/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Confessions of a Shopaholic

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
20.03.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Confessions of a Shopaholic
|

I den romantiske komedie 'Confessions of a Shopaholic' spiller Isla Fisher den indtagende Becky Bloomwood, en New Yorker-pige som simpelthen mangler det gén, der gør det muligt at modstå permanent powershopping.

Becky får desperat brug for et bedre arbejde, der kan betale for hendes last, men da hun hun får tilbudt et job som rådgivende økonomisk klummeskibent får det katastrofale konsekvenser.

Filmen svælger både i det uimodståelige sus og i spændingen ved at shoppe, men den understreger samtidig, at de vigtigste ting i livet ikke altid kommer med et prisskilt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1304 votes)
4.1
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Finanskrise eller ej, biografbilletten til 'Confessions of a Shopaholic' er et godt sted at spare." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Den farverige storbyfilm er ikke helt på højde med forbilleder som 'Sex and the City'. Men det er flot, frækt, til tider temmmelig sjovt og hele tiden 100 procent uforpligtende." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... kunne være endnu en uskyldig og underholdende eller rammende og rørende chick-flick, men resultatet er mest af alt fordummende og lidt skræmmende." (Kristine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... [gør] sig ingen forhåbninger om at skildre det perfekte liv med den perfekte garderobe og den perfekte mand (i nævnte rangorden). Her får personerne lov at spille screwballkomedie og te sig tosset, og filmen har en behageligt jordnær, unplugged følelse." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  "En mildt sagt gennemsnitlig romantisk komedie får dog kun sin egen stil takket være det noget underspillede købetema." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søren

En super fin film, men hun skulle vidst have kendt til Coupii dengang ;-) Så havde hun sparet mange penge på sin shoppen ;-)

Wayne

Se hellere Sex and the City

Natasha

Den var okay, en film man ikke behøves at tænke over når man ser den.
Den er underholdende og hvis du en søndag ikke ved hvad du skal lave så se denne her film :D

Tille

den her er god..
den er sjov, sød, kærlig, en film lige noget for mig!
og luke brandon er jo vildt hot!

Louise

En film, der leverede det, jeg forventede af den - sjov og sød, ikke højtravende eller nyskabende, men god komik, masser af smukke mennesker og flot tøj og en god portion romantik. Jeg klukkede på vej ud af biografen og havde haft en god oplevelse med filmen. Alt i alt, godt tilfreds, omend ikke intellektuelt udfordret - men som sagt, det forventede jeg heller ikke af denne film.

Sofie Munk Hasselbom

Jeg var igang med at læse bogen, da jeg så den i biograffen, så dette bliver en lidt mixet anmeldelse.
Humoren var god, men den toppede ikke. Det var ikke så jeg grinede højlydt. Jeg var faktisk lidt skuffet, men hensyn til det af bogen jeg havde læst. Jeg synes ikke handling kom godt nok frem, det gik lidt for hurtigt frem. Jeg kunne godt tænke med at der havde været mere humor i.
Det var en sød film, men jeg gad ikke gå ind og se den igen.

May

Nu har jeg hylet af grin i fuld offentlig med bøgerne i hånden, især den første som i stor stil minder om mit liv i tidligere tider. Men det her var spild af penge. Rebecca bliver spillet af en charmerende pige, som sagtens kunne personifiere bogens hovedperson - men hun brænder slet, slet ikke igennem. På det punkt er de øvrige skuespillere slet ikke værd at nævne. Manuskriptforfatterne har slet ikke forstået essensen af Shopaholic-bøgerne og det er ærgerligt. En plat film, der på ingen måde er seværdig, ikke engang en tømmermandssøndag på sofaen. Læs bøgerne i stedet!

Cam

sikkert enfilm der kunne stå hjemme på hylden til brug af pige aftner...:D

Elsa

Filmen er god at have, hvis man skal, til tøsehygge, men det er så det.

Jeg mener, det er en af de film der er lidt "flade." Altså, efter man har set den tænker man bare " Den var da sød nok."

Det er en film man ser 1 gang, efter min mening.

xxx

Susanne

Nu har jeg læst alle bøgerne og ved man ikke må forvente alt hvad man har læst. Men helt ærligt, så var denne udgave bare så dårlig, at man knap kunne tro det var den samme histore. Jo, der var da nogle sjove klip.. But that´s it...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.