Cookie- og Privatlivspolitik

Droppet af Sarah Marshall

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.07.2008
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Forgetting Sarah Marshall
|

Judd Apatow (Knocked Up) har produceret og Jason Segal har både hovedrollen og skrevet manuskriptet til 'Droppet af Sarah Marshall' - en komedie om ulykkelig kærlighed og knuste hjerter.

Segal spiller Peter Bretter, en ung fyr som desperat forsøger at kommer sig over bruddet med kæresten Sarah, der desværre er så uheldig at løbe ind i hende og hendes nye kæreste på en ferie.

I 'Droppet af Sarah Marshall' ses også Bill Hader og Jonah Hill fra 'Superbad'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (526 votes)
4.3
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... filmen er egentlig sjovest og sødest, når den ikke anstrenger sig for morskaben. (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  Varm, skæv og sjov (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  Judd Apatow viser sig endnu engang som frelseren af den romantiske komedie (Niels Lind Larsen) ()

 • Jyllands-Posten

  ... skal man nyde en sommerkomedie i biografens kølige mørke, er 'Droppet af Sarah Marshall' det bedste bud på underholdning. (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  Uforudsigelig og egentlig temmelig morsom sommerfilm om forviklinger og ulykkelig kærlighed på Hawaii (Bettina Heltberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sisse

Noget af en skuffelse... Meget langt i mellem det sjove..

Stine Krogageruser/642535

Jeg synes at filmen var rigtig god. Var inde og se den med en veninde, og vi sad begge og grinte en del under hele forløbet :) Jeg synes den var værd at se..

Stinesuser/213446

jeg var i biografen med min veninde og se filmen og vi fik os nogle grineflip - men alligevel ikke så mange som jeg havde troet ! filmen er sjov & sød, og jeg kan klart anbefale den hvis man er til pige film og nogle grin :D

heleneuser/10651

havde håbet på den var mere humoristisk men så ender denmed at være total pjat. vent til den kommer ud på dvd...

otte4prezuser/12776

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg er lidt af en "sucker" for skuespillerne og produceren af denne film, men ikke desto mindre tror jeg også, at mange andre, som normalt afskriver platte komedier, vil kunne finde noget at kunne li' i denne film. Der er nemlig både hjerte og mere underspillet humor at finde blandt de mere "platte" elementer, og jeg morede mig storslået. De mange biroller er også alle fremragende udvalgt, og selvom de kun er med kortvarigt, så gør de stadig et stort indtryk. Nårh ja, og så er Mila Kunis ikke til at stå for i rollen som Rachel.

Kan alt i alt varmt anbefales.

Joshuauser/16303

Kræver nok man kan se igennem lag, men hvis dén er i hus er der garanteret top dollar humor og STORE grin i lange baner! ;D

Ninauser/672013

Den var da okay og havde sine gode øjeblikke, men generelt byder filmen på alt for få grin. Nogle gange bliver humoren for søgt og virker ikke rigtig...For mig var det Russel Brand og den tykke hawaiianer der holdt showet kørende. Uden dem havde filmen været aaalt for langtrukken

Batmanuser/16584

Den har gode og dårlige tidspunkter i filmen men jeg må sige den tilbyder ikke meget humor for pengene. Selvfølgelig har den de kendte gruppe skuespillere som også var med i 40 year old virgin og superbad, som bringer os de sjove og knap så sjove replikker. Forvent ikke det store af filmen. Det er en film som kort sagt handler om en ting, fra A til B.

Knud-Erikuser/426351

Du keder dig ikke i selskab med persongalleriet i denne film.
Mange små finurligheder udspilles og grinet er hele tiden med.
Har du prøvet at blive droppet - eller selv har droppet, så gå ind og se denne film.
K-E

Gubuser/533677

Så er holdet bare 40 year old.., Knocked Up og Super Bad tilbage med en nye komdie, der er desværre ikke når dens de andre films format. Den er på ingen måde en ringe film, men helt sjov er den nu heller ikke... Fornuftig det meste af tiden men noget af tiden ret kedelig. Se den hvis du ikke har noget at lave eller har lyst til lidt let underholdning i mørket

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.