Cookie- og Privatlivspolitik
Schwarzenegger skal spille en aldrende T-800

Schwarzenegger skal spille en aldrende T-800

I 'Terminator: Genesis'

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Vi fik allerede sidste år at vide, at Arnold Schwarzenegger skal medvirke i den femte Terminator-film, 'Terminator: Genesis'. Nu ved vi, hvad han skal spille.

Østrigeren fortalte i et interview med MTV, at filmen vil indeholde en yngre T-800-robot, og at denne model vil være i stand til at ældes.  

- Karakteren er skrevet således, at det er en maskine indeni. Skelettet er lavet af metal, men udenpå er det menneskekød. Og terminatorens krop ældes, ligesom ethvert andet menneskets. Måske ikke ligeså hurtigt. Men den ældes, fortæller Schwarzenegger.

Ud fra dette udsagn må vi formode, at den 66-årige muskelmand skal spille en T-800 med en del år på bagen
.

Emilia Clarke fra 'Game of Thrones' skal spille Sarah Connor, Jason Clarke er den nye John Connor og Jai Courtney den nye Kyle Reese i Alan Taylors reboot af franchisen.

Terminator: Genesis får dansk premiere den 25. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
lise lotte

Jeg bliver nødt til at se den, men jeg forstår ikke hvorfor der hele tiden skal skiftes ud af det øvrige cast- det forvirrer....

dippegalantuser/922792

...hvorfor så mange synes så dårligt om Terminator: Salvation. Jeg fandt den uendeligt meget bedre end T3 og synes det er en ganske habil film i serien. Den har noget af det samme forknyttede paranoia, som man også finder i T1 og T2, men som helt manglede i den kedelige og uinteressante T3.

Ligeså forstår jeg heller ikke at tv-serien, The Sarah Connor Chronicles, blev stoppet efter kun to sæsoner. Præcis som serien begyndte at blive fænomenal - efter "blot" at have været rigtig god.

Valget af skuespillere har jeg ikke så meget at sige til, andet end at Emilia Clarke virker MEGET ung. Både i forhold til selve rollen, men også i forhold til de to andre navngivne skuespillere, Jason Clarke (der ser et par generationer ældre ud end hende og skal spille hendes søn - men det er måske i den ældre version af John Connor) og Jai Courtney.

Jesper

Kan ikke helt se, hvorfor Terminator skal rebootes..

Nu var vi jo snart, endelig nået til det punkt, hvor både maskinger og robotter sendte Terminatorne tilbage i tiden.
Men istedet starter det nu heelt forfra.

Det kunne dog godt være at det netop var der, hvor filmen ville starte, siden John Connor er med. Hvis ikke, kan jeg ingen mening se i det.

mikkel knudsen

Sådan Arnold

Jonathanuser/459996

I glemte lige årstallet :-)

Wayne

Viste med al tydelighed, at hvis det ikke er Cameron som styrer filmen, så bliver det aldrig det samme. Ikke engang Arnold Schwarzenegger's medvirken hjalp synderligt.

Terminator Salvation var heller ikke vellykket.

Anonymuser/0

Denne film lyder direkte unødvendig- har ingen forventninger overhovedet !!

Petrescu

Plotmæssigt, så giver ældningsfaktoren god mening.

Men det er mere castingen jeg er lorren ved. Mit kendskab til Jason Clarke er minimalt, Emilia Clarke er jeg tryg ved som den stærke Sarah Connor, men så er det vi kommer til Jai Courtney.
- dette muskelbundt virker malplaceret som en udmagret rebel og så virker han ikke just til at have talentet til at løfte opgaven. Der gik meget galt i "Die Hard 5" og her tegner Jai Courtney sig for rigtig meget af det.

Jacob

En Terminator som kan blive gammel? Måske netop hvad Genesis har brug for til, at bringe nyt liv i robotterne fra fremtiden. Jeg kan kan godt se potentialet i det her reboot.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.