille titelrollen i Conan the Barbarian og Khal Drogo i HBOs TV-serie 'Game of Thrones'.

Aquaman kommer sandsynligvis ikke til at spille en stor rolle i 'Superman v. Batman'. Men vi skal lige møde ham, inden han dukker op i Justice League-filmen i 2017, hvor alle DC-superheltene samles.

Batman v Superman: Dawn of Justice får premiere den 5. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aleksander

DC begår en fejl. Marvel formåede og bygge rigtig godt op til The Avengers igennem alle deres film inden. Vil dog gætte på at DC prøver lidt ligesom vi så i The Amazing Spidermann 2, hvor vi får præsenteret et par kommende hovedroller sidst i filmen!

CINEMANDRUP

En ordentlig gang vandindsprøjtnings gen til muskelbundtet Jason Momoa. Måske ikke ligefrem ham som jeg havde set som en Aquaman helt, men det er nok heller ikke ham som der kommer mest fokus på eller bliver omdrejningspunktet. Der kommer ihvertfald nok cameo roller i Batman Vs. Superman. Så vi må regne med at det bliver uden den store baggrundshistorie for H2O Helten, men det var vel også forventet.

Camillauser/927927

Først er det Superman vs. Batman, så får Wonder Woman en cameo og nu tilføjer i osse Aquaman... hvorfor kaldte i ikke bare den her film Justice League lige fra starten af?
Den her film kommer til at blive et stort rod når den endelig kommer ud, det er jeg sikker på.

Jacob

Da Batman v Superman første gang blev præsenteret, så var de klare forventninger for de fleste at det kun skulle være en film om dem, og enig i at det virker en smule underligt at præsenterer andre helte oveni. Og det er næsten uanset hvor små deres betydning måtte blive. Selve Justice League vil ikke engang blive den direkte fortsættelse.

På den anden side levner undertitlen Dawn of Justice vel plads til andre end hovednavnene, og selvom The Avengers har introduceret Black Widow, Hawkeye og The Falcon i andres film forstår jeg godt Warner Bros. ønsker at gå egne veje. Problemet for DC Comics er at det virker, som om de fleste helt ikke ved hvad de vil. Som om de bare tænker; "okay, hvordan overgår vi Marvel mest muligt?"

Jacob

Jeg havde håbet lidt på Zack Snyder vil udelade Aquaman, og jeg er spændt hvor omfattende hans kræfter vil være, og om en hær af delfiner, hajer og spæghuggere vil komme Batman og Superman til undsætning. Det lyder allerede som om Dawn of Justice bliver tætpakket, for Wonder Women vil jo også kræve sin bid af spilletiden. Med Jason Mamoa satser man ikke ligefrem på en helt med det store omløb i hovedet, men på den anden side forbinder jeg ikke specielt kongen af Atlantis med det. Ligesom med amazon-krigeren vil hans dragt sikkert også få en moderne opgradering. Jeg holder stadig fanen højt, men krydser fingrer for 300 instruktøren ikke kommer ud af takt med fansenes forventninger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter