Cookie- og Privatlivspolitik

Ringenes Herre: Eventyret om Ringen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
19.12.2001
| |
2 timer 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lord of The Rings: The Fellowship of The Ring
|
Versioner: se alle
Originalversion, 2D IMAX, Særvisning
|

I 'Ringenes Herre: Eventyret om Ringen' er hobbitten Frodo Sækker en lidt sky, fredselskende lille person, der arver en mystisk guldring af sin ældre onkel, Bilbo. Det viser sig, at ringen besidder magiske evner, og den, der har den i sin besiddelse, kan regere verden.

Dét ved den onde troldmand, Saruman, der ikke viger tilbage for nogen eller noget i sin besættelse af at besidde Ringen. En gruppe vise mænd beslutter, at det eneste håb er at destruere ringen, og Frodo og hans lille gruppe venner begiver sig ud på deres farlige færd. Menneskehedens frihed ligger nu i deres små hænder.

'Ringenes Herre: Eventyret om Ringen' er den første i Peter Jacksons trilogi baseret på J.R.R. Tolkiens værk efterfulgt af De to tårne og Kongen vender tilbage.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (617 votes)
5.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
emma

Top dollar film

CINEMANDRUP

Efter at have læst bøgerne gentagne gange og dykket grundigt ned i J.R.R.Tolkiens univers og liv var jeg fyldt med spænding da jeg hørte at Ringenes Herre skulle filmatiseres. En forholdsvis ukendt instruktør, men en som havde mindst ligeså stor kærlighed til bøgerne.

Peter Jackson leverede et drama og evntyr af episke proportioner, der spillede stort på karakter udviklingen, følelsesregistret, actionsekvenser og landskaber man kun troede fandtes i netop eventyr.

En historie, så fængende og medrivende at man ikke kan undgå at føle sig tilknyttet til personerne i broderskabet, som om man nærmest selv indgik i det. Skuespillerne leverer til punkt og prikke og er castet sublimt.

Der er kun ros for et visuelt imponerende mesterstykke fra Jacksons side i at have fanget Tolkiens univers så flot. Hvis man ikke kan give 6 stjerner til et sådant eventyr - hvornår kan man så?

Stor genseelses glæde, hvor der fortsat kan krybe sig en tårer ind mod filmens slutning.

Trilogien i sin helhed danner et perfekt billede af Jacksons formåen og der vil kun komme godt fra ham fremover.

Se den - en biografoplevelse udover det sædvanlige

Jannie

skal bare ses igen og igen

Tommy

En helt igennem fantastisk film der har det hele

Kirsten

En god og spændende film med alt hvad sådan en skal indeholde..... Desværre også lidt langtrukket, men der kan man jo dyppe i slikposen imens :)

Mikkel Poulsen

En masse ekstra historier om karakterne især om Boromir og hans bror, samt deres forhold til deres lede far der i The Two Towers samt i. The Fellowship of the Ring hvor Bilbo skriver i den lange bog dejligt!

Mikkel Poulsen

Jeg elsker simpelthen Ringenes Herre samt Hobbitten filmene, selvom jeg synes The Desolation of Smaug skuffede fælt men alligevel var den ret awesome. Jeg elsker bogen jeg synes ikke vi så meget til Beorn i filmen hvilket jeg ærgrede mig dybt over, når han ellers spiller sådan en stor rolle i bogen det samme med kæmpe edderkopperne den scene gik for hurtigt. Der var meget de ikke tog med fra den scene af sådan er det, ellers synes jeg The Fellowship of the Ring er en ret god historie det gøre den ikke bedre i Extended Edition på Blu-Ray. Som jeg ejer det gøre dem bare ekstra forlængede og ret så awesome til en dejlig Fredag aften i høj opløsning 1080 HD!

Bettina

Filmen der har (næsten) alt! Scenarier som aldrig set tidligere. En fængende historie. Flotte spændende karakterer man jo nærmest kommer til at kende 'personligt'. Ja bare helt igennem genial!

Elisabeth

Elsker historien. Flot film, men trukket lidt vel ud i hjørnerne for at få en lang film.

Anette

Ser frem til næste film i serien

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.