Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'Sin City 2'

Ny trailer til 'Sin City 2'

Never lose control

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Filmen har været længe undervejs, men det er nu ganske vist, at 'Sin City 2' rammer biografer verden over til august. Den nye trailer kan ses nedenfor.

Stilen er fortsat filmatiserede tegneserierammer med udgangspunkt i Frank Millers sort/hvide graphic novels, der udkom første gang i 1991, og en række karakterer fra det voldelige univers vender tilbage til lærredet.

Bruce Willis, Jessica Alba og Mickey Rourke kan således ses i selskab med nye tilføjelser som Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt og Eva Green.

Sin City 2 får dansk biografpremiere den 28. august.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

..meget, det har været nogle helt vildt gode trailers ind til videre. Håber ikke de bare er et resultat af god marketing, og filmen derefter skuffer, for den ser meget lovende ud. Glæder mig til premieren!

dippegalantuser/922792

...at der er holdt lige så meget fokus på historien som i den første og at filmen er lige så syret som den første også. For Sin City var og er et mesterværk af de helt store og med en 2'er i lige så fin stil, har vi tegningen (pun intended) til en filmserie af de helt store. Helt på linie med Star Wars, Alien og Indy...

Glæder mig meget til d. 28. august!

Lukas

Jeg synes det med at de har et overall plot gør det en mere interessant en den første og castet alene er en bilet for mig.

@Jacob, prøv lige at læse tegneserie til Kick-Ass den er mere brutal og voldsom end Sin City er, og jeg har læst næsten dem alle. i KA2 tegneserien ser vi The Motherfucker slå børn ihjel fordi han synes det er sjovt.

Jacob

Sin City får Kick-Ass til at ligne et afsnit af Teletubbies, og A Dame to Kill For ser endnu mere rå ud end 1'eren. Håber ikke der går yderlig ni år før 3'eren kommer.

CINEMANDRUP

Det ser jo ligeså fabelagtigt ud som den første. Den hårde brutale stil i sort hvid med glansfokus på enkelte farver er visuelt virkeligt lækkert.

Glæder mig meget itl denne fillm og traileren ser vildt indbydende ud og et par gengangere fra første film er bestemt heller ikke dårligt.

Det ser ud til at det byder op til mord, slagsmål, jealousi, strip, sex, biljagter, eksplosioner, skuddueller, gangstere, afpresning, hævn og korruption. Kan man andet end sige:

Welcome to Sin City: Enter at own risk:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Inshapedk

Sød musik i mine øre Johnny. Disney skal man kun lave i lave doser.

7 timer siden
PernilleSolouser/16711
PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

9 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

Når The Snyder Cut kommer. Men også pga. Titans og Doom Patrol.

1 dag siden
Benjamin

The Snyder Cut kommer til HBO Max i 2021.

1 dag siden

Aktive debatter