Cookie- og Privatlivspolitik

The Secret Life of Walter Mitty

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en varm grundstemning, og et overvejende roligt forløb. Den indeholder dog en række dramatiske scener med voldsomme slagsmål, mennesker der falder gennem vinduer, samt en mand der udsættes for et hajangreb. Da de dramatiske scener også er præget af humor, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2013
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Secret Life of Walter Mitty
|

I filmen 'The Secret Life of Walter Mitty' er fotoredaktøren Walter Mitty en ægte helt, der altid er på præcis det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, hvor han gør og siger det helt rigtige. I hvert fald i hans dagdrømme.

I virkeligheden lever han et mere almindeligt liv med sit arbejde på magasinet Life i New York. Han bliver mobbet af næsten alle omkring ham, fordi han nu og da forsvinder ind i sine egne, vilde dagdrømme.

Men da fotografiet til magasinets storstilede og sidste papirforside forsvinder, ender Mitty på et ægte eventyr, der bringer ham til nogle af Jordens fjerneste egne. Og inden han når at få set sig om, er den almindelige mand begyndt at finde sin plads i livet.

Walter Mitty er svær at sætte i bås, både som karakter, historie og film, så fokuser i stedet på filmens instruktør, producer og hovedrolleskuespiller. Det er nemlig en og samme person i form af Ben Stiller.

’The Secret Life of Walter Mitty’ er både en klassisk Ben Stiller-komedie med absurde og komiske scener, men også et drama om at finde sig selv. Tænk ’Forrest Gump’ (1994) møder ’Tropic Thunder’ (2008), og du er i nærheden, og så alligevel overhovedet ikke, for ’The Secret Life of Walter Mitty’ er helt sin egen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (390 votes)
4.5
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] hvis du holder af Ben Stiller, romantik og eventyr, så er julens store amerikanske satsning noget for dig." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] ganske enkelt en film, der gør dig i godt humør." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Historien om Walter Mitty er lige så banal, som den er sød og sjov, men i hænderne på den komisk talentfulde Stiller bliver komedien også en rørende fortælling." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "En smukkere besyngelse af skønheden og poesien i hverdagen kan man næsten ikke tænke sig." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Den nye film er ikke dårlig, bare for lang, for løs og lidt ordinær. Man savner indlevelsen i den gamle version, der var fortrolig med eskapismens teknik." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg elsker film der har det sukkersøde "Ud og se verden og nyd livet"-tema, og jeg nød derfor denne film rigtig meget. Filmen har et godt flow imellem seriøsitet og sjov. De små skøre øjeblikke gør filmen sød og charmerende. Som sagt elsker jeg den her slags film, og jeg tror ikke jeg er den eneste der ønsker at turde rejse ud som Walter gør.
Filmen er især for drømmere, som mig selv, og virker derfor godt på dem.
Den halter dog lidt med en lidt sløv handling og et lidt underligt plot, men det er, hvad jeg vil kalde en god film.

Andrea

Min veninde og jeg var fint underholdt under hele filmen! Fin film, kan anbefales!

Koonz

En af de bedste roller jeg har set Ben Stiller i, en vidunderlig film som rammer en i hjertet og minder en om alle de glæder livet har at byde på, både de sjove og mindre sjove ting.
en fantastisk aften i biografen med denne film på lerredet, en film som jeg vil se frem til at se igen på sofaen under tæpperne og bare nyde at blive taget in i Mitty's vidunderlige skæve verdenssyn og ligefrem-hed som resten af verdenen burde lære noget af. en fantastisk film, selvom clueline var foreholdsvis åbenlys. så leverer filmen en så stor oplevelse at det ikke betyder så meget.

NicoDemus

Filmen synes jeg ser ret god ud, men jeg tror selvfølgelig at man skal kunne lide den lidt overnaturlige og fantasifulde verden. Nu har jeg ikke set den endnu, men glæder mig meget, tror faktisk at den kunne minde en smule om "Big Fish", hvilket er en fantastik film.
Nu er det jo også en comedie, hvilket passer godt med de skuespillere man har valg: Ben Stiller (Zoolander, Madagascar) og Kirsten Wiig (Bridesmaids, MacGruber), og der er også flere, men elsker allerede de to, og jeg er positiv på at filmen kommer til at være pengede vær :)

Kaj

Jeg forventede en sød film med god humor, stor fantasi og god underholdning - og gæt hvad jeg fik - en sød film med god humor, stor fantasi og god underholdning!

Budskabet kommer dog frem på en lidt kejtet måde, så det bliver kun 4/6 herfra

Nuka Pele

Dejlig film om at turde leve livet og få fuld gevinds af kærligheden når man tror på det. Se den og få det godt med dig selv og få nogle værktøjer til dit eget liv. Ben stiller er genial til rollen, nørden der får det hele til sidst.

Nannauser/648706

Jeg var en smule urolig ved at det var Ben Stiller, som skulle forløse denne lille fine historie, men jeg må give mig og sige, at han gør det smukt. Der er mange humoristiske øjeblikke, men hovedfokus ligger på reflektionerne over, hvad man vil med livet. Det fine er, at det på ingen måde er en tung film, men at den alligevel får en følelsesmæssig engageret.

En virkelig god film at se med en af det andet køn (Kan jo nogle gange være svært at finde fælles film).

Skønne to timer forsvandt vha. Ben Stillers store fortælleglæde og underfundige blik på verdenen

Allan Linduser/31098

feel good film - en god lille historie om at gøre istedet for at drømme. Filmen udmærker sig ved genialt flotte naturskønne optagelser og en Ben som spiller genialt - hverken for meget eller for lidt. Har du brug for at glemme tiden en små to timers tid er denne film et must - med hjertet på rette sted :-D

Un flicuser/445560

Danny Kaye gjorde det godt, men Ben lykkes også med at hale en charmerende, sammenhængende og tempofyldt historie ud af denne dagdrømmer-historie. Alene de vildt flotte locations trækker i den femstjernede retning.

Obadia

Mellem jul og nytår er en tid hvor vi alle har let ved at reflektere og se vores tilværelse lidt fra oven. Filmen om Walter Mitty omhandler dagdrømmeren som aldrig rigtig får udrettet noget i sit liv, indtil hans liv bliver sat på en spids, og han nærmest tvinges til at gøre noget ved det!

Ben Stiller er både hovedrolle og instruktør på filmen, hvilket han klarer solidt og flot. Hans karakter er som altid solid og elskværdig, og der går ikke længe før man kommer til at holde af den lidt skæve karakter Walter. Valgene af de forskellige Locations er gode, og bidrager til en flot visuel oplevelse.

Det eneste lille minus jeg har, er at filmens trailer går lidt for tæt på handlingen, og denne derfor forekommer en smule transparent.

Jeg kan kun anbefale folk at se filmen, budskabet går klart ind, og man er efter filmen 100 % klar til at følge i Walter's fodspor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.