Cookie- og Privatlivspolitik
Brad Pitt i efterfølger til 'World War Z'

Brad Pitt i efterfølger til 'World War Z'

Steven Knight skal skrive manuskriptet

Stem op!
1
Stem ned!
-3
(reset)

Efterfølgeren til zombie-filmen World War Z har fået sin hovedrolleskuespiller, og det bliver ligesom forgængeren Brad Pitt, der skal bekæmpe de inficerede horder.

Ifølge Variety vender superstjernen tilbage i rollen som FN-medarbejder Gerry Lane, og handlingen forventes at tage udgangspunkt umiddelbart efter den første film.

Man forstår godt, at Brad Pitt igen går i krig mod zombierne. Etteren blev Pitts største succes med en indtjening på 540 mio. dollars på verdensplan.
 
J.A. Bayona (Børnehjemmet) erstatter Marc Forster i instruktørstolen, og manuskriptet skal skrives af Steven Knight, der er kendt for drejebogen til Dirty Pretty Things samt den kommende Locke
 
World War Z 2 (der forhåbentlig får en anden titel - måske 'Z2'?) får efter planen premiere i 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Ligesom med I am Legend har jeg ikke den store fidus til hjerneædende lig på speed, og WWZ fik ikke mig til at sidde yderst på sædet i biografen. 2'eren kan ikke andet end at overraske.

Stine

Det er det eneste, Hollywood tænker på. Om der så er brug for en 2´er, 3´er, 4´er eller ej, der er egentligt ligegyldig. Bare de tjener en masse penge ind.

CINEMANDRUP

World War Z fandt jeg ganske overraskende og var i sig selv en fin omgang underholdning med gode effekter, horder af zombier, interessant historie og en velspillet Brad Pitt der gjorde det godt i rollen.

Når det så er sagt er det ikke en film, som lægger op til en 2'er. Nogle gange skal en film blot stå alene uden at man skal forsøge at høste flere penge ud af franchisen. Ikke alt skal gøres op i sequels, remakes eller reboots.

Nu var der jo ligeledes snakket om et muligt remake af filmen Cliffhanger, men du ser jo heller ikke en tumpe til en instruktør lave en Cliffhanger 2. Lad originalen stå alene nogle gange og i dette tilfælde med World War Z 2, syntes jeg ikke der burde være en 2'er.

dippegalantuser/922792

...der - for nuværende - er planlagt. WWZ var noget bedre end sit rygte og selvom den ikke holdt sig til bogen, kan jeg sagtens se mulighederne for fortsættelser. Både af mere dystopisk karakter (en slags "last stand") og af genopbyggelseskarakter, hvor den nye verdensorden trues af et nyt udbrud.

Jeg fandt historien interessant og ikke mindst velspillet, så jeg håber på at begge sequels bliver til noget.

Wayne

World War Z var fin underholdning - men jeg synes egentlig ikke den råber på en efterfølger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

13 timer siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

2 dage siden
Sander

må mig og en af mine venner se it 2 vi er fans men vi er kun tolv vi ser gyserfilm næsten dagligt

3 dage siden
Jacob

Harry Potter og det forbandede barn skal bare filmatiseres engang i fremtiden, og det skal selvfølgelig være med de oprindelige skuespillere i dere

4 dage siden

Aktive debatter