Cookie- og Privatlivspolitik
Mindre sex i 'Fifty Shades of Grey'

Mindre sex i 'Fifty Shades of Grey'

Er det så kun 'Twenty-five Shades of Grey'?

Stem op!
5
Stem ned!
-5
(reset)

Optagelserne til 'Fifty Shades of Grey' er godt i gang. Så godt, at de fleste dampende sexscener allerede er i kassen. Dakota Johnson og Jamie Dornan har med andre ord udlevet mange af scenerne fra bogen, og i følge producer Michael De Luca, hyggede de sig gevaldigt:

- Kemien er der. De kan virkelig lide hinanden. De nyder historien. Historien er så kraftfuld.

Selvfølgelig. Hvad skulle filmens producer ellers sige til  E! Online når de spørger. Det bliver straks mere interessant, når en ukendt kilde udtaler sig og sådan en har E! Online også haft fat i. De førnævnte sexscener bliver nemlig ikke så sexy som de er i bogen, ifølge denne kilde.

- De følte det ville blive for meget, så de har skruet ned for de scener.

Nu er det ikke unormalt, at Hollywood skruer ned for enten vold eller sex i deres film, i et forsøg på at gøre deres aldersbegrænsning så lav som mulig, men det er altså 'Fifty Shades of Grey' vi snakker om her.

At filmatisere den uden kinky hardcore sex, er lidt som at filmatisere historien om Titanic uden isbjerge. Sexen er ret essentiel.

Eller tager vi fejl? Kunne du forestille dig en film-version af 'Fifty Shades of Grey', hvor der er skruet 50 % ned for lagengymnastikken? 

Fifty Shades of Grey får dansk premiere den 2. februar 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jennifer

Jeg synes det er helt forkert.
det meste af de 3 bøger handler om deres intime forhold.
Det kan man da ikke bare skrue ned for !? :o

Ja de skal nå ud til så mange som muligt, men helt ærligt, hvis man har læst bøgerne eller bare kender lidt til Fifty Shades of Grey, så VED man at det skal være MEGET intimt.

Katja

Heldigvis er selve kærlighedshistorien i FSoG mindst lige så interessant og fangende, som den der foregår på det intime plan - så om de skruer ned for sexscenerne og deres explicitet gør mig intet - sålænge de er tro mod den specielle kemi der eksisterer mellem Ana og Christian!

(Indforstået joke for dem som har læst bøgerne: I de spørgsmål som Kinobladet stiller Månedens Bruger - er et af dem "Hvilken filmpersonlighed ville du helst sidde fast i en elevator sammen med?" Vil godt gætte på en masse kvinder, næste år i februar, vil komme frem til det samme svar på dét spørgsmål... CG :)

Maria

Jeg kan sagtens forestille mig at de skruer ned for sexen.

Har snakket med en del (kvinder) om nyheden, og vi er alle enige om at det er okay hvis det ikke bliver alt for kinky på det store lærred.

Nu har jeg jo set Nymphomaniac, og mener derfor at jeg har set alt hvad man kan se af sex i biograffilm, så jeg er hærdet. Men skal man sikre at de generte kvinder der har læst bøgerne i smug også skal turde tage ind og se filmen i biffen og tjene penge til producenterne, så er det nok bedst at man lige tager toppen af. ;)

Alternativt må de af hjertens gerne lave en censureret og ikke-censureret del af filmen, én til USA og resten af verden og én til os liderbukse i Europa. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

20 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter