Cookie- og Privatlivspolitik

Red Riding Hood

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
31.03.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Red Riding Hood
|

I 'Red Riding Hood' bor Valerie i en middelalderlandsby. Hun forelsker sig i en fattig skovhugger, men hendes familie ser helst, at hun gifter sig med den velhavende Henry.

Valerie og Peter beslutter at stikke af sammen, men inden de når så langt, bliver Valeries storesøster dræbt af den varulv, der lusker rundt i mørket i skovene omkring byen.

Indbyggerne har i årevis holdt bæstet på afstand ved at ofre et dyr hver måned, men under en blodrød måne har ulven udfordret indbyggerne ved at dræbe et menneske.

Sulten efter hævn tilkalder indbyggerne den kendte varulvejæger Fader Solomon, som advarer, at varulven tager menneskelig form og reelt set kan være hvem som helst. Mens panikken breder sig i den lille by, opdager Valerie, at hun har et helt bestemt bånd til bæstet.

’Red Riding Hood’ er løst baseret på Grimms eventyr om Rødhætte og ulven. I titelrollen ses Amanda Seyfried (Letters to Juliet, Dear John), og Fader Solomon spilles af Gary Oldman. Catherine Hardwicke, som stod bag den første Twilight-film, har instrueret.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (260 votes)
4.4
2.6

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Yndere af grumme gys skal ikke bruge tid på filmen, der er lidt for pittoresk i sit tidsbillede og ret stift fortalt - men hvis man vil se på attraktive unge mennesker, der forelsker sig sværmerisk i hinanden, er 'Red Riding Hood' sagen." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Dramaet forsøges drevet frem med bombastisk musik frem for en god historie. Skuespillerne er forbløffende livløse. ... Hvis [den] dog bare ... var morsom, men det er den kun ufrivilligt!" (Jakob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Historien er håbløs, universet ligner den kulisse, det er. ... de unge skuespillere er lige så ukarismatiske, som de er kønne... Makværk, der nærmest får 'Twilight'-sagaen til at ligne Carl Th. Dreyer." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Amanda Seyfried ... redder filmen fra at blive årets mest pinlige premiere. ... Men med de mekaniske replikrecitationer, den usandsynligt grimme ulv ... og den mildest talt strittende historie, er det svært ikke mest af alt at se 'Red Riding Hood' som filmet skoleteater." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Trods stjernebesætningen får filmens dynamik først momentum midtvejs..." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Den bliver aldrig nervepirrende, men er effektfuldt gestaltet i en pittoresk CGI-stil, der passer fint til stoffet. ... Det er afgjort ikke udødelig filmkunst, men værd at se for spillerne og atmosfæren." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Opdateret udgave, hvor ulven ændrer karakter.

Frank

Dårlig film

Rasmus

Denne fortælling om Rødhætte var på nogle måder okay. Amanda Seyfried er smuk så jeg forstår skam godt affæren Indholdet var flere gange mærkeligt men også fedt, eller er 'Red Riding Hood' okay!

Helene

Super spændene film! Har aldrig brudt mig specielt om historien om rødhætte, men det her er en virkelig god fortolkning.

The Womanuser/8031

Med et lille twist og en mørkere version, kommer her Twilight instruktørens romantisk og dårlige historie om Rødhætte. Amanda Seyfried er dog en god skuespiller når det kommer til romantiske film, men, hun kun skam godt have gjort det lidt bedre i denne, ellers var det bare hendes karakter som ikke fungerede godt nok. Historien om den store stykke ulv, kunne også have været meget bedre, men ente desværre med at blive for ulækker, forudsigelig og spild af god tid.
Vil nu anbefale at du enten ser eller begynder at læse Twilight, eller bare se traileren til denne film, for den er virkelig ikke det værd at bruge penge på at se på det store lærred, da den alt for godt ligner twilight, bare med en virkelig lam og tam handling og historie som bare ikke kan anbefales eller ses.
Red Riding Hood kunne have været meget bedre, men får 2 stjerner mest på grund af Amanda!

Juliette Schaufuss

Jeg kan slet ikke forstå alle de dårlige anmeldelser RRH har fået, for efter min mening (og min lillesøsters) er denne film FANTASTSISK! Jeg synes, det var en super god genfortælling om Den Lille Rødhætte - bare i en lidt mere "voksen" og moderne form. Jeg må indrømme, at jeg synes bedre om denne end det gamle folkeeventyr ;-) I denne var der romantik, spænding og action, samtidig med at de havde beholdt nogle af de gamle ting, som netop karakteriserer Den Lille Rødhætte og Ulven. Et meget smukt fortalt eventyr, med et brilliant og uforventet twist til slut.

Man kan godt se at instruktøren bag filmen er Catherine Hardwicke, som også har instrueret Twilight, pga den lidt grå og mystiske stemning.
En film som helt klart kan ANBEFALES!

Isabell

OG HUN HAR GJORT DET IGEN!
det er en super fantastisk film, lige som ``TWILIGHT`` har Catherine Hardwicke lavet en sindsyg god film IGEN.
men jeg må sige at man godt kan se at det er lidt ``TWILIGHT`` inspireret.

movieholic

Jeg er helt vild med denne fortolkning af det gamle eventyr af Grimm, og da Amanda Seyfried er en af mine yndlingsskuespillere kan det næsten ikke blive bedre :-)

Movie-fanatic

Jeg har faktisk tidligere SABLET denne film ned!!!!!

Jeg indledte ganske vist min anmeldelse, med at forklare at jeg KUN havde set et ELENDIGT piratkopi, en ven havde lånt mig!!!.........og HER er HELE essencen af historien!!!!:

NU har jeg set Red Riding Hood i topkvalitet, med smukke billeder....som filmen unægteligt indeholder, og en lydside der forvandlede sig, fra noget uhjælpeligt larmende og uledsaget larm.....til noget der lyder som SUPER underlægning, til den stemningsmættede fortælling!

Ret SKAL være ret! jeg brokkede mig OGSÅ tidligere over den NOGET kompakte scenografi.......derfor KUN 5 stjerner!

MEN denne gang fremstod filmen, som en FRISK update på et af verdens MEST fortalte "folkeeventyr"!!! Modsat mit onde lune over en gang Twilight-rip-off, var jeg denne gang fortryllet over billedeeksplotionen, specielt den røde kappe, er et orgie i smukke stilistiske kunstbilleder!! Amanda som OGSÅ fik hug sidste gang, har ganske enkelt ikke fortjent de hug!!!!! Hun udfylder sin rolle smukt og med et følelsesregister, der løfter romantikken WAY over "læge-roman-stadiet"!!! Julie Christie, er på trods af LIDT for mange ansigtsoperationer, STADIG en fryd for øjet, og Virginia Madsen er altid et rart selskab! Gary Oldman fik hug sidst, og det vedholder jeg! Han spiller på ryggraden og gentager sin "bad man" skurke-teknik, fra både Dracula, Det 5. Element og de ALT for mange gentagelser der kom bagefter! Han kan MEGET mere!!

Alti ialt er MORALEN!!!!!!!!:.............. LAD VÆRE MED AT SE FILM I ELENDIGE PIRATKOPIER!!!!!!!!!!!!!!

Det kan ødelægge selv den mest hypede, veltilrettelagte og helstøbte eventyr-fortolkning, af en af vores kulturs smukkeste folke-eventyr: )

Maria M-L

Denne film er bare super duper god!
Den er så spændingsfuld, og der er super meget drama også ;-)
Det er måske lidt twilight-lookalike.. men det går nok :-D
Super dejlig film at se med nogle veninder, men den er måske ikke lige den bedste film for en dreng ;-)
Meget eventyrlig og spændene :-D
Anbefales til piger (11- 18 år) :-P
Maria M-L;
Nyd filmene :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.