Cookie- og Privatlivspolitik

I Am Here

Tilladt for børn over 15 år
Filmen skildrer en kvindes kamp for at få et barn, og den har en tiltagende mere og mere desperat stemning, der blandt andet underbygges med kameraføring og og lyd. Flere af filmens passager foregår i et prostitutionsmiljø, hvor man blandt andet ser en kvinde, der gemmer et spædbarn med tape for munden i et skab. I en anden scene antydes det, at en mand vil købe sig til sex med spædbarnet. I flere andre scener ser man både blodige overfald og drab. Her ser man blandt andet et menneske, der ligger død blødende fra et åbent brud i hovedet. Det vurderes på baggrund af filmens tematik og samspillet mellem den og virkemidlerne samt på baggrund af de voldsomme scener, at filmen vil kunne virke angstfremkaldende og grænseoverskridende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Am Here
|

Filmen 'I Am Here' er et drama med Kim Basinger som Maria, en succesfuld karrierekvinde, der har alt, hvad man kan drømme om i livet bortset fra sit højeste ønske, et barn.

Da hun efter ihærdige forsøg på at blive gravid får at vide, at hun ikke er i stand til at få børn, mister hun besindelsen og kaster sig ud i en desperat jagt efter ønskebarnet.

Maria bestikker dværgen Petit, der er i økonomiske vanskeligheder, til at hjælpe sig med at opspore og redde et af de spædbørn, hun har hørt bliver misbrugt i prostitutionsmiljøet ved den tjekkiske grænse. I forsøget på at få sit store ønske opfyldt møder Maria en skræmmende verden af udnyttelse og brutalitet.

'I Am Here' er instrueret af Anders Morgenthaler (Princess).

Filmen vises to gange i fem forskellige byer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.9
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Den havde jeg ikke lige set komme - men hatten af for Anders Morgenthaler. Når man kender ham, så kunne vi ende i noget i stil med det Terry Gilliam kunne finde på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.