Cookie- og Privatlivspolitik

300: Rise of an Empire

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående meget voldspræget stemning, og rummer talrige blodudpenslede kampscener med henrettelser og lemlæstelse. I en scene trampes en soldat brutalt i ansigtet af en hest, og hans blodsplattede ansigt ses. I en anden scene skærer en særdeles ondsindet kvinde en tilfangetagens hoved af og blod splatter voldsomt ud. Filmen vurderes på den baggrund at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
06.03.2014
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
300: Rise of an Empire
|
Versioner: se alle
3D, 3D, 2D
|

Filmen ’300: Rise of en Empire’ foregår samtidig med og efter Kong Leonidas og hans 299 ekstremt veltrænede krigere sloges for Spartas ære i ’300’, hvor hele Grækenlands fremtid stod på spil på de omkringliggende have.

Det er her, ’300: Rise of en Empire’ folder sin historie ud, om den græske general Themistokles og hans forsøg på at samle Grækenland og bekæmpe Xerxes og hans invaderende persiske hære.

Themistokles og hans flåde er håbløst underbemandet, men de giver ikke op. Ved hjælp af politik, snu taktik og ikke mindst rå og blodig vold, kæmper de for deres land, liv og frihed.

Som en efterfølger til action-braget ’300’ lægger ’300: Rise of an Empire’ sig stilmæssigt i kølvandet på sin forgænger. Der er skruet helt op for den tegneserie-grafiske vold, og især i 3D lægger man mærke til, hvor ofte kameralinsen rammes af blodsprøjt.

I modsætning til etteren har denne efterfølger derimod en mere kompleks historie, der især sætter fokus på Themistokles’ forhold til Artemisia - den sexede, krigeriske og kvindelige general for den persiske flåde.

Men tag ikke fejl. Dette er og bliver et actionfix i samtlige minutter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (205 votes)
3.7
2.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] vil fungere bedst for unge, raske drenge, der kan være svært fascinerede af store muskelkroppe, mens de venter på, at deres egen vokser sig stor." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] forrygende og bloddryppende action." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Fans, der i sin tid forelskede sig hovedkulds i '300' og dens kaskader af oldtidsvold, bliver næppe skuffede her." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "[...] et regulært blodbad blottet for handling og sammenhæng." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Man kan forherlige vold på mange måder. '300: Rise of an Empire' gør det på sin egen svulstige og proteinberigede demokratiske måde. Voldsomt blæret og grumme monotont." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andersuser/941813

1'eren var god, men har svært ved at se hvordan denne skal kunne leve op til det, så venter til den kommer på Blu-Ray og ser den billigt hjemme.

Anders

Jeg skipper denne her...Etteren var genial, og super gennemførst. Men jeg syntes godt nok denne her træder vande! Uden Gerald Butler som Leonaidas, tror jeg ikke jeg ønsker at bliver skuffet i biograf salen over denne efterfølger...

Oliver

Hvis du fulgte med ville du vide at det er en fortsættelse, han er død i filmen så derfor skal han jo ikke optræde igen

Un flicuser/445560

Themistocles nedkæmper Testikelles og Nosserlosserless, mens prinsesse Artefissia gnubber lubber løs. Sikke noget bras. Eva Green er laber, men hun er vel med for pengenes skyld, karrieren er jo gået i stå.

Askeuser/791846

Ser godt nok ringe ud….

Claus

Det er en af de film man skal se. Den første var så awesome, og den næste bliver bare mega AWESOME

Katrine

Den skal jeg bare se, da er helt vild med den første, så bare den bevare den gode kyniske stil...

Christian høj

den skal da bare ses. 1ere var jo bare så awesome håber på ikke at blive skuffet af 2ern.

kim

Vis bare den er halv så god som etteren,ihvertfald en film der skal ses,så er det bare om man bliver overrasket eller skuffet.

Noobcake

Vil godt væde på at den bliver lort som de fleste uplanlagte 2'ere blir, især denne type action film, men man bliver jo nød til at se den, den første var alt for awesome..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.