Cookie- og Privatlivspolitik

Headhunter

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.08.2009
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Headhunter
|
I 'Headhunter' er den 35-årige, tidligere erhvervsjournalist Martin Vinge blevet en succesrig headhunter med et kompliceret privatliv.

I al fortrolighed bliver han kontaktet af den gamle N.F. Sieger, koncernchefen for Danmarks største rederi- og olieimperium.

Sieger bestiller Martin til at finde en alternativ arvtager til virksomheden, frem for hans egen søn, Daniel Sieger, som egentlig er koncernens kronprins.

Martin kaster sig ud i at finde den person, som skal kunne leve op til den gamles krav om at kunne føre dynastiet ind i en ny æra.

Han opdager dog snart at den gamle direktør har andre agendaer og inden længe bliver Martin trukket ind i et brutalt og uigennemskueligt magtspil bag limousinernes og bestyrelseslokalets tonede ruder.

'Headhunter' har Lars Mikkelsen i hovedrollen som Martin.

Obs: Filmen er en del af Biografklub Danmarks program.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1782 votes)
4.2
4.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... mørk, sammenbidt og målrettet, den holder sig fra distraherende digressioner, den undgår modsat mange andre thrillere et alt for tydeligt præg af konstruktion, og som Martin Vinge har den i Lars Mikkelsen en skuespiller, der bedre end nogen anden i landet fremstiller kølig intelligens og benhård selvkontrol. Han er fremragende." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... rammer thrillergenren rent - uden dog at være synderlig original eller bemærkelsesværdig." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Glat, flot og tjep. ... så effektiv en spændingsfilm, at den ligner en amerikansk re-make. Visuelt stærk, solid i plottet og godt spillet... " (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Med makkerparret Mikkelsen og Moritzen i indlysende front. Det slår simpelt hen gnister mellem de to." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... det er de herrer Mikkelsen og Moritzen, der løfter filmen til tops." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... på alle måder en god og gedigen dansk genrefilm i en virkelig svær genre. Og det er altså hverken hvert eller hvert andet år, vi får lov til at se sådan én." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Utroligt velfungernde dansk film der kombinerer actiondele og thrillerelementer på en effektiv måde. Lars Mikkelsen viser igen at han er en af landets bedste i skuespilsfaget. Og til min store overraskelse kan Rumle Hammerick faktisk godt lave en god film, hvis han gider med rettidig omhu.

Lars Michael

Mikkelsen og Moritzen løfter filmen helt op, jeg var overraskelse over Lars Mikkelsen ,han har aldrig vist på film hvad han kan.Men her gør han det og så er der spænding hele vejen.

Wayne

Headhunteren der snydes af en skjult agenda - ligner det A.P Møller?

S. Rico

Det er sjældent at en dansk film kan lokke mig i biffen. Og sker det, bliver jeg som regel skuffet. Men ikke denne gang. De gør de alle super godt. Og selv om der ikke er så meget tempo på handlingen, så er den udmærket skruet sammen.

Louise

Super god film. Helt klart en af de bedste danske film jeg længe har set!

Gitte Rysgaard

God

Jesper

...men lidt langtrukken. Gode skuespillere.

Michael

God dansk film

The Womanuser/8031

spændene dansk film

Lise-Lotteuser/295871

Men god afslutning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.