Cookie- og Privatlivspolitik

Last Vegas

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Last Vegas
|

Filmen 'Last Vegas' handler om den pensionerede Billy, der skal giftes. Det overrasker hans tre gamle venner, men de bliver også klar over, at der skal skrues en klassisk polterabend sammen.

Klassisk i ordets egentlig forstand, for de fire venner ræser til Las Vegas, hvor de vil feste  igennem, som de gjorde i deres unge dage. Lettere sagt end gjort, for Vegas har ændret sig, men disse fire gamle hankatte er klar på et vildt eventyr, selvom leddene måske er blevet lidt stive.

Der lægges ikke videre skjul på, at ’Last Vegas’ er en moden udgave af ’Tømmermænd i Vegas’, bare med en væsentlig mere potent rolleliste, hvor nogle af Hollywoods tungeste drenge kommer ud for at lege sammen.

Michael Douglas spiller Billy og Robert De Niro, Morgan Freeman og Kevin Kline hans tre venner. Filmens instruktør Jon Turtletaub var også manden bag National Treasure-filmene.

'Last Vegas' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
4.2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hvis man ikke bliver i godt humør af denne film, så er der ikke meget håb. Man er i fantastisk godt selskab, humoren er helt i top for det voksne publikum, og så er der endda også en rigtig fin lille historie indbygget.

Rikke

Simpelthen for sjov.
En film der har stort set det hele. Virkelig en skam den ikke kom i biffen.

Wayne

At denne perle ikke fik dansk biografpremiere - stor fejl af filmselskaberne, kæmpe fejl.

Det havde været en klar vinder.

Plottet er simpelt, og man får hurtigt en fornemmelse af hvilken vej det skal gå. Men det er rejsen derhen, som gør det det hele værd.

De fire gutter er god vin, som er blevet bedre! Og selvom det nemt kunne være endt galt, og der er masser af klichéer - så undgår de elegant at træde forkert på noget tidspunkt.

Man sidder tilbage med en oplevelse af at have været i ualmindeligt godt selskab - og bare vil have mere. Men hvis de gør det, så håber jeg bare at de finder på en anden ramme så det ikke bliver en gentagelse, det fortjener de ikke.

Man skulle tro at de havde lært lektien, da de ikke turde at sætte De Urørlige på plakaten - men den endte med at brage igennem, som en af de mest solgte.

Tænk jer om, måske er det ikke for sent at sætte den på plakaten. Film om mænds venskab sælger billetter.

Donuser/900399

Havde glædet mig meget til denne film. så kan biograferne ikke forstå at flere og flere vil downloade film når biograferne ikke vil vise alle film, jeg kommer ikke mere i biografen før jeg har set den ..

jesperuser/576636

Nu må det være NOK!!!!!!!!!!!
Først Last Vegas så Keanu Reeves 47 Ronin og fandeme også I, Frankenstein med Aaron Eckhart.
Hvad helvede foregår der, hvem bestemmer hvad vi skal se og ikke se i biffen, for den person skal fyres,
Hobitten og frost har kørt i måneder ( film jeg begge har set )
Men der er sku ikke iorden at nogle film skal køre i 3 måneder.
Og andre film som Gloria, A late Qiartet og den grønne cykel skal vises.
DET ER IKKE GODT NOK!!!!!!!!!
Hilsen en meget sur biograf elsker.

Hristinauser/959002

I was looking forward to this movie - and there were commercials about it ! Suddenly it's not good enough for danish cinemas ... I don't get it ! So we should see The hangover, but not this ?! ... By the way, I was never interested in The hangover, after watching the first. Even if the movie is not a piece of art, it would be definitely worth it because of the actors ! ...
At least they have to give us some reasons why, damn it ...

Peter

Hvordan kan den ikke få dansk biopremiere?!! Det er da en sikker vinder blandt alle der har bare har en snært af filmsans.
Så lad vær med at book den til Imperial, men come on! Både Falkoner, Kinopalæet, Palads osv. ville da sagtens kunne tjene penge på den. Det er for ringe!

natasha

Hvordan kan det være at flere film enten bliver udskudt eller slet ikke kommer, når det var først planlagt at de skulle få dansk biografpremiere!!!!????

er pænt træt af det!!

Emil Andersen

Hvordan kan det være, at datoen pludselig er blevet rykket fra november til marts næste år ?

Wayne

Robert De Niro har trådt sømmet i bund - han har aldrig været med i så mange film som nu. Som Morgan Freeman er han begyndt at være mindre optaget af kvaliteten af filmene - men man har jo lov at håbe at denne bliver god - herligt med et gensyn med Kline og Douglas.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.