Cookie- og Privatlivspolitik
'Vampire Academy' aflyst i Danmark

'Vampire Academy' aflyst i Danmark

Direkte på Blu-ray og DVD

Stem op!
1
Stem ned!
-5
(reset)

Filmatiseringen af Richelle Meads vampyr-ungdoms-bogserie Vampire Academy kommer alligevel ikke i danske biografer, som det oprindeligt var planlagt.

Aflysningen skyldes formentlig, at filmens amerikanske åbningsweekend var yderst skuffende. Filmen indtjente kun 3,9 mio. dollars, som er mindst 10 mio. dollars under, hvad en film af den størrelse forventes at levere.

Det er endnu uvist, hvornår 'Vampire Academy' udkommer på DVD og Blu-ray.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cecilie

Hejsa alle Vampire Academy fans der ude!!
Håber virkelig i har fået set Vampire Academy på DVD!
Hvis ikke kan den købes i 'Stereo Studieo'
Men det jeg vil skrive er at hvis i er ligeså stor fan af Vampire Academy som jeg er vil i vel selvfølgelig også have at den næste i serien *Frostbite' kommer som film
Det kan lade sig gøre!
Producerne af Vampire Academy har gang i en stor indsamling, til at få penge nok til at vi kan få 'Frostbite' som film!
I skal bare gå her ind:

https://www.indiegogo.com/projects/frostbite-a-vampire-academy-film#home

Man kan donere penge til filmen, og jo flere penge du donere jo en federe ting for du.
Fx. hvis du giver 30 dollars for du updates fra filmen, for sent en PDF udgave af manuskriptet til Frostbite og bliver en af de første der kan downloade filmen
De skal mindst ha indtjent 1,5 million dollars inden for de næste 28 dage og de har tjent lidt over 121 tusind dollars indtil videre
Vi er nød til at donere penge så vi for vores film!
Come on please hver sød at hjælpe med donationen, hvis det bliver ved med at gå sådan her for vi ikke vores 'Frostbite' og det er forfærdeligt hvis vi spilder vores eneste chance til at få den op på det store lærred
Det er en global indsamling så man kan donere også selv om du er fra DK

Anita

Det giver virkelig ingen mening at I aflyser den bare fordi den ikke solgte så godt i USA. Ja, markedsføringen af filmen kunne have været bedre, men hvorfor skal det betyde at det skal gå ud over os VA-fans i Danmark? Det er virkelig uretfærdigt. Dårlig stil, Kino.

Karenuser/1078708

Først skriver i filmen kom til juli.
Så skriver i den kom D. 24 april.
Og nu skriver i den er AFLYST?!?!?

Jeg VED at når jeg siger det er dybt skuffende så snakker jeg for alle VA-fans.
Vi har glædet os i Gud ved hvor lang tid, på denne film og så vælger i at fjerne den fuldkommen?

Det er dårlig stil fra biografernes side! VIRKLIG dårlig stil. Det er ligesom at love is til et barn og bagefter fortælle han ik får den. Så bliver man sku ked af det.

I stedet for at kunne side i en hyggelig rød stol, foran en kæmpe skærm, med popkorn i kilo vis, så skal vi sidde hjemme, vente i hvem ved hvor lang tid, på at den enten kommer i Sveriges biografer eller på dvd!

I har lige knust mit og tusind andres håbefulde hjerter!

Trine Louise

Jeg har tidligere skrevet her om hvad jeg syntes om at de har valgt at tage filmen af i de danske biografer.

Jeg syntes stadig at det er virkelig tarveligt af dem, men så må man jo spare sammen og så se den om 109 dage i Sverige.

Jeg kan bare ikke helt forstå hvorfor at man tror at bare fordi Amerikanerne ikke tog særlig godt imod den i den første weekend så tror man ikke at danskerne vil se den!!!
Men Svenskerne har åbenbart støre tillid til deres VA fans.

Jeg tror at de Danske biograferne kommer til at gå glip af mange penge.

So Sweden here I come!

Karina

Så ærgeligt at de vælger at aflyse den. Er der nogen der ved om der er en engelsk bio i fx Berlin? Jeg vil rigtig gerne støtte filmen, så vi kan få Frostbite :)

Tine

Har ventet på denne film længe, bøgerne er super gode. Håber den kommer på DVD/bluray også i DK...

For alle de fans der er i Danmark er det sgu en øv nyhed det her, forstår ikke at Vi ikk får chancen bare fordi den ikke tjente så godt i USA... Øv øv øv,,,

Så må jeg vente på divergent medmindre i også aflyser den :(

Trine Louise

Først lader de danske biografer os fans vente flere mdr. efter premieren i Usa. Så bliver der pustet lidt luft på flammerne da de skriver at den kommer tidligere end først forventet. MEN nu skriver de så at den slet ikke bliver vist. Helt ærligt. Det er jo at tager pis på alle dem der har gået i over 1år og ventet på filme. Jeg har læst næsten hele bog serien og 1'eren er SUPER god men seien bliver bare bedre og bedre og bedre.
Jeg syntes helt bestemt at de danske biografer skulle give filmen en chance. Eller så skulle de måske kun lade den gå i bio'en i måske 1-2 mdr. så de største fans kunne få den fantastiske film oplevelse i biffen.

LeeE

Jeg havde ellers glædet mig.

Dårlig åbning, er den ikke på top 10 over bedst sælgende i USA denne uge?

Så må jeg spare de penge for en biograf tur og købe den på nettet når den udkommer på Blu Ray...

Michelle

Har ikke læst bogen. Syntes filmen lød halvdum, da jeg læste om den. Men det er altid ærgerligt, når en film bliver taget af programmet - og havde da glædet mig til testvisningen, som så ikke bliver til noget.

Min søster og jeg snakkede om, hvor dumt det var, at den ikke havde premiere her i februar. Den kunne have hevet enormt mange penge til sig i vinterferien, da der ikke var noget som helst andet til de unge. For tiden går der primært kun dramaer, så 'target gruppen' for den her slags film har været henvist til Robocop, Lego-filmen, at gense Catching Fire eller slet ikke at gå i biografen.

Nu ved jeg overhovedet ikke, hvordan den slags foregår, men kan ikke forstå, at der slet ingen ungdomsfilm har gået i biografen her i vinterferien. Det virker ikke som den bedste strategi-plan.

natasha

hvis de nu havde holdt sig til bogen, ville den sikkert have tjent mere ind!
i traileren virker det som om de har valgt at gøre grin med bogen, hvilket er snyd fordi bøgerne er rigtigt fede!

men synes det er sjovt at så mange film bliver aflyst?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.