Cookie- og Privatlivspolitik

L.A. Confidential (1997)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
L.A. Confidential (1997)
|

I filmen 'L. A. Confidential' forsøger tre politibetjente at komme håndhæve loven i 1950ernes korrupte samfund.

Curtis Hanson instruerede, og 'L.A. Confidential' modtog Oscars for Bedste adapterede manuskript samt Bedste kvindelige birolle (Kim Basinger).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
4.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

En af min personlige favorit film. Den har et genialt plot, klasse skuespiller. Og en herlig stemning, som man bare ikke er i tvivl foregår i halvtredserne. Filmen har også nogle fantastiske karakterer, som selvfølgelig er hver at nævne.

Edmund Exley: Filmens hovedperson. Han er smart, intelligent følger loven, har et charmerende glimt i øjet, og har i sinde at fange sine forbrydere.

Wendell White: Filmens hårde nød. Dræber gerne for at få sin egen retfærdighed, en hård gut. Men har dog en svaghed, og det er kvinder.

Jack Vincennes. Filmens smart-ass type, lidt dumdristig i det, men forsøger nu at gøre det godt igen. Fylder desværre ikke så meget i filmen, hvilket er lidt synd, da Kevin Spacey igen leverer en pragt præstation. Og med det samme glimt i øjet, som man huskede ham som Kryblingen i The Usual Suspects.

Dudley Smith: Den overordnet chef. Han er hård, klog. SPOILER: Bedrager.

Lynn Bracken: Filmens dejlige del. Kim Basinger var uden tvivl en af tidens hotteste kvinder, og hun er hellere ikke bange for at vise lidt hud her. Hun er sexet, mystisk. Ønsker at komme væk, og starte et mere naturligt liv.

Klasse film som er hver at se, den fortjener 6 stjerner herfra.

Bjarke

En fin neo-noir, hvor Russel Crowe, Kevin Spacey og Guy Pearce alle giver fortræffelige skuespilpræstationer. Samtidigt er filmen ganske spændende. Mit eneste problem er, at filmen forråder sine noir-rødder til slut.

Nikolaj

Man har absolut skabt et flot stykke filmhåndværk i "La-Confidential", men den fangede mig bare aldrig. Bortset fra et par få øjeblikke, så synes jeg generelt filmen var kedelig og svær at komme igennem. Dette er en af de film hvor jeg må gå imod flertallets anmeldelser på det kraftigste.

Lars Michael

En god film hele vejen ,

Frank

Fremragende Film

Wayne

Skyggesiderne fra 1950'ernes Los Angeles beskrives med 3 forskellige politifolk. Indbragte blandt andet Kim Bassinger en velfortjent Oscar.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.