Cookie- og Privatlivspolitik

Mig og Melody

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
01.01.2010
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Whatever Works
|

Woody Allen er med 'Mig og Melody' (Whatever Works) tilbage i hjembyen New York med en skæv komedie.

Gnavpotten Boris (Larry David fra 'Curb Your Enthusiasm'), et selvudnævnt geni, møder Melodie (Evan Rachel Wood), en ung, naiv pige fra Syden, der er løbet hjemmefra.

Boris og Melodie er forskellige som nat og dag, men alligevel udvikler der sig et kærlighedsforhold imellem dem.

Da pigens snerpede forældre ankommer for at redde hende, bliver Boris hvirvlet ind i uforudsete og vanvittige romantiske forviklinger.

I 'Mig og Melody' er Boris' teori, at man bare skal tage, hvad man kan få, men kærligheden er en mærkelig størrelse, og måske afhænger det hele af rent held og tilfældigheder?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (105 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Egentlig er cirklen perfekt. Larry David's Curb Your Enthusiasm er vel egentlig lavet i samme type som humor, som Woody Allen selv har brugt.

Med Larry David tør Woody sige de ting, som han ikke selv har gjort.

Egentlig er historien ikke mere usandsynlig, end de fleste andre Woody Allen film og det ligner også noget han har plukket fra tidligere i karrieren.

Jeff

The first Woody Allan film that I really liked. This has to do entirely with Larry David. No one can play an unlikeable character like he can.

S. Rico

Der er ikke den store dybde i filmens budskab, men der er mange underfundige og sjove lommefilosofiske bemærkninger undervejs. En god feel-good movie, som fik mig til at tænke på den gode gamle Forget Paris.

Chilli Jeanetteuser/747905

Ja, det her var så den film jeg var inde og se på Valentine's dag med kæresten. Havde regnet med at se Mig & Malou eller hvad den nu hedder den danske film der med Mille Dinesen. Men eftersom det var min kæreste der bestilte billetterne UDEN at læse om filmen først (typisk mænd) blev det en nooget anderledes filmoplevelse.
Men det er faktisk en sød film med utrolig charmerende karakterer. Også utrolig sjov:)

Cam

Glæder mig! håber at jeg når at se den... jeg elsker Woody Allens film:) vidste ikke rigtig hvad jeg skulle give filmen også selv om at jeg ikke har set den...så 5...Ved endnu ikke om det er for højt eller for lavt...forhåbentligt ikke for lavt:/

Hearmeroar

Man havde det godt efter at have set den

Bentuser/87470

Klassisk Woody Allen komedie med kant og dybde og masser af neurotiske one-liners. En tre-fire steder er dialogen purt guld ikke mindre end hysterisk morsom. Perfekt castede skuespillere og lækre New Yorker locations trækker yderligere op. Den lille mand med brillerne er i storform. Bør ses!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.