Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'Sin City 2'

Ny trailer til 'Sin City 2'

Never lose control

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Filmen har været længe undervejs, men det er nu ganske vist, at 'Sin City 2' rammer biografer verden over til august. Den nye trailer kan ses nedenfor.

Stilen er fortsat filmatiserede tegneserierammer med udgangspunkt i Frank Millers sort/hvide graphic novels, der udkom første gang i 1991, og en række karakterer fra det voldelige univers vender tilbage til lærredet.

Bruce Willis, Jessica Alba og Mickey Rourke kan således ses i selskab med nye tilføjelser som Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt og Eva Green.

Sin City 2 får dansk biografpremiere den 28. august.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

..meget, det har været nogle helt vildt gode trailers ind til videre. Håber ikke de bare er et resultat af god marketing, og filmen derefter skuffer, for den ser meget lovende ud. Glæder mig til premieren!

dippegalantuser/922792

...at der er holdt lige så meget fokus på historien som i den første og at filmen er lige så syret som den første også. For Sin City var og er et mesterværk af de helt store og med en 2'er i lige så fin stil, har vi tegningen (pun intended) til en filmserie af de helt store. Helt på linie med Star Wars, Alien og Indy...

Glæder mig meget til d. 28. august!

Lukas

Jeg synes det med at de har et overall plot gør det en mere interessant en den første og castet alene er en bilet for mig.

@Jacob, prøv lige at læse tegneserie til Kick-Ass den er mere brutal og voldsom end Sin City er, og jeg har læst næsten dem alle. i KA2 tegneserien ser vi The Motherfucker slå børn ihjel fordi han synes det er sjovt.

Jacob

Sin City får Kick-Ass til at ligne et afsnit af Teletubbies, og A Dame to Kill For ser endnu mere rå ud end 1'eren. Håber ikke der går yderlig ni år før 3'eren kommer.

CINEMANDRUP

Det ser jo ligeså fabelagtigt ud som den første. Den hårde brutale stil i sort hvid med glansfokus på enkelte farver er visuelt virkeligt lækkert.

Glæder mig meget itl denne fillm og traileren ser vildt indbydende ud og et par gengangere fra første film er bestemt heller ikke dårligt.

Det ser ud til at det byder op til mord, slagsmål, jealousi, strip, sex, biljagter, eksplosioner, skuddueller, gangstere, afpresning, hævn og korruption. Kan man andet end sige:

Welcome to Sin City: Enter at own risk:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Finn Carl

Nu har det altid undret mig ret meget, at nogle finder en sær fornøjelse i at blive skræmt, bortset lige fra rutchebaner, som jeg holder meget af,

3 minutter siden
kasper

i kan finde fede plakater med citater fra film på -> https://citatplakat.dk

9 timer siden
Aggie

Hvis man har andre kilder er det god kutyme at nævne dem, da man ellers ikke debatterer på samme niveau.

1 dag siden
Tom
Tom

Spiderman forsvinder heldigvis ikke men er bare ikke længere i Marvel's univers. Giver Stig ret.

1 dag siden
Jacob

Det ser både superfedt og gennemført ud, og de omkring fem år efter Imperiets fald er en spændende tid serien udspringer fra, hvor lov og orden er

1 dag siden

Aktive debatter