Cookie- og Privatlivspolitik

G.I. Joe: Retaliation

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
28.03.2013
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
G.I. Joe: Retaliation
|
Versioner: se alle
3D, 2D
|

'G.I. Joe: Retaliation' (G.I. Joe 2) tager sit udgangspunkt efter 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'. COBRA-organisationen har haft held til at infiltrere Det Hvide Hus ved at indsætte Zartan, én af deres egne, i skikkelse af selve den amerikanske præsident.

Samlingen af internationale supersoldater, G.I. Joe, står derfor over for deres hidtil største udfordring, når Cobra Commander trækker i trådene og får alle verdens ledere i sin hule hånd.

Kun Duke, Snake Eyes og resten af G.I. Joe kan nu redde verden fra terrororganisationen og dens ondskabsfulde planer om verdensherredømmet.

De populære actiondukker fra Hasbro så dagens lys i 1964 i en ca. 30 cm høj udgave, som portrætterede den amerikanske soldat i fire forskellige versioner. Med tiden blev serien udvidet til flere figurer, og i 1982 fik G.I. Joe en genfødsel som 10 cm høje figurer - også kendt som 'Action Force'.

Succesen blev fulgt op af både tegneserier og en animeret TV-serie, men først i 2009 kom den første spillefilm om de højteknologiske soldater. Filmen blev en økonomisk succes og indtjente mere end 300 mio. dollars på verdensplan.

'G.I. Joe: Retaliation' er instrueret af Jon M. Chu og tilføjer bl.a. Bruce Willis, Ray Stevenson og Dwayne Johnson til rollelisten - sidstnævnte som karakteren Roadblock.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (159 votes)
4
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... et særdeles konsekvent overbud af action, eksplosioner og ninja-slåskampe, der gør én helt og aldeles følelsesløs. [...] der er end ikke forsøgt skrevet et mindstemål af humor ind. Eneste andet lag end ramasjangen er antydning af, at krig er lige så harmløst som konsolspil, og det virker væmmeligt." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Man er træt af det hele allerede efter et kvarter. Efter 110 minutter er man grædefærdig..." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "Plottet er så himmelråbende åndssvagt, at jeg ikke gider referere det... Skuespil er ikke noget, man gør det i her." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Der er ikke mindst masser af wauv-oplevelser i de grandiose, spektakulære actionsekvenser [...] Der er noget befriende ærligt over serveringen af disse tomme kalorier, der faktisk smager hæderligt, mens man nedsvælger dem." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... de forsøgsvis testosteronpumpede vittigheder er ikke for fede [...] et gennemført gammeldags actionbrøl..." (Dorte Hygum Sørensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Filmen køre lidt det som man gør i gyser hvor man skifter hovedpersonen ud med en ny efter hver film og det forstår jeg virkelig ikke hvorfor det var nødvendigt eller også var det nogle af skuespillerne som ikke vil mere. Havde nu hellere set denne her med teamet fra første film da handlingen er okay. Så den faktisk for nogle dage siden men ellers har jeg ikke set den siden biografen og Her snakker jeg om år tilbage. Det ikke en jeg har det store behov for at se og Vil nok nærmere kalde den tømmermands film.

Jacob

actionscenerne er rimelig flotte, især bjergscenen hvor alle ninja'erne springer ned af klippesiden. selve skuespillet er ikke alverden, og plottet er også ret gennemskueligt.
okay underholdning en stille weekend eftermiddag, hvor du ikke har så meget at lave.

Wayne

Actiondelen var såmænd ok - men figurerne var for overfladiske og handlingen ikke interessant nok. The Rise of Cobra var mere spændende og opfindsom.

Finn

Jeg synes den var god, mange gode effekter, lidt tam i det.
det fede var ved topmødet hvor de affyrede deres raketter og fortryd, men London blev jævnet med jorden, det var ikke mange der pippede over det i sidste ende.

Johan Pedersen

Den er fed og underholdende, men historen er åbenbart ikke det store. Man er underholdt hele vejen igennem med mange fede action scener og effekter fra start til slut. Det hele ser også fedt ud i 3D. Hvis man skulle se den, så synes jeg at man bør se den, med et surround anlæg der kan få sædet til at ryste under en, som det gjorde under mig da jeg så den i 3D på første sal i Cinemaxx ;-)

Frank

Elendig

Bond

Der er ikke så meget andet at sige! Denne toer er dog
bedre en etteren og den store Dwayne Johnson holder
godt fast på handlingen. Som den første film er det lige
som action og vanvittige stunt der er det meste af filmen.
Den ligger dog op til en treer, hvor det nok bliver endnu vildere
med action!

Jensuser/8705

Historiemæssigt og skuespilmæssigt værre end den første. Der er flere MEGET flottere effekter, men de er sværrer at holde øje med, når resten er så gevaldigt rodet. 3D er ikke så godt som filmen havde lovet!

Jesper Ørsted

Hasbros legetøjsbutik tømmes i filmen. Ikke videre originalt, dog ind imellem ret underholdende. Ninja-flyveturer på wire i bjergene er klart de flotteste og mest originale scener i filmen. Finalen er et antiklimaks og ligner til en forveksling finalen i The Expendables.

Kim

Selve filmen er overordnet set OK. Der er action fra start til slut. Men sammenligner man med den første film i serien, så er den virkelig dårlig. Dette er selvfølgelig min helt egen personlige mening :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.