Cookie- og Privatlivspolitik
Gerard Butler er ikke den nye Patrick Swayze

Gerard Butler er ikke den nye Patrick Swayze

Skotten dropper Point Break-remake

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Der er ingen vej uden om det. Point Break - en af 90ernes absolut bedste actionfilm - bliver genindspillet. Også selvom flere af os ryster vantro på hovedet og mindes Kathryn Bigelows film med varme tanker.

The Hollywood Reporter kan nu afsløre, at Gerard Butler har trukket sig fra genindspilningen. Han skulle ellers have spillet rollen som zen-mesteren Bodhi, der bruger fritiden på at røve banker og ellers lever af at surfe bølgen blå.

Patrick Swayze-rollen var ellers i hus, men skuespilleren er åbenbart blevet uenig med projektets udvikling og har samtidig ikke kunne passe filmen ind i sin kalender.

Keanu Reeves' FBI-dude skal spilles af Luke Bracey (G.I. Joe: Gengældelsen), der stadig er relativt ukendt og næppe kan tiltrække et publikum.

Med andre ord: Filmselskabet har pludseligt fået travlt med at skulle finde det nye, bærende navn - også gerne inden optagelserne starter i næste måned.

Man kan lige forestille sig producentens desperate opkald til den allerede etablerede strandbums Matthew McConaughey... men der kunne godt komme en Oscar eller et højprofileret projekt i vejen på den front.

Butlers næste projekt bliver Olympus Has Fallen-fortsættelsen 'London Has Fallen', og den nye 'Point Break' forventes at få premiere engang i 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TorbenWood

Den sydamerikanske skuespiller Edgar Ramirez er netop blevet tilbudt rollen som Bodhi. Et spændende valg, selvom jeg stadigvæk finder genindspilningen unødvendig.

Edgar Ramirez er mest kendt for sine roller i film som Wrath of the Titans, Zero Dark Thirty, Bourne Ultimatum, Vantage Point og Domino.

Christian

Det glæder mig at høre. Synes han virkede fesen i rollen fra start.

Jeg synes hele ideen om genindspilningen af en sådan action klassiker er en stor fejl. Og kan lige se alle de nyere generationer kører den der, "nøøøøøh! Det er jo totalt rip/off af Fast and Furious!!"... When really, it's the other way around - and they dont even know it!

CINEMANDRUP

Yderst fornuftigt. At genindspille noget der er perfekt i forvejen er decideret dumt og nu hvor der ikke er noget trækplaster af et navn er de spinkle chancer der var, nærmest ikke eksisterende nu.

Drop genindspilningen. Tænk nyt

Wayne

Point Break, var på alle måder perfekt lavet - en af de bedste Heist film, nogensinde.

At genindspille en film i den kaliber, er direkte selvmord. Den vil næsten være dømt til at udkomme direkte på DVD. At Butler klogt, har valgt af forlade den synkende skude gør ikke mulighederne for succes større.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

19 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

19 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter