Cookie- og Privatlivspolitik
Flere Pixar-efterfølgere

Flere Pixar-efterfølgere

'Biler 3' og 'De utrolige 2'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Bob Iger, den store chef for Disney og dermed også Pixar, har udtalt, at der kommer nye film om både de talende køretøjer fra Biler og superheltefamilien fra De utrolige.

At Lynet McQueen og hans venner får en tredje film, er måske ikke så overraskende, da de allerede har en to'er, som klarede sig ret godt. Den store nyhed er, at 'De utrolige' dukker op igen.

Brad Bird, som skrev og instruerede super-familiens første eventyr, arbejder nu på manuskriptet til den næste. Han har sagt, at han kun ville vende tilbage til det univers, hvis han havde en historie, der er lige så god eller bedre end den første film.

Bliver det fedt at se mere til Pixars velkendte figurer? Eller er de løbet tør for originale idéer, som brugeren Wayne skrev i et blogindlæg i januar?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christine

Ved min lille fætter bliver glad for en biler 3.
han elsker biler og flyvemaskiner..

1 var rigtig god og 2eren er okay.. men en 3er, hmm ved ikke lige hvad jeg syndes om det..

men de utrolige 2.. yay. forventer lidt med den slutning film 1 har at se en 2er når jeg ser film 1.. så at der rent faktisk kommer en er godt, om den bliver god er noget andet, men giver den mine håb for det..

Den kunne måske handle om hvordan alle heltene nu skal stille sig om til at være helte igen, efter mange år med helte pause..

Ann-Britt

Der er jo som bekendt en stor del af heltene, der ikke er mere (kan ikke skrive så meget mere for det tilfælde at der er folk, der endnu ikke har set De utrolige :)
Så en del af processen med den næste film må næsten være at skabe nogle nye helte :)

Bjarke

Jeg håber på at Pixar kan komme op igen efter den her store nedtur så vil jeg sige at jeg håber at de utroglige kommer efter Cars 3 og Find nemo 2 find nemo var en rigtig god film men den behøver virkelig ikke en efterfølger og Cars 2 var ikke noget at skrive hjem om

Carsten Gottliebuser/133896

Pixar har jo også annonceret at der ville komme orginale film sammen med fortsættelser tag for eksempel The good dinosaur som kommer i år 2016 den er et orginal påfund.

Who do you think ?

Det bliver da superfedt at se hvad der kommer ud af en 'de utrolige' efterfølgere, men etteren bliver da svær at leve op til, og med et krævende publikum, kan det da blive en udfordring.
Jeg håber bare de kan klare denne ene udfordring i fin stil, da det vil være ærligt med en dårlig efterfølger, til en ellers fantastisk og elsket pixar-film.

Maria

Havde sku ikke troet De Utrolige skulle får en 2'er!
Men det gør den så og det er sku ret godt! :-)

Stephanie

...nu med at lave efterfølgere til Cars!! 2'eren var virkelig dårlig hvilket var rigtig synd når nu 1'eren var en af de bedste Pixar film. At de så også inkludere Cars 2 som en Pixarklassiker synes jeg er totalt åndsvagt!!
Det er meget svært at lave en 2'er der kan hamle op med forgængeren og da der kun bliver lavet en 2'er hvis 1'eren var en stor succes så er forventningerne jo endnu højere og endnu nemmere for 2'eren at fejle.. de eneste tegnefilms 2'ere fra Disney og Pixar, der er værd at se, er Løvernes Konge 2 (den er ikke lige så god som 1'eren - men den kan INGEN film nå - så med den gode historie og de gode sange er 2'eren helt klart en god Disney fim) og så selvfølgelig Toy Story hvor ALLE 3 film er fantastiske!! - nok noget der skyldes at der er brugt lang tid på at udvikle dem (og ikke bare for at malke på forgængernes succes) og så at de er så velskrevet at man slet ikke tænker over det er efterfølgere!

Så ja.. nej til efterfølgere og når de nu bliver lavet alligevel så LAD VÆR med at gøre dem til klassikere!!!!

Rasmus/Musen

Jeg elsker pixars film, og jeg hører hele tiden at der er flere og flere film på vej fra pixar. Det er faktisk helt vildt utroligt at de kan blive ved med at finde på ideer til nye film og fortsættelser til film. Jeg ved ikke hvor gode filmene bliver, men det lyder da bare virkelig super duper med endnu flere film. Jeg har især svært ved at forstå hvad de mon finder på i toy story 4, når den kommer på et tidspunkt, når nu at den tredje film havde en rigtig lukket slutning. Gadvide hvad der sker?

Wayne

at Pixar burde være mere originale.

Ved at blive ved med at lave det samme, træder de jo bare vande - og er ikke længere innovative, som de var engang.

Selvom De Utrolige hører til blandt mine Pixar favoritter, så ville jeg hellere se noget helt nyt.

Men det er nok mere styret af aktionærer som ønsker større udbytte. Desværre tror jeg at de opnår det modsatte, på sigt.

Steen

'De utrolige 2' - Yeeeees !!! (endelig)

'Biler 3' - Nooooooo !!! (why ??)

Hele præmissen for 'Cars' (og for den sags skyld også Planes) er jo fuldstændig latterlig...

Levende Biler og Fly i en verden uden mennesker !?!?
(hvordan er de så blevet lavet - hvis det ikke var af mennesker)

I starten lavede Pixar animations film for både Børn og Voksne
- men Cars og Planes er jo KUN for børn (eller andre med lav IQ)

Så det er rart at høre, at der kommer en fortsættelse på både 'De utrolige'
og på 'Find Nemo' - Da det er 2 af deres bedste film til dato :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter