Cookie- og Privatlivspolitik

Kvinden der drømte om en mand

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
21.01.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kvinden der drømte om en mand
|

I filmen 'Kvinden der drømte om en mand' plages den unge og smukke Karen (Sonja Richter) af en tilbagevendende drøm om en fremmed mand.

På en arbejdsrejse, som modefotograf, møder hun manden fra sin drøm, og hendes ellers perfekte liv med sin elskede Johan (Michael Nyqvist), deres fælles barn og et succesfuldt job trues af en skæbnesvanger og mystisk dragende forelskelse mellem de to fremmede mennesker.

Forelskelsen udvikler sig til en besættelse, og da drømmen blander sig med virkeligheden, får deres møde fatale konsekvenser for fremtiden.

'Kvinden der drømte om en mand' er et nyt drama fra Per Fly ('Bænken', 'Arven', 'Drabet').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (303 votes)
3.2
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... man har i og for sig sympati for Flys dristige ambitioner. Problemet er, at hans film fremtræder som en krukket konstruktion, der aldrig bliver levende eller vedkommende." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... stil over indhold, og ser man ud over æstetikken, synes filmen banal og tynget af klicheer. ... Man orker ikke at interessere sig for handlingen, når karaktererne aldrig lever og ånder som rigtige mennesker, og hele projektet smager fortænkt. Nuvel, filmen er fantastisk flot at se på." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... tager os på tur i drifternes og længslernes uvirkelige eventyrland. Selv sex er distant her - en pinagtig, ustyrlig drift med orgasmen som et lille lettelsens suk. ... Sonja Richter er vidunderlig og uudgrundelig." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Der er simpelt hen ikke skyggen af en gnist i samspillet mellem de to hovedroller. Hvilket selvfølgelig kan være en bevidst pointe fra Flys side. Det fungerer bare ikke som film. Og så bærer 'Kvinden der drømte om en mand' også rent dramaturgisk præg af at være en tankekonstruktion. Ikke mindst i kraft af den decideret antiklimaktiske slutning. ... [Det] er ikke nogen dårlig film. Den er bare heller ikke så god, som man med rette kunne forvente af Per Fly." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... Per Fly [har] ikke skabt det helt store kunstværk, men en god journal over lidelsen hormonchok." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Sonja Richter giver en hudløs pragtpræstation. Men æstetikken skygger for filmen." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Nok Per Fly dårligste film desværre, ellers godt forsøg

S. Rico

Jeg vil ikke sige, at jeg kedede mig under filmen, for det er da ganske interessant at følge, hvad hovedpersonens næste irrationelle træk bliver. Men det er samtidig filmens svaghed - nemlig at hendes irrationelle adfærd er så u-dansk, at det hele forekommer temmelig urealistisk, og dermed vanskeliggør indlevelse og sympati for hovedrollen. Men Sonja R spiller fremragende, det kan man ikke tage fra hende.

Ireneuser/307046

En super præstation af Sonja Richter, og det er det eneste, man kan glæde sig over i denne stillestående film.
Vi ved je, hvad der skal ske de næste 10-20-30 min - ingen overraskelser - undtagen slutningen, som fik mig til at tæn ke selv.

Thomasuser/850295

Har aldrig oplevet en så kedelig film. Handlingen står stadig uklar, og man sidder med en konstant følelse af at nu må den da snart begynde.. Men nej. Kan ikke anbefale denne film til nogen.

Cam

jeg kunne forstille mig at det ville være en film med et el. to overraskelses momenter... den ser lidt særpræet ud:s tror ikke at jeg kommer til at se den...

gerdauser/253056

Ikke hvad jeg havde forventet, men rigtig godt spillet

Fbarbesuser/244560

Jeg havde sku løst til at gå flere gange i filmen, men nu havde jeg betalt for billetten.

Erikuser/316866

Erikuser/316866

Erikuser/316866

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.