Cookie- og Privatlivspolitik

A Million Ways to Die in the West

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og let grundstemning, men indeholder enkelte scener med voldsomme slagsmål og blodig vold. I én scene går der ved en eksplosion ild i tre personer, man ser en arm blive flået af og ligge blodig på jorden. I en anden scene får en mand en stor isblok ned over sig, og blodet sprøjter, da hans ansigt rammes af isblokkens ene hjørne. Endelig er der en drømmesekvens, hvor hovedfiguren angribes af en stor ørn med halvt menneske -halvt ørnehoved. Da filmen er humoristisk i sin grundstemning og forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
05.06.2014
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Million Ways to Die in the West
|

Filmen 'A Million Ways to Die in the West' handler om farmeren Albert, som ikke er verdens modigste mand. Og ikke nok med det, så mister han sin elskede kæreste, Louise, da han trækker sig fra en duel. Det gør en rigtig mand jo aldrig!

Han møder dog snart en anden pige, den mystiske Anna, og sammen med hende finder Albert sit mod og selvtillid. Og det får han i sandhed brug for, da Annas mand, en berygtet forbryder, melder sin ankomst i byen. 

Seth MacFarlane følger op på sin succeskomedie ’Ted’ (2012) ved at give sit utraditionelle bud på genren, der netop fokuserer på en af disse mindre modige mænd, spillet af ham selv. MacFarlane er kendt for grovkornet humor, der ikke holder sig tilbage, når det kommer til vold og seksuelle referencer, hvilket især dominerer universet i hans succesfulde TV-serie ’Family Guy’ (1999-).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (165 votes)
4
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'A Million Ways to Die in the West' er den morsomste cowboyparodi siden 'City Slickers' for omkring 20 år siden. " (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Men selvom bæ, prutter, seksuelle pinligheder og udpenslede film-dødsscener kan være nok så morsomme, så er der alt for langt imellem de egentlige pletskud. Og filmens næsten to timer kunne snildt have været skåret ned til halvanden." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  0

  "Hele to timers spild af tid [...] Lige til at skylle ud i lokummet, hvor dette platte makværk også hører hjemme." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Latrinære grin og saftige seksuelle replikskift holder gang i satirisk historie i klassisk western-regi. Ikke uden vittige scener." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... en slags standupforestilling om Det Vilde Vesten, hvor stort og småt parodieres pertentligt fra A-Z." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Flere sætstykker afvikles morsomt, men manuskriptet er skrevet idé for idé [...] Man savner vitale karakterer som Madeline Kahns Lili von Shtupp, den prægtige Marlene Dietrich-figur i 'Blazing Saddles'." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mr. Truman

A Million Ways to Die in the West er så plat og dårlig at den er sjov. Seth MacFarlane har med denne historie om farmeren Albert skabt en kultfilm. Der er 1 million jokes i filmen hvor knap 2 af dem egentlig er sjove, hvorimod 999.998 af dem er så dårlige at man griner af dem.

Jeg valgte at se filmen da jeg så traileren som var god. Det viste sig så at de 2 minutter som traileren var,var klart sjovere end hele filmen.

Filmens genre: Romance, Comedy, Western.

Filmen skal ses! Dog uden forventninger! :)

matilde

mig og min veninde så denne film og vi grinede noget så voldsomt. super mange godt jokes og små ting som er helt fantastiske + vi var meget begejstret over den fantastiske weston musik.

Jakob P.

Man blev glædelig overrasket over de jokes, og masser af sjove scener som var med i filmen, og heldigvis blev en mindre heldig og mindre modig farmer, mere heldig og mere modig da farmeren Albert finder sit mod og sin selvtillid.

Både titlen og traileren lægger jo op til det som filmen er: en god blanding af sort og plat humor, dødbringende jokes og en smule kærlighed.

Alt i alt en god film, hvis man er i humor til en plat spaghetti-western.

Ann-Sophie Kejseruser/235441

Det er længe siden jeg har grint så meget .
Hele turen værd :)

Tyra

Smuk, sjov og rørende - beskriver filmen perfekt! Det er sjældent, at man finder sådan en god sammensætning.

Jacob

Seth McFarlane har gjort sig bemærket med en stribe animerede serier, og ikke mindst den succesfulde Ted. Der er mange sjove indfald når Det Vilde Vesten får en overhaling, men det hele drukner desværre i primitivt bæ- og pruthumor.

Marlon Campbell

God engangsfilm med gode jokes i, men behøves ikke at ses i biografen, hvis i forstår hvad jeg mener ;)

Christian

Jeg kom med forventninger på et niveau, der må have ligget langt under 0. Troede virkelig jeg skulle ind og se sådan en film, hvor man bare tænker "nå". Men jeg må sige, at jeg blev glædeligt overrasket. Grinte gennem det meste af filmen, og selvom humoren var noget plat, var Seht McF. nu sjov nok alligevel. Kan sagtens anbefale denne film, hvis man en aften bare vil have sig et godt grin.

Tineuser/864591

Rigtig sjov film. Jeg kedede mig ikke på noget tidspunkt. Helt klart værd at se.

JB007

Var inde og se den her film, sammen med to af mine gode venner, og jeg skal sige jer, vi var flade af grin! Vi kedede os ikke på et tidspunkt i filmen - fantastisk stemning omkring publikum. Alt i alt, en ZenZyg fed film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter