Cookie- og Privatlivspolitik

Lotto

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
09.06.2006
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lotto
|

Jørgen (Søren Pilmark) arbejder på en fabrik i provinsen. Han er tillidsmand og formand for lottoklubben. En god og populær kollega og et godt menneske - faktisk bedre end de fleste, hvis han selv skal sige det.

I årevis har arbejds-kammeraterne spillet Lotto og i årevis har Jørgen også lige snuppet sig en privat kupon til sin kone Gitte (Ditte Gråbøl). En dag står han med en vinderkupon i hånden. Det er klubbens, og klubbens gevinst er på 3,6 millioner.

Men hvad nu, hvis det var deres private kupon? Det KUNNE jo godt have været deres egen kupon? De ligner jo hinanden, sådan nogle Lotto-kuponer...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
2.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lottotal

Dette er en film, som har en håndfuld underholdende scener, men så heller ikke meget andet end det. Det er i hvert fald ikke lige noget, der får dig til at tro, at du har vundet den store lottopræmie i vikingtal.
Jeg har altid været ret stor fan af Thomas Bo Larsen, og det er da også ham der gør denne film nogenlunde at se.

Lars Michael

se søren pilmark i sin sjoveste rolle

Wayne

og skal dele den med tipsklubben? Filmen kunne lige så godt have heddet Fristet. Det hele krakkelerer for familien der ikke kan klare presset - og langsomt kommer sandheden frem, men ikke uden en række morsomme forviklinger, og en masse grådighed.

Nogenuser/12232

det er en sej dansk film. med en super ide

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.