Cookie- og Privatlivspolitik
Elizabeth Olsen om sit Avengers-kostume

Elizabeth Olsen om sit Avengers-kostume

Scarlet Witch kommer ikke til at se ud som i tegneserien

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Elizabeth Olsen er et af de nye ansigter, vi skal stifte bekendtskab med i 'Avengers 2: Age of Ultron'. Hun spiller superhelten Scarlet Witch, men det bliver ikke med samme kostume som i tegneserieforlægget. Det fortæller hun til Total Film.

Dermed kommer fans af karakteren ikke til at se den ret udfordrende dragt, som Scarlet Witch er kendt for i tegneserien.

- Jeg tror ikke, at Joss (Whedon, instruktøren, red.) ville have hyret mig, hvis han ville have mig til at gå i det tøj. Jeg er ikke professionel atlet, og jeg er heller ikke model. At have det tøj på ville ikke være sjovt for nogen, der ikke er enten atlet eller model, fortæller Elizabeth Olsen.

- Han havde allerede en anden idé. Den respekterer og involverer tegneseriekarakteren, men den er anderledes. Mere grundfæstet. Den er til en nutidig person.

Olsen understreger, at det ville have været latterligt at tage et kostume på, som ligner Scarlet Witch-dragen fuldstændig:

- Hvis nogen gik rundt med det tøj, hun har på i tegneserien, så ville folk standse op og sige: "Hvad helvede... hun tror, hun er en superhelt!"

Et er, hvad Whedon og Olsen synes, noget andet er fansene, der måske vil blive skuffede over ændringer i kostumet.

Hvad synes du? Skulle de holde sig til de røde, knappe klæder fra forlægget? Eller er det ok, at man laver lidt om og tilpasser skuespilleren?

Ud over en række gengangere fra The Avengers, er Paul Bettany blevet castet som The Vision, James Spader som skurken Ultron, Thomas Kretschmann som Baron Strucker og Aaron Taylor-Johnson som Scarlet Witchs bror, Quicksilver.

Avengers 2: Age of Ultron får premiere i 2015.

Scarlet Witch

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Patrick

Det er helt fint at opdatere hendes (og de andres) dragter.
En ting jeg dog godt kan lide ved Marvel er at de opdaterer dem, men stadig holder sig lidt henne i superhelte hjørnet med hvad de har på med farverne osv.

X-Men synes jeg er gået lidt for langt væk fra det med deres outfits som især i de første X-Men film var lidt mere konservative, hvilket nok også har nået at gøre med at de startede superheltebølgen og nok var usikre på hvordan det ville blive modtaget hvis de havde så mange farver.

Thomas

Hvad der ser godt ud i en tegneserie, ser ofte ret kikset ud i virkeligheden. Jeg tvivler også på at vi i Superman - Batman filmen kommer til at se Wonder Woman i Gogoboots og hotpants.

Maria

Jeg har intet problem med en opdateret version af hendes dragt. I det hele taget er superheltes dragter ofte meget åndssvage (underhylderne uden på tøjet, really?!). Jo hun ser da lækker ud på billet og en del mandelige comic book fana vil nok ærge sige, men mon ikke de får Elizabeth til at se sexet ud alligevel, samtidig med at hun føler sig tilpas i sit kostume? :)

Jacob

Synes det er helt ok at opdaterer visse supeheltes kostumer. Jo bedre tilpas skuespilleren føler sig i sin dragt, desto bedre spiller hun/han og dermed en bedre film. Wolverine render jo hellere ikke rundt i gult spandex, som man pointerer i den første X-Men.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

19 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter