Cookie- og Privatlivspolitik

Justin Bieber's Believe

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder enkelte scener, hvor en ung fyr bliver jaget af kampklædt politi, der viser sig at være pressefolk. Her ser man actionlignende kampe, hvor den unge fyr slår betjentene ud. Desuden indeholder den et klip, hvor man inde fra en bil oplever, at fans omringer bilen og forsøger at komme ind. Scenen opleves lettere klaustrofobisk. Da scenerne er indlagt i den roligt fortalte ramme, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke angstfremkaldende på de yngste under syv år.

Se mere på medierådet.dk
19.12.2013
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Justin Bieber's Believe
|

Dokumentaren 'Justin Bieber's Believe' handler om canadiske Justin Bieber slog igennem som YouTube-fænomen i 2008, hvor han blev opdaget af talentmanageren Scooter Braun. Siden er det kun gået én vej for Bieber - og det er opad.

Han har fans over hele verden, der skriger hans navn, når han går på scenen, og han har solgt albums i millionvis samt vundet en lang række priser, bl.a. flere American Music Awards.

Hans tredje album, ’Believe’, ligger til grund for en længere turné i 2012-13, og dokumentaren giver indblik i livet for den unge verdensstjerne og er både med, når han er backstage og giver koncert. ’Justin Bieber’s Believe’ følger op på dokumentaren ’Never Say Never’ fra 2011.

Jon M. Chu, der slog igennem med dansefilmene ’Step Up 2: The Streets’ (2008) og ’Step Up 3D’ (2010), har igen fulgt Bieber på og udenfor scenen og interviewet folkene omkring ham, bl.a. hans mor Pattie Mallette, mentoren Usher Raymond IV og manageren Scooter Braun.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (213 votes)
4.8
1.8

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Som film betragtet er 'Justin Bieber's Believe' temmelig uinteressant." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[...] sandheden er, at 'Justin Bieber's Believe' blot er en godt halvanden time lang biografreklame, der lægger sig i helt naturlig og søvndyssende forlængelse af 2012-albummet af samme navn." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Dette er ikke en dokumentarfilm, men snarere et markedsføringsprodukt stilet direkte til den trofaste fanskare." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Der er tilsyneladende ingen sprækker i historien om Justin Bieber, og det kommer der en vanvittigt kedelig filmoplevelse ud af." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "[ligner] til forveksling en gammeldags, udspekuleret og meget lang promotionvideo." (Dorte Hygum Sørensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julijauser/400131

Jaaa

Catia

Jeg synes filmen er lavet på alle svage punkter den er så god dem der sad bag mig måtte få mig til at lade være med at græde og grine den er SUPER se den den kom ud på film i går♥️Belieber♥️

Sofie

Som fan af Justin undrer det nok ikke nogle at jeg synes filmen var helt utrolig god! Det var en fornøjelse at sidde i biografen alle 3 gange og filmen blev i hvert fald ikke mindre god af at se den mere end én gang. - Nu venter jeg bare på, at DVD'en kommer ud.
Dog synes jeg Justin selv og "holdet" havde giver forventninger til filmen som ikke blev opfyldt. Derfor får filmen 5 og ikke 6 stjerner af mig.

melanieuser/941312

SOOO FREAKING GOOOOD!!

Viktoriauser/899627

Helt klart en god film, rørende, sjov og fængende! Jeg og 7 af mine veninder var vilde med den. Der blev både grædt og grint på samme tid :)

Musen

En lang kedelig reklamefilm..

Mieuser/919457

Bare nej. Det er ganske enkelt: NEJ, spild af tid at se og gør det aldrig igen.

Sille

Filmen Believe af Justin Bieber er god for alle. Hvis du er en fan kan du lære mere om ham, hvis du ikke er en fan eller er en forælder kan denne film måske få dig til at se anderledes på ham. Man følger ham gennem svære beslutninger og episoder, sangskrivning og indspilning osv.
Filmen er et godt view ind i Justin Bieber’s univers som er fyldt med skrigende teenagepiger og paparazzier. Så hvis du ikke allerede har set den, så gør det nu!

Louise

Det er en virkelig god film. Jeg sad helt fordybet i den, begge gange jeg så den. Jeg elsker at han viser han følelser f.eks. når han snakker om Avalanna, man kan virkelig se hvor meget hun betød for ham. Det er fantastisk at få et indblik i hvordan han har det, og hvordan Believe touren har haft indflydelse på ham, danserne, korgrafen, og alle de andre.

En af de bedste film jeg har set.

Julianne

Hold da kæft hvor er mediernes anmeldelser dog platte! Synes det er dybt respektløst!
Jeg var selv inde og se filmen, og jeg blev virkelig rørt. Det var INGEN reklame, som Henning Høeg så pænt påpeger.. Folk som ham burde slet ikke bedømme sådanne film. Især ikke når vedkommende allerede har en personlig mening. Når film skal anmeldes, så ligger man alle sine holdninger bag sig, og bedømmer filmen med friske øjne og helt åben.

Jeg fatter ikke, hvad Justin Bieber har gjort for at få alt den her dårlige omtale? Helt ærligt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.