Cookie- og Privatlivspolitik

3 Days to Kill

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
08.05.2014
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
3 Days to Kill
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen '3 Days to Kill' handler om Ethan Renner, der har problemer nok. Arbejdet som CIA-agent gennem flere år har været for farligt og for hektisk til at etablere et forhold til datteren, og han har for længst droppet al kommunikation med sin kone.

Efter en mislykket mission bliver det endnu værre for Renner. Han er døende og har kun få måneder tilbage.
Derfor opsøger han sin datter, men tilbydes samtidig en særlig medicin, der kan redde hans liv. Prisen er simpel. Dræb verdens farligste terrorist inden for de næste tre dage.

Kevin Costner har hovedrollen som den hårdtprøvede agent med datter på slæb (Hailee Steinfeld) i actionfilmen, der er i familie med film som ’The Transporter’ (2002) og ’Taken’ (2008).

Selskabet bag titlerne hedder EuropaCorp, som er blevet specialister i film om karakterer med ryggen mod muren, tiden imod sig og et stort arsenal af selvforsvar i baghånden. Og så kan man altid regne med en Audi eller to i en hektisk biljagt ved højlys dag. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
3.5
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Intet giver mening, intet er troværdigt, og intet hænger sammen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Filmen er spækket med formidable actionsekvenser. [...] Og som tilskuer kan vi bare nyde rutsjebaneturen." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Her æltes meningsløs vold, sort humor og følsomt drama sammen til en uspiselig og klistret dej, der hæver i to tåkrummende timer og fiser ud i det rene ingenting." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Blandingen mellem familiedrama, actionsekvenser (der er det mest vellykkede ved filmen), et hint af sci-fi-burlesque og thrillerkomedie giver en absurd cocktail, der kun ved stor stædighed glider ned." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det forsonende element i den sammenrodede '3 Days to Kill' er Kevin Costners genopstandelse i rollen som dødssyg agentfar. I en film, der desværre også er ret så dødssyg." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Vist er det en guilty pleasure, men jeg tilstår, at jeg syntes om filmen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

En noget anerledes film end vi er vant til i actiongenren, der blander familieproblemer og følelser ind og med nogle særdeles sjove scener. Jeg var flad af grin adskillelige gange og var ret godt underholdt. Men er man ikke til humoren og kun til realistisk action så vil man formentlig synes filmen er elendig.

Wayne

Filmen starter fint, men så kan den ikke finde ud af om den vil være action, komedie eller familiefilm - og oven i det hele smides så en gang strip.

Hvis man skulle kategorisere den i genren action komedie, så lykkes det kun delvist, for rigtigt sjov er den aldrig.

Det er ikke Kevin Costners skyld, han kunne såmænd nok være actionstjerne i næsten samme niveau som Liam Neeson. Produktionen og aciton sekvenserne er også i høj kvallitet. Desværre halter historien på afgørende punkter - det kunne have være så meget bedre.

Vi ser næppe en efterfølger.

S. Rico

Det er oplagt at sammenligne 3 Days to Kill med Taken. Men det er ikke fair. For 3 Days to Kill er ikke en super underholdende actionfilm. Det er nærmere et thriller-drama, hvor der er mere fokus på de familiære bånd end på action. Ser man det som en actionfilm, så hold jer væk, for plottet er både ringe, utroværdigt og "far-out". Men drama-delen er fin nok og kan nydes som sådan med solidt skuespil fra de fleste medvirkende.

dj-davit

Filmen var okay.
Dog manglede der lidt action scener. Men sådan er det jo altid.
Og så vaar der mangel på handling engang imellem.

MarkusStepH

Filmen starter helt fint med den eneste gode actionscene, men den har alt for lange kedelige cliche scener, både når han er den hjemvendte far og en James bond wannabe.

Mange af skuespillerne var alt for skabet, mens Costner nærmest underspillet, og er en af hovedgrundene til hvor filmen var så kedelig.

Hele historien med den afrikanske familie der havde slået sig ned i hans lejlighed, var ligesom afhørings scenerne rent tortur uden at være sjove eller rørende.

Birgituser/227495

fed film. top ti over de fede skuespiller der er i verden
top action, god film

peter

Skod - igen en film der ikke kommer til Randers.!!!

FilmFyr

Så tror jeg ikke at publikummet er stort nok, til at de vil lade den køre i nordisk film/særlig mange biografer landet rundt.

Der er kun 10 stykker på Kino's hjemmeside der viser den.

Ærgeligt er det dog stadig for dem, der vil se den

Birgituser/227495

Filmen jeg SKAL se!

bennyuser/939247

kevin costner spiller altid godt,gået og vente på han kom tilbage igen i en fed film. top ti over de fede skuespiller der er i verden

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.