Cookie- og Privatlivspolitik
Divergent-stjerne kritiserer 'Twilight'

Divergent-stjerne kritiserer 'Twilight'

Shailene Woodley er ude med riven efter teen-fænomenet

Stem op!
13
Stem ned!
-1
(reset)

Divergent-hovedrolleskuespilleren Shailene Woodley er knotten på Twilight. I et interview med det amerikanske ungdomsmagasin Teen Vogue, udtalte hun følgende, da snakken faldt på Twilight-sagaen:

- 'Twilight', undskyld jeg siger det, handler om et meget usundt, giftigt parforhold. Hun forelsker sig i denne her fyr, og det sekund han forlader hende, er hendes liv ovre, og hun prøver at begå selvmord! Hvilket budskab er det at sende ud til unge mennesker? Det hjælper ikke med at udvikle vores verden.

Indtil flere web-medier og bloggere har bifaldet Woodley for at have modet til at kritisere 'Twilight', set i lyset af, at hun selv skal være stjerne i en film, der unægteligt lægger sig i kølvandet på film som netop 'Twilight' og The Hunger Games

Efterfølgende forsvarede hun 'Divergent' ved at beskrive filmen som en "metafor for for nutidens samfund", med folkets kamp mod folkemord og tyranni.

Divergent får dansk premiere den 10. april 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hejlouser/1080994

Hej Divergent fans. Jeg må lige huske at sige, at jeg også er Divergent fan nu, så bare kald mig 'en fan'. Shailene Woodley, har så meget ret. Jeg har altid ment, at Isabella Swan, var en kedelig hovedperson at følge. Det eneste hun gør i bøgerne er bare at 'prøve' at være glad. Men nej! Hvad med at være glad! Hvorfor er hun ikke glad! Jeg har aldrig set hende smile i filmene eller bøgerne, og når hun gjorde, så var det falsk. BELLA ER KEDELIG! The hunger games - eller Divergent kan varmt anbefales til Science Fiction fan, ligesom mig. Ha' det godt.

Ditte

Woodly har fuldstændig ret! Teenage-tøser får et dårligt indblik på forhold i Twilight, desuden er hovedrollen Bella et forfærdeligt forbillede. Hun kan intet selv og er hele tiden afhængig af Edward, det er ikke ligefrem det bedste at vise de unge piger. Karakterer som f.eks. Katniss og Tris, ja se de er rigtige forbilleder, de viser hvad man er i stand til på egen hånd. De er et eksempel på hvordan unge piger bør tænke: At de kan klare sig selv.

Horsi

Endelig en der vil kritisere skidtet kaldt Twilight.

Jeg kan ikke fordrage dette skidt og jeg må sige jeg er enig. Det eneste den tomme karakter Bella gør er at rande efter Edward mens hun sætter sit eget liv i fare. Eller også er det den anden vej rundt, det variere lidt. Men det er ikke et godt eller sundt parforhold og slet ikke noget vi skal opmuntre vores unger til.

Hele det med at Bella næsten hele tiden skal redes af Edward er noget jeg heller ikke bifalder.

Men det jeg hader mest ved Twilight, det er ikke det totalt usunde forhold de to hovedpersoner har, nej. Det er hvad Stephanie Meyer har gjort ved vampyre. Glitre i solen hmf, jeg ville sagsøge den dame hvis jeg var amerikaner.

Maria

Hmm, det var ligesom hende der var forfatteren, jo? HUN kunne gøre vampyrer til det hun ville.

Og det med at du ligefrem ikke kan "fordrage skidtet" lyder utrolig sært. Altså jeg kan forstår nogen folk ikke finder fimene gode, det er så det. Men at sige at man ligefrem ikke kan fordrage det, at man hader det, lyder usundt.

At man gider bruge sin tid & energi på at være sur på en film, En Film!(hvad sker der?), som ikke har gjort en noget som helst. Så det da bedre at bruge sin tid på en film, man rent faktisk bryder sig om.

Lena

Er enig med hende! :) i forhold til divergent og the hunger games er twilight meningsløs

Maria

Twilight er bestemt ikke meningsløs!

Line FS

Shailene Woodley er sgu bare dejlig. Respekt for den udtalelse!

Maria

Jeg har været en kæmpe Twilight fan, men er ikke så meget mere. Men stadig, med det sagt.... Twilight vil altid betyde utrolig meget, så fuck hvad andre siger af negative ting.

Desuden... Op i R***** med det folk skriver om selve skuespillet...
Robert, Taylor & Kristen gjorde det fantastisk som Edward, Jacob & Bella. Punktum.

Men seriøst: Hvornår prøver Bella at begå selvmord? Husker virkelig intet om det.

Isabella

Jeg tror man mener stort set alle hendes adrenalin kick forsøg i bog 2 New Moon :)
Som når hun springer ud fra klippen og ville have været død hvis ikke det var for Jacob :)

Selv om hun i teorien ikke prøver at begå selvmord, men bare at komme tættere på Edward.. så kan jeg ikke se hvad man ellers skulle mene :)

Maria

Ok tak! Det må det være, selvom hun (som du selv skriver så fint) ikke prøver at begå selvmord, men at bare prøver at komme tættere på Edward.

Der er desværre Nogen der mener at det er det samme.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

2 dage siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

3 dage siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

4 dage siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

5 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

1 uge siden