Cookie- og Privatlivspolitik

3 Days to Kill

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
08.05.2014
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
3 Days to Kill
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen '3 Days to Kill' handler om Ethan Renner, der har problemer nok. Arbejdet som CIA-agent gennem flere år har været for farligt og for hektisk til at etablere et forhold til datteren, og han har for længst droppet al kommunikation med sin kone.

Efter en mislykket mission bliver det endnu værre for Renner. Han er døende og har kun få måneder tilbage.
Derfor opsøger han sin datter, men tilbydes samtidig en særlig medicin, der kan redde hans liv. Prisen er simpel. Dræb verdens farligste terrorist inden for de næste tre dage.

Kevin Costner har hovedrollen som den hårdtprøvede agent med datter på slæb (Hailee Steinfeld) i actionfilmen, der er i familie med film som ’The Transporter’ (2002) og ’Taken’ (2008).

Selskabet bag titlerne hedder EuropaCorp, som er blevet specialister i film om karakterer med ryggen mod muren, tiden imod sig og et stort arsenal af selvforsvar i baghånden. Og så kan man altid regne med en Audi eller to i en hektisk biljagt ved højlys dag. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
3.5
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Intet giver mening, intet er troværdigt, og intet hænger sammen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Filmen er spækket med formidable actionsekvenser. [...] Og som tilskuer kan vi bare nyde rutsjebaneturen." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Her æltes meningsløs vold, sort humor og følsomt drama sammen til en uspiselig og klistret dej, der hæver i to tåkrummende timer og fiser ud i det rene ingenting." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Blandingen mellem familiedrama, actionsekvenser (der er det mest vellykkede ved filmen), et hint af sci-fi-burlesque og thrillerkomedie giver en absurd cocktail, der kun ved stor stædighed glider ned." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det forsonende element i den sammenrodede '3 Days to Kill' er Kevin Costners genopstandelse i rollen som dødssyg agentfar. I en film, der desværre også er ret så dødssyg." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Vist er det en guilty pleasure, men jeg tilstår, at jeg syntes om filmen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Birgituser/227495

Filmen jeg SKAL se!

bennyuser/939247

kevin costner spiller altid godt,gået og vente på han kom tilbage igen i en fed film. top ti over de fede skuespiller der er i verden

bartfan

Har lige set traileren og den ser spændene ud, helt sikker en film jeg skal se.

Wayne

Altså indtil jeg så traileren. Det ser absolut ud til at være top action, og afgjort en film jeg skal se.

TheWayWELoveMovies

En døende Secret Service agent tilbydes en sidste opgave. Mens han accepterer i håb om pension og medicinsk behandling, han forsøger også at genskabe forbindelsen med sin fraseparerede datter. ):

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.