Cookie- og Privatlivspolitik

Det regner med frikadeller 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den foregår i et ret hurtigt tempo og indeholder en række dramatiske scener med truende væsner, forfølgelser og farefulde situationer. Da det hele foregår i et urealistisk animationsunivers og indenfor en udpræget komisk ramme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
30.01.2014
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cloudy with a Chance of Meatballs 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale
|

I filmen 'Det regner med frikadeller 2' anderkendes Flint for at være det geni, han egentlig er, efter madstormen i 1’eren. Endelig får han lov at arbejde sammen med sit største idol, Chester V, der ansætter ham i sit gigantiske opfinderfirma.

Alt ser ud til at ånde fryd og gammen, indtil de finder ud af, at Flints madmaskine, der forvandler vand til mad, stadig er løs og løbet løbsk.

Imens Flint og vennerne har haft travlt med at rydde mad op i deres hjemby, er madmaskinen gået i overgear. Den er nemlig begyndt at splejse mad og dyr om til mad-dyr på en afsidesliggende ø. Flint, Chester og den overintelligente orangutang Barb, sætter derfor ud på en mission for at stoppe maskinen en gang for alle.

2’eren er skabt af de samme folk, der stod bag 1’eren, og de bygger videre på originalens historie og fortsætter således med at tage publikum på en rejse gennem bizarre maduniverser, hvor madvittighederne står i kø.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (181 votes)
4.2
3.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Det regner med frikadeller 2' har skruet lidt op for det hele - farver, tempo og stimen af mere eller mindre morsomme madjokes." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[...] farverne er fantastiske, animationen er i top og fantasien fejler ikke noget." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] et stykke animation fra samlebåndet [...]." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] der [er] for lidt kød på selve plotudviklingen til at koge en velsmagende suppe på." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] logisk sammenhæng er måske også så meget forlangt, når ambitionen bare er at overgå etteren i groteske opfindelser og en scenisk accelerationshast, der får formel 1 til at ligne en rustvogn." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bettina

Er normalt ikke til animation/tegnefilm men denne kunne jeg godt finde på at se igen :-)
Sjov og let forståelig for vores 8-årige :-)

jan

god børnefilm også for voksne børn

Ly Huynh

Okay film, men faldt dog i søvn halvvejs...

Frederik

Sjov

Janeuser/346824

Så den med børnebørnene ok i børnehøjde og det er jo også det den skal være , ungerne var begejstret . :-)

Kawsar

Så den sammen med min niece og 2 nevøer, (6,7,og 8 år) de synes det var OK underholdning og hvis det stod til dem er det 3 ud af 6 stjerner.

Anjauser/1115119

Jeg må give mig og tildele denne film hele 5 stjerner. Jeg grinte højlydt flere gange igennem filmen. Den er både sød, morsom og fyldt med "madpakke-humor"! Jeg havde lyst til at give den fire, men blev simpelthen nødt til at give den hele fem! En film fuld af farver og fed musik, man ikke kan lade være med at rykke i takt til.
Super underholdende og bedre end den første. Plotmæssigt synes jeg, at den hænger godt sammen, og man får en endnu større kærlighed til karaktererne, end før.
Fem velfortjente stjerner fra mig.

Mieuser/919457

Cloudy With A Chance of Meatballs 2 er en supersjov, underholdende og fantastisk film! Dog er 1'eren stadig bedst.

Marianne Nuser/560931

Er ikke selv udelt begejstret for denne animerede film, selvom den da havde sine hyggelige øjeblikke og junior på 6 synes den var sjovere end 1´eren. Man får et kort resumé i begyndelsen, så filmen kan sagtens ses uden at man har set 1´eren :-)

Karinauser/824431

Vil vi få noget ud af at se den, når vi ikke har set 1éren?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.