Cookie- og Privatlivspolitik
CGI og stand-ins erstatter Paul Walker

CGI og stand-ins erstatter Paul Walker

Løsning fundet til 'Fast & Furious 7' problemet

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

'Fast & Furious 7' var kun halvvejs i sine optagelser, da en af filmens hovedrolleskuespillere Paul Walker på tragisk vis døde i et biluheld.

Siden ulykken i november har der været meget tvivl om og hvordan Walkers karakter Brian O'Conner kunne være med i bilfimen. Nu har produktionsselskabet Universal afsløret deres plan.

Der er blevet hyret fire skuespillere, som er af samme højde og kropsbygning som Walker. De fungerer som hans stand-ins i resten af karakterens scener, og derefter vil Paul Walkers ansigt og stemme blive digitalt klippet ind i optagelserne.

Fast & Furious 7 får premiere den 9. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Noobcake

Vent på det

Camie

... kan det virke. De siger at de er halvvejs igennem optagelserne, men det siger jo ikke noget om det er halvdelen af Pauls scener de mangler. Desuden ved vi jo ikke hvilke scener det drejer sig om, så vi opdager det nok sandsynligvis slet ikke.

Dog vil jeg stadig synes at det var bedre at skrive ham ud af filmen. Fast & Furious bliver bare aldrig det samme, hvis ikke hele crewet er med.

Bjerg

Havde foretrukket deres første valg, med at beholde de scener han allerede havde filmet, og så skrive ham ud af resten. Selvfølgelig må de da godt lige bruge et par stand-ins så det hele hænger sammen, men for mit vedkommende gider jeg ikke og sidde at se på en computergeneret Paul Walker rene rundt og lege Gollum blandt det virkelige cast.

Tror det giver en falsk og dårlig fungerende følelse. Ikke kun for os som publikum, men det må da også virkelig blive akavet og en smule psykisk hårdt for selve castet, pludselig at skulle tiltale karakteren Brian uden Walker.

Men dette er jo alt sammen udtalelser dømt ud fra disse tidlige informationer, og jeg har da tro til at de har taget det valg der bedst kunne fungere sammen med manus og de færdige scener... Personligt er jeg bare stadig slet ikke overbevist.

Jacob

Jeg kunne forstå det hvis det havde drejet sig om et par enkle scener, men de mangler altså en halv film. Gad vide om fans vil stille sig tilfreds med, at de halvdelen af tiden ikke får den ægte varer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

3 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

4 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

4 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

6 timer siden
Steenuser/813780
Steenuser/813780

....Men hans bror er bare så meget bedre ;-)

7 timer siden