Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Trailer til 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

 Megan Fox og padderne

Stem op!
12
Stem ned!
-3
(reset)

Til sommer vender alles ynglings pizzafrådende ninjapadder tilbage til biograferne i filmen Teenage Mutant Ninja Turtles. I dag er den første trailer landet online!

Plottet og alle andre detaljer om filmen har indtil videre været klassificeret tophemmeligt, men med dagens første kig kan vi fastslå, at rebootet stiler efter tidens superhelte-tendens med en god blanding af mørk alvor og let humor.

Den nye filmatisering bliver instrueret af Jonathan Liebesman (World Invasion: Battle Los Angeles) og har blandt andet Megan Fox og William Fichtner på rollelisten som henholdsvis den ivrige journalist April O'Neil og superskurken Shredder.

90'er-ikonerne så første gang dagens lys som tegneseriehæfte for 30 år siden. Derfra udsprang intet mindre end fem tv-serier, fire spillefilm og et hav af merchandise.

Teenage Mutant Ninja Turtles får premiere den 4. september.

Lad os høre hvad du synes om traileren - ser det fedt ud med CGI-padder? Og er det et kærkomment gensyn med frk. Fox?

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

ENDELIG er barndommes franchise blevet genoplivet og turen ned af memory lane/kloaken til padderne er intet mindre end vidunderlig.

Michael Bay og kompagni skal nok levere den omgang action, som et reboot som denne fortjener.

Er helt OK med paddernes nye look, idet en ny generation skal introduceres for TMNT og der skal et frisk pust til set i lyset af den mere mørke og seriøse stil som superheltefilm i dag har taget. Bare der bliver sørget for at padderne har karakter og ikke er helt udtryksløse.

MEN, MEN, MEN og atter MEN

Min tilfredshed er i top på trods af en fatal fejl fra Bay's hold vedrørende casting. Denne fejl kaldes Megan Fox.
Udover at hun kun er tilstede i filmen for at fungere som eye candy, er det ikke betryggende at den kvindelige hovedrolleindehaver, der fungerer sammen med padderne ikke havde bare én sætning, for den sags skyld ét ord i traileren.

Men ellers er jeg super klar til at komme i biffen.

SEQUELS

Til de ventende kan jeg informere om at William Fichtner (der spiller Shredder), har skrevet kontrakt på tre film som den ostekløvende superskurk.

Så er ligeså spændt på hvad der er i støbeskeen til fremtidige film.

Don't screw this up Bay. Cowabunga

Christian

Jeg har intet imod selve designet af skildpadderne. Jeg har heller ej intet imod stilen og tonen som fremvises. Humoren virker super stiliseret og ikke campy - alt sammen GODT.

Men jeg har fanme noget imod selve den computeranimerede motion-capture teknologi som ses hos skildpadderne her, og det faktum at det ikke ser meget mere troværdigt ud end tegnefilmen fra 2007 (i visse henseender). DET har jeg sgu noget imod!

Alt lige fra start af har stunket langt væk af katastrofe omkring denne film. Selve produktionen har trukket i langdrag, år efter år. Nu står vi så her, små 4 måneder før filmen får premiere, og først nu frigiver de en teaser trailer - og så underleverer den bare så meget! Det er på ingen måde imponerende det her. Det faktum at ingen presse eller V.I.P af nogen som helst form har fået lov at se det mindste fra denne film, forinden det offentlige fik denne teaser trailer, det er heller ikke skide betryggende. De virker til at være så meget bagud med stort set alt.

Andre ting som jeg brækker mig over (som det ser ud lige nu i hvert fald), det er følgende:

1:
April O' Neal, som er spillet af den totalt intetsigende trunte, i form af Megan Fox! Hun er så mega hul en skuespillerinde. De kunne seriøst have peget på stort set en hvilken som helst anden kvinde til rollen, og hun ville have været mere troværdig.

2:
Hvorfor fanden har de gjort Shredder HVID?! Det krænker seriøst alt ved hans karakter.

3:
Hva' er det for noget med at Shredder og April's far skulle have avlet disse skildpadder sammen - What?!

Men det som jeg aller mest havde håbet på at se i denne teaser, det var nogle fuldstændig imponerende og levende motion-capture turtles, og det leverede denne teaser ikke. Jeg synes det er skamfuldt at de er så langt fremme i processen, og så kan de ikke levere bedre...

Prøv at se det nedenstående nye tv-spot til den kommende "Dawn of the Planet of the Apes". En film som bruger eksakt samme teknologi som benyttes her i TMNT filmen. Det hele her er CGI-motion capture og det kan man seriøst ikke se! Abernes øjne sprudler af liv. Det er simpelthen så fantastisk! Når jeg kigger på turtles i teaser-traileren, så ryster jeg på hovedet. THIS is how it's done!:

https://www.youtube.com/watch?v=PkycgrscWVM

GuessNot

Endnu en gang tynd suppe, kogt på gamle ben og et afsuttet skrog... Som ny vin i gamle vinsække, prøver hollywood endnu engang at puste nyt liv i noget der ellers var erklæret dødt helt tilbage i 90'erne.. Nye baby'er voksker op til modenhed... Modne til at skulle holde toys'r us kørende med salget af dukker og fastelavns dragter..!! Kæphøjer, selvfede teenagere med reptil-ryg der med hip-hop hængerøvssprog svinger dødbringende forhistoriske våben, der alligevel aldrig havner i kroppen på nogen som helst da dette ville være alt for anstødeligt for det publikum filmen er lavet til...

Suk suk suk.. Hvorfor finde på noget nyt, når man kan trykke på "gentag" knappen hver femte år... Der er intet nyt under solen.. Hva..?!

Christian

Og... enig.

Casperuser/136002

Den har ikke meget at byde på den trailer. Megan Fox og Ninja Turtles, begge ligner noget som er dårligt animeret.

The Moviemaster

Ved ikke hvad det ligner.. Tror bare jeg holder mig til Animations serien der kørre på Nikelodeon indtil videre

Ninarry

Det hat ikke været en af de film jeg så frem til, men nu da jeg har set traileren, så glæder jeg mig da til at se mere ;)

Sørenuser/16166

Hold da kæft hvor ser den dårlig ud, Megan Fox som Apil O'Neil? Snak om at skide på filmen bare for at få lidt eye candy med. Med Michael Bay som producer bliver det helt 100% en film med et svagt plot og en masse flotte action scener.

Star

Jeg har troede at der ikke kom flere film men here tar jeg fejl

Gode effekter og ser super god ud

KK

Jeg er meget imponeret og kan næsten ikke vente efter mere! Jeg har ventet 21 år på en ny film med min yndlinge!
perfekt tidspunkt i år hvor Turtles fejre 30 års jubilæum og jeg selv er fyldt 30, turtles har været der siden jeg var helt lille og det er super fedt de stadigvæk er her og vil være her fremover! håber filmen bliver en kæmpe succes og at den her film kun er starten på mange! :)
Jeg elsker den mørke og dystre side af filmen, da vi allerede har masser af børnevenlige film og serier med TMNT! :)
Er sikker på når folk har vendet sig til deres nye look at de vil elske dem, de er mega flot lavet, og når man sætter de gamle turtles film på kan man se en kæmpe forskel! de bliver vilde at se i live action! :)
Jeg håber og er ret så sikker på filmen bliver en kæmpe succes i et film år, med rigtige mange blockbusters!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

14 timer siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

14 timer siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

1 dag siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

2 dage siden
Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

2 dage siden

Aktive debatter