Cookie- og Privatlivspolitik

Batman v Superman: Dawn of Justice

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående mørk, intens og actionfyldt stemning. Den indeholder et væld af voldsomme scener med kampe, skyderier, eksplosioner, biljagter, bygninger der styrter sammen og mennesker, som kommer til skade. Der forekommer også chok-effekter, hvor dæmoner og monstre angriber ud mod tilskuerne. Selv om mange voldsomme scener er fremstillet i slowmotion, er selve det blodige med mennesker der såres imidlertid ikke udpenslet. Samtidig overholder filmen alle superhelte- og actiongenrens konventioner - universet er urealistisk, superhelten er uovervindelig, de voldsomme konflikter forløses forholdsvis hurtigt, og det gode vinder til sidst. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
24.03.2016
| |
2 timer 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Batman v Superman: Dawn of Justice
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, First Class 2D, Babybio 2D, Level 7 med intro - 2D, Seniorbio 2D
|

Superheltefilmen 'Batman v Superman: Dawn of Justice' tager sin begyndelse, efter storbyen Metropolis blev lagt i ruiner af mægtige skabninger fra rummet. Godt nok sejrede den retfærdige Superman, men nu stilles der spørgsmålstegn ved hans guddommelige kræfter og den manglende regeringskontrol.

Ud af skyggen træder den selvtægtende beskytter af de svageste, Batman, der har sine egne motiver for at gå i kamp mod den overlegne Superman. Imens forsøger myndighederne at afklare, hvilken type helt, verden har mest brug for. Giganternes kamp kan begynde, men i kulissen lurer en ny trussel, der kan forsage selveste menneskehedens undergang.

'Batman v Superman' er dels en efterfølger til Man of Steel, der introducerede verden for en ny Superman i form af den britiske skuespiller Henry Cavill. Filmen byder også på en ny fortolkning af Batman, der i Ben Afflecks skikkelse er mere bister end nogensinde før. Endelig fungerer opgøret som opvarmning til den helt store superheltesammenkomst i Justice League, der også instrueres af Zack Snyder.

'Batman v Superman: Dawn of Justice' er baseret på DC Comics' tegneserier og henter bl.a. inspiration til sit plot fra Frank Millers banebrydende 'The Dark Knight Returns'. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1305 votes)
3.9
3.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det meste af tiden fungerer de først og fremmest som brikker i det større spil, der handler om at destruere, sprænge ting i luften og køre ting og mennesker i smadder Zack Snyder-style. Lad dét være en anbefaling eller en advarsel, alt efter præferencer." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "Lad os starte med den gode nyhed: ’Batman v Superman’ er en bedre film end den jammerlige forgænger ’Man of Steel’, der var en af nyere tids værste superheltefilm. Den dårlige nyhed: Det er stadig ujævn underholdning." (Peter Albrechtsen)

 • Filmland P1

  "I den første halve time ligner ’Batman v Superman’ kompleks historiefortælling à la ’Watchmen’. Derefter drukner alt i bulder og bummelum." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... Snyder viser med 'Batman v Superman', at han ikke formår at give sine karakterer nok psykologi til, at man for alvor gider at engagere sig i dem." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Superman v Batman’ er en ambitiøs superheltefilm i et episk format, der måske kun er set før i Zack Snyders egen ’Watchmen’ fra 2009 – og denne gang også lidt større, end han kan gabe over." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "'Batman v Superman' er en flot film, som kun bliver kedelig, når actionscenerne varer for længe." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicholasuser/774728

De sidste mange DC-film har da heller ikke været meget værd... DKR var en skuffelse, MoS var en skuffelse, ja, den sidste rigtig gode DC-film var vel egentlig The Dark Knight?

JB007

Tror han ender med at snyde os..

Jian

Det her er blot min mening, men jeg synes ærligt talt at det er tilfredsstillende, at Affleck er Batman :) Her er mine grunde:

- Han HAR mange års erfaring indenfor filmverdenen. B.la som skuespiller og instruktør (Argo, The Town, Good Will Hunting)

- Han LIGNER en Batman! Måske ikke en Bruce Wayne, men jeg synes uden tvivl hans mund især kan passe perfekt til en ny version af Batman!

- Før The Dark Knight blev alle fans rasende over Heath Ledger som Joker... det samme gælder Christian Bale og Anna Hathaway... Giv altid en chance :) Fordi det kan kun overraske

- Det er nu 10 år siden (snart 11), at Ben Affleck spillede 'Daredevil'... mon ikke han har forandret sig og lært af sine fejl? Jeg synes selv filmens manuskript ikke var det bedste, men Affleck var heller ikke så dårlig, som alle klager over.

Og lige en ting til... Snyder står bag 'Sucker Punch' og 'Watchmen'... mon ikke han kan fremstå Batman som en ny bad-ass mother f*cker ;) ?

Marlon Campbell

Ved ikke hvor god den kommer til at blive, men skal se den og hæpper fuldt ud på batman, selvom man ved, at de ender med at arbejde sammen og hvor der så er flere film som sammenspiller med den, lige som aventures

Dade

men Ben Affleck er ikke nogen Batman

Jian

Ben Affleck ligner indtil videre, mere den ægte Batman end Bale gjorde ;)

Vakse Viggo

Det var på tide. De har jow spillet med og mod hinanden i tegnefilm.

Jian

Hvorfor dælen er den her film ikke på Top Mest Ventede Film på Kino?
Film som Hunger Games, Thor: The Dark World og The Avengers... Hvis DE er med så burde den her kraftedme også! Det er BATMAN vi snakker om!!!

Wayne

Man jeg kommer jo nok til at se den alligevel, men forventningerne er ikke i top.

Thomas

Denne her må blive 2015´s must see film. Det er nok ca. 13 år siden jeg første gang læste rygter om en Batman vs Superman film, som ikke blev til noget. Gemmen årene har den været oppe og vende en del gange, for så at blive skudt i sænk igen. I I am Legend ser man på et tidspunkt et Batman/Superman logo på en reklametavle, hvilket startede en rygtestorm. Nu kommer den, hvor bliver det fedt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.