Cookie- og Privatlivspolitik
CGI og stand-ins erstatter Paul Walker

CGI og stand-ins erstatter Paul Walker

Løsning fundet til 'Fast & Furious 7' problemet

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

'Fast & Furious 7' var kun halvvejs i sine optagelser, da en af filmens hovedrolleskuespillere Paul Walker på tragisk vis døde i et biluheld.

Siden ulykken i november har der været meget tvivl om og hvordan Walkers karakter Brian O'Conner kunne være med i bilfimen. Nu har produktionsselskabet Universal afsløret deres plan.

Der er blevet hyret fire skuespillere, som er af samme højde og kropsbygning som Walker. De fungerer som hans stand-ins i resten af karakterens scener, og derefter vil Paul Walkers ansigt og stemme blive digitalt klippet ind i optagelserne.

Fast & Furious 7 får premiere den 9. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Noobcake

Vent på det

Camie

... kan det virke. De siger at de er halvvejs igennem optagelserne, men det siger jo ikke noget om det er halvdelen af Pauls scener de mangler. Desuden ved vi jo ikke hvilke scener det drejer sig om, så vi opdager det nok sandsynligvis slet ikke.

Dog vil jeg stadig synes at det var bedre at skrive ham ud af filmen. Fast & Furious bliver bare aldrig det samme, hvis ikke hele crewet er med.

Bjerg

Havde foretrukket deres første valg, med at beholde de scener han allerede havde filmet, og så skrive ham ud af resten. Selvfølgelig må de da godt lige bruge et par stand-ins så det hele hænger sammen, men for mit vedkommende gider jeg ikke og sidde at se på en computergeneret Paul Walker rene rundt og lege Gollum blandt det virkelige cast.

Tror det giver en falsk og dårlig fungerende følelse. Ikke kun for os som publikum, men det må da også virkelig blive akavet og en smule psykisk hårdt for selve castet, pludselig at skulle tiltale karakteren Brian uden Walker.

Men dette er jo alt sammen udtalelser dømt ud fra disse tidlige informationer, og jeg har da tro til at de har taget det valg der bedst kunne fungere sammen med manus og de færdige scener... Personligt er jeg bare stadig slet ikke overbevist.

Jacob

Jeg kunne forstå det hvis det havde drejet sig om et par enkle scener, men de mangler altså en halv film. Gad vide om fans vil stille sig tilfreds med, at de halvdelen af tiden ikke får den ægte varer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

21 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter