Cookie- og Privatlivspolitik

Interstellar

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i lange passager en intens og spændingsladet stemning, og indeholder flere dramatiske scener med farefulde rumflyvninger, slagsmål og mennesker i stor fare. I en scene med slåskamp ødelægges den enes rummaske og han kan ikke få vejret. I en anden angstpræget scene slynges en astronaut ud i rummet og mister al kontrol. I en tredje intens scene fanges en mand af en mega-bølge på en fjern planet og ses på voldsom vis blive slynget bort. Scener som disser er imidlertid ikke udpenslede, hvorfor filmen kun vurderes at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.11.2014
| |
2 timer 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Interstellar
|
Versioner: se alle
IMAX (u/undertekster), Originalversion, Særvisning, Særvisning m. debat
|

Science fiction-filmen 'Interstellar' foregår i en fremtid, hvor kloden er ved at løbe tør for ressourcer, og menneskets tid på Jorden nærmer sig enden.

Et hold forskere, deriblandt familiefaren Cooper, må derfor udføre den vigtigste mission i menneskehedens historie: Rejse ud til andre galakser for at undersøge om vi har en fremtid blandt stjernerne.

Instruktøren Christopher Nolan er ikke hvilken som helst filmskaber. Med værker som Inception og The Dark Knight-trilogien har han skabt det ene stort anlagte, anmelderroste og massivt indtjenende værk efter det andet. 

Nolans nyeste projekt er ligesom 'Inception' en science fiction-film, men handlingen, der er yderst hemmelig, har denne gang elementer af både 2001: A Space Odyssey,  Contact og Armageddon og baseres på astrofysikeren Kip Thornes teorier om tidsrejser og ormehuller, der selv har ageret videnskabelige rådgiver på filmen.

'Interstellar' har Matthew McConaughey, der efter et par gode år og en Oscar-sejr er en af tidens absolut største stjerner, i hovedrollen som Cooper, mens Anne HathawayMichael Caine og Jessica Chastain også er at finde på den imponerende rolleliste. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1420 votes)
5
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Idémæssigt er 'Interstellar' ambitiøs, grænsende til det uladsiggørlige, til gengæld er filmen tynget af alt for tydelige knæfald for Hollywoods slidte dramaturgiske skabeloner." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "[...] hele vejen igennem er den visuelle side af ’Interstellar’ så banebrydende og fantastisk, at den fine og tankevækkende handling nærmest kan anses som en ekstra bonus." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] 'Interstellar' er en visuelt opfindsom oplevelse, men både menneskeligt og intellektuelt lader den desværre en lige så kold som de fjerne planeter." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Tænk ikke på 'Interstellar' som en film, men som en vild vision, som en instruktør, der giver fuld skrue, der skider på kynikerne når de uundgåeligt vil fnise hånligt af hans naivt undersøgende verdensbillede, en instruktør, der går fuldstændig efter en ren følelse [...]." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Når begejstringen for Nolans æstetik er blevet udløst, efterlades man med en træthed over, at der er så lidt på spil." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Interstellar' er bogstaveligt talt visionær, og jeg elsker den side af filmen. Men det er en pionerindsats, der desværre ikke er voldsomt velfungerende som drama." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Lang spilletid er en forpligtende luksus, men her er der god brug for alle tre timer. Rejsen gennem ormehullet prøver ikke at overgå den psykedeliske passage gennem tid og rum i 'Rumrejsen år 2001'. Det er trods alt heller ikke en film i samme urørlige klasse, men bestemt en bevægende oplevelse, som også er visionært tankestof." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Shogun86

@_@...

http://comicbook.com/blog/2014/05/16/interstellar-full-trailer-officiall...

Har lyst til at blive indendørs indtil d. 6 november bare for at være sikker på jeg først dør efter at have set filmen hahaha!

Sander

De viste den sgu ved præmieren af Godzilla her i Denmark, det havde jeg ikke regnet med, troede at det bare var i de større lande... Men er du sindsyg, den ser fantastisk ud, har virkelig lyst til at se den igen!!!

Eric Poulsen

Så lige den nye trailer til filmen på fransk via bootleg (god kvalitet var det ikke, men so shat?) og det er så emotionelt at jeg næsten græd af glæde. Det var en død mesterlig trailer med enormt smukke billeder leveret af Hoyte Van Hoytema (manden der filmede "The Fighter", "Tinker Tailor Soldier Spy", "Låt den rätte komma in" og "Her"). I kan VIRKELIG glæde jer til denne trailer! Jeg har allerede set den på repeat alt for mange gange. Den allersidste del af traileren var så flot og stort at jeg næsten faldt om i besvimelse af ren EPICNESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Michael

Jeg håber faktisk ikke at der bliver udgivet flere teasers/trailers, men at hypen ud fra vores beskedne forudanelser vil stige i takt med premieren rykker tættere på.

Det kan blive året hit!

Da jeg så teaseren igen i dag, tænkte jeg; "det skulle da være fandens om ikke var ... jo, Hans Zimmer komponerer musikken". Og det lyder jo allerede episk og euforisk!
Hvor bliver det godt!

Nicolai Huan Totti

Kan godt lide traileren.. At der er så mystik omkring gør at man bliver endnu mere nysgerrig. Også meget fedt at det starter med at beskrive os mennesker og vores udvikling og hvad vi stræber efter, for derefter at fortælle os at vi ikke kan hvile på det. At der er noget der venter på os..

Elsker generelt Sci-fi og mystikken der omgiver dette, så glæder mig til at se denne film:).

At det er Nolan og hans mystik gør det ikke mindre interessant:). Er sikker på at den bliver meget interessant.

GLÆDER MIG

JB007

Det er da en film lige for JB007 JAERH

Charlotte

og glææææder mig for vildt til at se den her!!! Fed-fed trailer!

Ida

fantastisk trailer
fantastisk cast
fantastisk instruktør, historie, idé

"ONE YEAR FROM NOW"
- får mig både til at sprænges af glæde og spænding, samtidig med at 365 dage (plus, minus) føles som så uendelige mængder af tid, at jeg er ved at gå ud af mit gode skind.

interstellar bliver mit højdepunkt i 2014

Benz

traileren er så fantastisk (meget Terrence Malick-agtig) at man kan frygte at selve filmen vil skuffe.
men skal klart ses på det store lærred.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.