Cookie- og Privatlivspolitik
Amanda Seyfried i 'Ted 2'

Amanda Seyfried i 'Ted 2'

Starten på et smukt venskab?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Amanda Seyfried spiller allerede med i Seth MacFarlanes kommende 'A Million Ways To Die In The West'. Han er åbenbart blevet så glad for skuespillerinden, at hun nu skal være med i hans næste filmprojekt 'Ted 2'.

MacFarlane skrev og instruerede sin første spillefilm Ted i 2012. I efterfølgeren slutter Seyfried sig til det originale cast af bl.a. Mark WahlbergMila Kunis og selvfølgelig MacFarlane selv som stemmen bag den sjofle, talende bamse.

Wahlberg og Kunis' karakterer blev gift i den første 'Ted', så måske bliver Seyfrieds rolle at komme imellem dem i toeren? Eller måske bliver hun Teds kæreste?

'Ted 2' er stadig i manuskriptskrivningsfasen, så vi kan ikke vide endnu, hvornår den vil komme i biografen. Indtil da kan Seyfried-MacFarlane-samarbejdet opleves i A Million Ways To Die In The West, som får biografpremiere den 5. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Det da fint nok, kan meget godt lide de 2 film jeg har set med hende:-)

Simon

SPOILER Den første endte med Wahlberg og Kunis sammen, så bliver hun skrevet ud?

Signe Lausen

Kunis bliver, så vidt vi ved, ikke skrevet ud. Både hun og Amanda Seyfried er med i toeren. Men om de to skal konkurrere om Wahlbergs gunst eller om hun skal være kærestepotentiale for Ted er ikke godt at vide.

Jacob

Blev fuldstændig overrasket over Ted, og håber 2'eren vil blive mindst lige så provokerende sjov. Hvad Amanda Seyfrieds rolle end bliver, skal det nok blive morsomt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

21 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter