Cookie- og Privatlivspolitik

The Other Woman

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk stemning. Den indeholder mild dramatik i form af skænderier og komiske slagsmål. I en enkelt voldsom scene går en rasende mand flere gange ind i ruder og ses stærkt blødende fra næsen. Desuden bliver han slået til jorden af et knytnæveslag. Da det hele foregår indenfor en udpræget komisk ramme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
01.05.2014
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Other Woman
|

Filmen 'The Other Woman' handler om Carly, der med den flotte, succesfulde Mark endelig har fundet manden i sit liv. Da hun tager hjem til hans hus for at overraske ham, er det hans kone Kate, der åbner døren.

Hverken Carly eller Kate havde mistanke om utroskaben, og deres fælles raseri bliver starten på et nyt alternativt venskab. Konen og elskerinden indser snart, at Mark er fuldstændig ustoppelig og bedrager dem begge med en tredje (særdeles storbarmet) ung kvinde, der heller ikke aner uråd. De tre kvinder slår sig nu sammen for at tage udspekuleret hævn over manden, der bare ikke kan holde sig i skindet.

Nikolaj Coster-Waldau har tidligere medvirket som birollekarakter i romantiske komedier som ’Wimbledon’, men med ’The Other Woman’ springer den danske Game of Thrones-stjerne ud som manden i centrum - og endda i et firkants-drama mellem Cameron Diaz, Leslie Mann og undertøjsmodellen Kate Upton.

Instruktøren, der har ført de nydelige mennesker sammen, hedder Nick Cassavetes. Han er søn af instruktørlegenden John Cassavetes, men har for længst selv markeret sig med film som ’She’s So Lovely’ (1997) og ’The Notebook’ (2004).(copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (286 votes)
4.4
2.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] har temmelig svært ved at finde balancen mellem seriøsitet og komik. Og ender som en halvsjov blanding." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Historien er for dum som komedie til, at vi kan tage den seriøst, når den også vil være oprigtig." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "[...] en gennemsyret plat omgang og et lallende idiotisk lavpunkt for genren, når vi taler om romantiske komedier." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen virker [...] lige så bedragerisk som den utro ægtemand, men ligesom kvinderne i filmen opdager man det ikke lige med det samme." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] ikke bare en sjov femiversion af mandehørmen fra 'Tømmermænd i Thailand', men en profetisk fortælling om tøser, der nu er så stærke, at hankønnet kan have kurs mod Historiens losseplads." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Dialogen har kønspolitiske tiltag, og det hele er glemt næste dag. Med andre ord et født biohit." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lisa

Jeg var underholdt fra start til slut. Og fik en masse gode "ideer", kom bare an, den der tør lave de samme numre over for mig :-D

Rikkeuser/744335

Nej, det er ikke en dyb eller særlig intellektuel film :) Men den er sød, sjov og letfordøjelig underholdning, hvis det er det, som man lige har brug for

Rikkeuser/744254

Sød og sjov film, vi (to piger) var godt underholdt under hele filmen :-)

Signe

God komedie, nok mest "egnet" til piger/kvinder. Indeholder mange gode grin og en sød under historie :-)
Jeg synes ikke det er spildte penge ;-)

The Womanuser/8031

Hvad i alverden har jeg lige brugt mine penge på! Satme den underligste film med uinteressant høje hæle. Resumeet lyder måske godt, men filmens historie er ikke andet end en uretfærdig og opmærksomhedskrævende handling der taler ned til sit kpublikum. Tvivler stærkt på at filmen ville komme til de danske biografer hvis den ikke havde en dansker med (ligesom at Brick Mansions - en værre film -sikkert også kun kom til danmark på grund af Paul Walker), og Nikolaj burde ikke være stolt over at medvirke i sådan noget kvalmende ækelt. Efter filmen tog jeg og mine nu vrede veninder ind for at se About Last Night, for at se om der stadigvæk ikke kunne komme noget godt ud af romantiske film, men det kunne der heldigvis. About Last Night er klart en meget bedre tøsefilm end The Other Woman, for under den anden film grinte vi rent faktisk og der gik ikke lang tid før vi var spændt på at se hvordan det endte, hvor efter vi halvvejs under The Other Woman begyndte at snakke med hinanden om nogle meget bedre romantiske film!
Kan ikke anbefales

