Cookie- og Privatlivspolitik

A Million Ways to Die in the West

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og let grundstemning, men indeholder enkelte scener med voldsomme slagsmål og blodig vold. I én scene går der ved en eksplosion ild i tre personer, man ser en arm blive flået af og ligge blodig på jorden. I en anden scene får en mand en stor isblok ned over sig, og blodet sprøjter, da hans ansigt rammes af isblokkens ene hjørne. Endelig er der en drømmesekvens, hvor hovedfiguren angribes af en stor ørn med halvt menneske -halvt ørnehoved. Da filmen er humoristisk i sin grundstemning og forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
05.06.2014
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Million Ways to Die in the West
|

Filmen 'A Million Ways to Die in the West' handler om farmeren Albert, som ikke er verdens modigste mand. Og ikke nok med det, så mister han sin elskede kæreste, Louise, da han trækker sig fra en duel. Det gør en rigtig mand jo aldrig!

Han møder dog snart en anden pige, den mystiske Anna, og sammen med hende finder Albert sit mod og selvtillid. Og det får han i sandhed brug for, da Annas mand, en berygtet forbryder, melder sin ankomst i byen. 

Seth MacFarlane følger op på sin succeskomedie ’Ted’ (2012) ved at give sit utraditionelle bud på genren, der netop fokuserer på en af disse mindre modige mænd, spillet af ham selv. MacFarlane er kendt for grovkornet humor, der ikke holder sig tilbage, når det kommer til vold og seksuelle referencer, hvilket især dominerer universet i hans succesfulde TV-serie ’Family Guy’ (1999-).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (160 votes)
4
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'A Million Ways to Die in the West' er den morsomste cowboyparodi siden 'City Slickers' for omkring 20 år siden. " (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Men selvom bæ, prutter, seksuelle pinligheder og udpenslede film-dødsscener kan være nok så morsomme, så er der alt for langt imellem de egentlige pletskud. Og filmens næsten to timer kunne snildt have været skåret ned til halvanden." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  0

  "Hele to timers spild af tid [...] Lige til at skylle ud i lokummet, hvor dette platte makværk også hører hjemme." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Latrinære grin og saftige seksuelle replikskift holder gang i satirisk historie i klassisk western-regi. Ikke uden vittige scener." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... en slags standupforestilling om Det Vilde Vesten, hvor stort og småt parodieres pertentligt fra A-Z." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Flere sætstykker afvikles morsomt, men manuskriptet er skrevet idé for idé [...] Man savner vitale karakterer som Madeline Kahns Lili von Shtupp, den prægtige Marlene Dietrich-figur i 'Blazing Saddles'." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Den er virkelig morsom vi grinede næsten hele tide, så hvis du ku' lide Ted så smut forbi biffen til en morsom Weston...

Wayne

Normalt er der uddrag, og stjerner fra anmeldere - de mangler. Hvorfor?

Så var de der, tak Kino :-)

Michael

Absolut en kandidat. Spild af dygtige skuespillere, og jeg elsker TED og Family Guy, men for pokker da, hvor den her film larmende dårlig :-(

Holy crap en lortefilm ! Seriøst.....havde aldrig troet jeg skulle se Liam være med i sådan en gang bras plat , pinlig, pengespild. Ud over Liam er filmen jo fyldt med dygtige skuespillere, men igen viser det sig, at en talentløs instruktør, kan fjerne et hvert talent fra store stjerner.

Jeg kan varmt anbefale at blive hjemme og gøre hovedrent i stedet. Det er væsentligt sjovere

stine

Jeg er helt vild med family guy, American dad, The cleveland show og Ted, og sjovt nok har Seth stået for dem alle så jeg glæder mig til at se endnu en awesome film med den dejlige Seth <3 :D

Vibekeuser/897753

Skal ses alene pga. Charlize og Liam Neeson. Traileren ser sjov ud ; )))

Nicolajuser/1140585

Glæder mig virkelig il at se den her. Det er virkelig en flot samling skuespillere, og Ted var genial. Er dog lidt bange for at se Seth MacFarlane spille hovedrolle. Har aldrig set ham spille direkte overfor et kamera.

Putte

Samme tossede/mærkelige humor fra ted. Det er da hvad den giver udtryk for. ;)

Det manglede da lige at han havde sagt holy cow til sidst til traileren. ;) hehe

JB007

Kunne godt være man skulle tage ind og se den her film, med den fantastiske Liam Neeson

GuessNot

Og denne gang vil han selv være med i legen.. Træt af at kun lægge stemme til den evig sjofle tøjbamse Ted... Eller Peter Griffin...
Hvis han bare denne ene gang kan holde stilen OVER bæltestedet, så kunne denne film da godt vise sig at blive morsom..! Jeg tror at jeg vejer luft inden jeg ser den..

Thomas

Ted var intet mindre end genial, og denne her ser ud til at være mindst lige så sjov. Jeg glæder mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.