Cookie- og Privatlivspolitik

The Campaign

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Campaign
|

I komedien ''The Campaign' kæmper to politikere (Zach Galifianakis og Will Ferrell) om at komme i betragtning til en plads i kongressen.

Filmen er instrueret af Jay Roach, som stod bag Austin Powers-filmene og de to første Meet the Parents-film.

'The Campaign' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
3.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det der gør den lejlighedsvis sjov, er det faktum at den har et gran af sandhed, selvom den er overdrevet x 100.

Trods mange fine tilløb, ender den dog uden at det for alvor bliver en film man vil huske ret længe efter rulleteksterne - måske fordi slutningen savner lidt af det vanvid, som der ellers er rigeligt af i resten af filmen.

S. Rico

Jeg fatter ikke, at den ikke er kommet i biograferne i Danmark. Den er langt sjovere end eksempelvis Due Date (også Zack Galifianakis). Men den er blevet helt overset herhjemme, og jeg faldt over den ved et tilfælde, da jeg så en top 10 oversigt over de bedste comedies fra 2012.

Noget af det der gør filmen virklig sjov - og også lidt scary - er at de totalt langt ude kampagne "tricks" rammer lige i øjet. Det er selvfølgelig karrikeret, men som man siger: "overdrivelse fremmer forståelsen". Så filmen kan enten ses som ren slapstick eller som et angreb på det amerikanske politiske system. Der bliver i hvert fald taget tykt pis på dem, samtidig med at der hæves en fordømmende pegefinger. De sidste par minutter af filmen er dog lige lovlig "korrekt" og trækker lidt ned. Inden man kommer så langt er der dog masser af fantastisk komik. Hvor tit ser man lige en baby få en lige højre i slow-mo?

AufVideoSehen

Der er ikke meget politisk satire over dyrtkøbte reklamevalgkampe med religiøst vanvid i The Campaign. Det er en usjov nærmest kedelig plat film, der kører på rutinen og dovne præstationer. Det er simpelt hen hverken nok eller godt nok at smide Will Ferrell og Zack Galifianakis i ringen og fjolle infantilt rundt i børnehavehøjde.

Wayne

når man tænker på det kommende præsidentvalg i USA (uden sammenligning, iøvrigt). Traileren indikerer at den bliver hylesjov.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.