Maria Bøgh

ELENDIG - Hvis man har flere end 10 hjerneceller, skal man ikke se denne film!
Selve plottet kunne have været interessant, hvis man havde gjort det ordenligt.. En mand med kone, kærester og et utal af elskerinder er en interessant historie --forstået på den måde, at man ikke har set det før..
Men når det så er sagt.. :
Jeg har svært ved at forholde mig til skuespillerpræstationerne, da deres karakterer simpelt hen er så elendigt skruet sammen! Marks kone Katie siger selv, at hun bør komme på 'braincamp', fordi hun er så dum, og hun har ret! Men alligevel ender hun med at blive en klog direktør for et stort firma -den mest utroværdige karakter nogensinde! Hvis man har en rolle som en uintelligent, naiv og godhjertet person, så skal man ikke ende som en skarp, hård og intelligent direktør! Cameron Diaz alias Carly har den mest troværdige rolle -dermed ikke sagt, at rollen er troværdig! Den hårde, kolde forretningskvinde... MEN til sidst er hun bare BFF med den irriterende Katie -helt latterligt! Den tredje kvinde er nærmest ikke-eksisterende. Der er i hvert fald ikke brugt meget tid på at forme hendes karakter/rolle. Hun løber på stranden i bikini, og derudover har hun et par supplerende replikker i de andres samtaler.
Filmmanuskriptet må være skrevet af en millionær 18 årig!
Humor i filmen: Stor hund slikker på kvinde, storbarmet kvinde løber på stranden, mand skider i bukser, mand løber ind i 'glasbur' så dette splintres, mand får hormoner = bryster. Umoden humor uden nogen form for kontekst. Ét øjeblik har han bryster og skider i bukserne og mister håret, og tre minutter efter har han sin flotte hårpragt, styr på ringmusklen og ingen bryster... Plat humor er hjertelig velkommen i film, men der skal være bare en lille rød tråd! I denne film er der ikke skyggen af en rød tråd!
At Cameron Diaz medvirker i denne film er simpelt hen pinligt!! Hun må virkelig mangle penge! Eller måske er hun bange for snart kun at blive tilbudt 'mor-rollerne', og derfor takker hun ja til enhver film, hvor hun kan fortsat kan spille den lækre kvinde, en hver mand vil have og enhver kvinde vil være.. CAMERON de fleste kvinder, som bare er nogenlunde velbegavede, vil stadig være dig, når du spiller mor-roller! For du ER sexet, smuk og fantastisk! Men når du takker ja til en rolle som denne, så skuffer du virkelig på et ubeskriveligt niveau!
Og ja, wee.. Der var en dansker med.. Og han gjorde det vel fint nok.. Hans rolle var jo, som tilfældet var med alle de andre, virkelig pinlig -men han klarede det okay..
En film som jeg kun kan anbefale til folk, som har brug for lidt selvtillid! Jeg er i hvert fald overbevis om, at jeg skal skrive bøger, filmmanuskripter mm... WOW, hvor var den ringe!

Ashley

Filmen er gennemført – plottet er noget nyt; jeg tror aldrig jeg har set en film hvor elskerinden og konen kommer godt ud af det med hinanden. Filmen er gennemført plotmæssigt, og selvom humoren til tider bliver lidt for plat og urealistisk, så er du garanteret flere gode grin. Castet er fantastisk og passer deres roller til punkt og prikke; særligt Leslie Mann gør det fantastisk som hysterisk husmor fanget mellem at være hævngerrig og ked af det. Helt sikkert en film jeg ville anbefale til begge køn, og til mere eller mindre hvem som helst.
Jeg er bestemt ikke enig med dem af medierne der har givet to stjerner - jeg synes den fortjener mere end det!

Jan Engel

Man skal kun se filmen en dag man har lyst til at se komedie. Og hvis man kun kan lide film, der skal analyseres og fortolkes, skal man blive hjemme.

Komikken varierer meget ligefra intelligent og vittig humor til plat slapstick, så man skal være parat til lidt af hvert.

Det er ikke en perfekt film, men hvis man er i det rette humør, og måske også i det rigtige selskab, vil man bestemt grine meget, især i scenerme med Leslie Mann, som er en dejlig, køn, sjov og mangfoldig skuespillerinde.

Mikkel

En rigtig kvindefilm, MEN! Jeg synes nu den var god, og hende Amber.. <33

Tina

Jeg kan kun sige - jeg morede mig kosteligt og mine "med-biograftur-piger", havde heller ikke nogen problemer med at få smilet frem. Jeg er især imponeret over Leslie Mann som leverer en rigtig fin præsentation.

Ja, selvfølgelig er nogle elementer i filmen overdrevet, men hvis man kan se den for det den er - en film der skal underholde, så synes jeg den leverer varen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.