Cookie- og Privatlivspolitik

The Amazing Spider-Man 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmens grundstemning er dramatisk og hektisk, og den præges af spænding og højt tempo. Der er mange voldsomme kampscener med eksplosioner, skud, bilsammenstød og mennesker på flugt, og i adskillige scener ses et elektromonster gå til angreb på hovedfigurer. I én scene falder en hovedfigur ned i et akvarium med elektriske ål, og man ser nærbilleder af en stor uhyrelignende ål, der angriber og dræber vedkommende med spidse tænder. I en anden scene forvandles én af filmens andre hovedfigurer til et monster, efter at have fået sprøjtet edderkoppegift ind i blodårene. Filmens eventyrpræmis og lejlighedsvise humoristiske forløsning gør, at den kun vurderes at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
17.04.2014
| |
2 timer 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Amazing Spider-Man 2
|
Versioner: se alle
2D, 3D, 3D, 2D
|

Filmen 'The Amazing Spider-Man 2' handler om den nørdede teenager Peter med superheltekræfter. Sidst vi så Peter Parker, var han blevet klogere på sine egne evner, og hvorfor hans forældre forsvandt, da han var lille.

Han havde også besejret sin første superskurk, The Lizard, men det betyder ikke nødvendigvis, at han nu kan læne sig tilbage og fange bil- og tasketyve resten af sit superhelteliv.

Firmaet Oscorp Industries er et mere mistænkeligt foretagende end nogensinde før, og den utilregnelige gamle ven, Harry Osborn, gør ikke situationen mere troværdig. Samtidig kommer Oscorp-medarbejderen Max Dillon ud for en noget speciel arbejdsulykke, og snart står Spider-Man over for sin hidtil største udfordring.

’The Amazing Spider-Man 2’ er den femte film om netsvingeren på bare 12 år. De tre første film blev instrueret af Sam Raimi med Tobey Maguire i titelrollen, men i 2012 valgte man at genstarte hele fortællingen om den nørdede teenagers møde med en radioaktiv edderkop. 

Andrew Garfield var den nye mand i spandexdragten, og han gentager nu rollen som Peter Parker, mens Emma Stone vender tilbage som Gwen Stacy. Af nye ansigter introduceres bl.a. Jamie Foxx som Electro, Paul Giamatti som The Rhino og Dane DeHaan som Harry Osborn. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (507 votes)
4.4
4.3

Instruktør

Relaterede nyheder

Emma Stone og Andrew Garfield som Gwen og Peter
6 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] en gennemgående flot, ny superheltefilm, der er ret så helstøbt set i forhold til sin genre og som med visse nye elementer og skurkescenarier lover godt for film nummer tre og fire [...]." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Special-effekt afdelingen har tilsyneladende ubegrænsede midler til sin rådighed. Og i fællesskab serverer Hollywood-holdet en næsten fejlfri action-oplevelse." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Et par smuthuller i plottet kan filmen ikke undsige sig, [...] i et ellers rimeligt robust spind af et superhelte-eventyr." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "[...] Marc Webb kommer forbavsende vidt omkring i sin myldrende kombination af high school-fjanteri, romantik, science fiction, superlækre stunts, familietragedier og eksistentielle kvaler." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Den fantastiske Spider-Man er helt enkelt blevet fantastisk igen." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] så længe filmen holder sig til det overbevisende samspil mellem Garfield og Stone og de flotte kampscener mellem Spider-Man og den strømførende Elektro, er ’The Amazing Spider-Man 2’ formidabel underholdning." (Sophie Engberg Sonne)

 • Radio24syv

  "... den bedste Spider-Man-film, der er lavet. Ikke noget mesterværk men stadig ret god superhelte-underholdning." (Søren Søndergaard - kino.dk)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
michael

Super god film

Janeuser/953905

Den nye Spider-man film er endnu bedre end den første, som ellers også var rigtig god!
Jeg elsker plottet, de fede replikker og de super flotte vidunderlige speciel-efekts!!
Skulespillerne er super dygtige og jeg elsker romantikken mellem Peter og Gwen.

Christianuser/151475

Helt og aldeles fantastisk film. Var inde og se den d. 17 selvfølgelig og så igen d. 21, da jeg bare måtte se den igen. Helt klart min ynglings marvel film til dato. Captain America var også fremragende, men har aldrig haft lyst til at se en film lige efter jeg har set den, som jeg gjorde med The Amazing Spiderman 2. Godt skuespil, fedt nyt spind på Electro og hans motivation for at kæmpe mod Spidey. Nogle brokker sig over den nye Green Goblin, men jeg synes det fungerer 100% og er langt bedre end den første version i Spiderman 1. Filmen lægger godt op til 3'eren og jeg ser frem til hvad de har tænkt sig at gøre med The Sinister Six og hvilke skurke der bliver introduceret næste gang. Gå endelig ind og se filmen, selv hvis du synes den første Amazing Spiderman var lidt dårlig. Du vil ikke fortryde det.

嘉敏

Spiderman er min ynglingste superhelt, selvfølgelig så jeg filmen den 17. april. For mig er det en helt fantastisk film. Jeg glæder mig virkelig meget til næste film :)

Casper

Det er en af de fedste film jeg har set

Danni Lundgren

The Amazing Spider-Man 2 er virkelig fængende og spændende, og så byder filmen på fremragende skuespillere, lækre effekter, samt et super godt soundtrack.

Man bliver underholdt lige fra start til slut, og historien hænger fint sammen. Dog følte jeg nogle gange, at jeg skulle holde tungen lige i munden, da en så bred historie med mange karakterer er presset ind i en film på lidt over 2 timer. Derfor giver jeg den 5 af 6 stjerner.

Filmen skal efter min mening ses i 3D, og med DOLBY ATMOS-lyd, da det giver en helt fantastisk film-oplevelse.

BattleArena123

I den første Spiderman film ser vi Peter Parker bruge Bing til at researche Dr. Conners, hvilket var slemt nok.
Her ser vi ham bruge GOOGLE +, hvilket er den største synd nogensinde i filmhistorien.

...jeg er den bedste anmelder nogensinde.

Anders

"Product replacement" - det er i ALLE film, men hvis The Amazing Spider-man 1 og 2 er de eneste film, du har set, så kan jeg godt forstå du undre dig.

Daviduser/182575

Nej. Det er en detalje som er er så ligegyldig at ingen lægger mærke til den.

Mads chris

Jeg er lidt målløs over resultatet, den film er klart den Marvel film som har fanget mig ALLERBEDST!
Man kommer lidt bedre ind i Spider-man/Peter Parkers univers i 2'eren end man gør i 1'eren. Jeg kan godt mærke at nogen af overgangene til de forskellige profiler/skurke bliver lidt for vattet, altså hvordan de træder ind i historie har instruktøren sprunget let og elegant over. F.eks historien mellem Peter og Harry, bliver kun forklaret gennem en 10 minutters scene, men skuespillerne fanger gør det super godt i at fange kemien mellem dem.
Min ynglings person er dog uden tvivl Electro, for ikke at snakke om Jamie Foxx's version af Max Dillon, som fanger og underholder en igennem scenerne. <- Genialt!!!

Jeg vil dog kun give 5 stjerner, eftersom mange småting (men stadig basale) bliver alt for Hollywood agtigt.

Men det er simpelthen pengene værd også i 3D!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.