Cookie- og Privatlivspolitik

Run All Night

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk, alvorlig og konfliktfyldt grundstemning. Gennem hovedpersonerne skildres en trøstesløs og ulykkelig tilværelse præget af vrede og vold, og der er mange ubehagelige scener, hvor mennesker slås brutalt ihjel. I én scene kommer to mænd i voldsom slåskamp på et offentligt toilet, man ser den ene banke den andens hoved hårdt ind i fliserne gentagende gange, og scenen ender, da en af mændene kvæles med et håndklæde. I en anden scene dolkes en mand mange gange i ryggen, man ser i nærbillede kniven gå ind og ud af ryggen, og man hører den svuppende lyd af blod samt offerets smerteråb. I en tredje scene slås to mænd i en brændende lejlighed, den ene mand får ansigtet presset op mod en glødende væg, og man ser efterfølgende hans ødelagte, vansirede ansigt. På grund af mængden og længden af de voldelige scener samt filmens triste og barske grundstemning, vurderes det, at den kan virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år, og den får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
16.04.2015
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Run All Night
|

I 'Run All Night' slæber Jimmy Conlon rundt på en mildest talt blakket fortid. Han har mistet kontakten til sønnen Mike, han er åbenlys alkoholiker, og han har begået en lang række mord for den irske mafia i New York.

Shawn Maguire står stadig i spidsen for den kriminelle organisation, men hans søn er ivrig efter at skabe sit eget navn i den kriminelle underverden, og da han henretter et par østeuropæiske gangstere, er Jimmys søn blandt de eneste vidner.

Jimmy må nu komme Mike til undsætning, og det bliver starten på en lang jagt gennem natten med mafiaen, politiet og en stædig lejemorder i hælene.

'Run All Night' er på alle måder en action-film af den gamle skole. Slagsmål på offentlige toiletter, skuddueller og biljagter afløses af afdankede kriminalbetjente, skyldbetyngede gangstere og et hæsblæsende tempo gennem én nat i New York.

Hovedrollen som Jimmy Conlon spilles af Liam Neeson, der, for tredje gang på fire år, arbejder sammen med instruktøren Jaume Collet-Serra. Hans søn spilles af svenske Joel Kinnaman, imens Ed Harris udfylder rollen som hævngerrig gangsterboss. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (97 votes)
4
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er fuld knald på dramaet i 'Run All Night', der er dyppet i mørk paranoia på en klangbund af 70ernes mørke gangsterdramaer." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[...] takket være et bundsolidt manuskript, et fantastisk klippearbejde, storslået lyd og ikke mindst et hold erfarne skuespillere mister filmen aldrig sit troværdige og helt igennem menneskelige ansigt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'Run All Night' leverer på sin vis en godkendt ramasjang, hvor håndværket er i orden og tempoet i top. Historien i sig selv vinder dog næppe nogen priser for sin originalitet." (Jacob Ørsted)

 • Politiken

  "[...] det stilistiske blær og råberi er sjovere end hævnplottet og den overtydelige, sloganagtige dialog. Man savner lidt, at Neeson tog sig en slapper." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine Teglgaard

Jeg sender lige alle dine informationer op til vores IT-kyndige, der kigger på sagen. Det drejer sig formentlig om, at den pågældende biograf er kommet til at sætte salg i gang, for derefter at trække det tilbage, da filmen ikke alligevel skulle spille der.

MVH Stine
kino.dk

peter

Nej - filmen kommer til Randers - har i hvertfald set forfilm til den i Randers. Problemet er at de er så langsomme til at sætte den på hvor man kan købe billetter.

Stine Teglgaard

Hvis det er tilfældet, starter billetsalget formentlig mandag. Men at du fik en mail, hænger sikkert stadig sammen med en fejlagtig "åbning" af billetsalg før tid.

Jeg har dog sendt dine info videre til IT, så der kigges på sagen.

MVH Stine
kino.dk

Louiseuser/961331

Når Neeson er med skal filmen ses! ;)

Birgituser/227495

jeg skal se den

Procella

It's Neeson Season ;)

Wayne

Slapper Neeson aldrig af. Af en mand som snart fylder 62, så har han travlt. Han laver snart flere actionfilm end Jason Statham!

:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.