Cookie- og Privatlivspolitik

Paranormal Activity: The Marked Ones

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende og angstpræget grundstemning. Den benytter sig af en lang række gysereffekter, og indeholder scener med hekseritualer, selvmord, drab og mennesker der bliver besat af onde ånder. Da filmen desuden illustrerer hovedfigurerne som hjælpeløse i forhold til den omgivende ondskab, vurderes det at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
02.01.2014
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paranormal Activity: The Marked Ones
|

I filmen 'Paranormal Activity: The Marked Ones' holder en flok unge mennesker ført an af Jesse fest i en lejlighed i Californien, men finder senere ud af, at en ældre dame er død i lejligheden nedenunder.

De beslutter sig for at undersøge sagen nærmere, og med hjemmevideokameraet tændt begiver de sig ind i boligen. Her finder de en masse mystiske sager, blandt andet de manglende bånd fra ’Paranormal Activity 3’.

Kort tid efter finder Jesse noget, der minder om et bid på sin arm, og han begynder langsomt at føle, at han forfølges af skumle kræfter.

Den første Paranormal Activity-film landede med et brag tilbage i 2007. Sjældent havde en så billig film (ca. 75.000 kr.) indspillet 1 mia. kr. på verdensplan. Film der gør sådan noget bliver til ustoppelige fænomener. Der er som oftest gode, gamle spøgelser og dæmoner på spil i disse film, så folk med svage nerver bør stadig træde varsomt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (76 votes)
3.5
0

Instruktør

Relaterede nyheder

"Come play with us, Danny..."
9 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

The Marked Ones er ikke en gyserglæde, da man som tilskuer konstant har de fire tidligere film i baghovedet, og derfor forventer noget nyt - eller i det mindste nogle svar, der endnu ikke er givet. Desuden er det minimalt, hvad der optræder af "aktive scener", som der ikke på forhånd er vist i traileren. Derfor lyder min konklusion: Har du set traileren, har du set filmen.

Flemming

Stop imens legen er god, de bliver ringere og ringere

simone

Dette er en af de værste "gyser" film jeg har set, hvis ikke den værste....
Det er tydeligt af producenterne af Paranormal Activity har haft deres storheds tid og det er tydeligvis tid til at træde ned af stolen (hvis det ikke allerede var det for 3-4 film siden)
Found fotage er bare ikke "hipt" nok mere til at det kan redde en dårlig film.
Historien er dårlig, giver muligvis mening i forhold til de andre film, men alene er der ingen mening i den..
Dette er tydeligvis ikke andet end et dårligt forsøg på at få skrabet de sidste dollars ind fra publikum til den genre, og dem der stadig var fans før denne film er det i hvert fald ikke mere....

Mr Chuck

Den værste found fotage film, igennem de sidste 14 år hvor blair witch projekt opfandt genren. Seriøst medierne gad ikke engang, gå ind for at se filmen, for at anmelde den WTF. Paranormal Craptivtity 86 minutter af mit liv jeg aldrig får tilbage. En skændsel imod filmindustrien, og i hele taget horror genren generelt.

Andrea

Meget uhyggelig men rigtig god

DJT

Paramormal Activity: The Marked Ones (eller: 4½, som nogle også kalder den for nemheds skyld) kunne SAGTENS bare have været nr. 5 i serien. For det første er den langt bedre end 2 og 4, nogenlunde på lige fod med 3. Den har nogle gode chok, nogle gode, nye twists (især én scene fik mig kort til at tænke på [rec] 2 og så fyrer den ekstra op under hele mytologien, især hvis man er opmærksom i starten af filmen, hvor noget der har STOR betydning for slutningen (og resten af serien?) bliver nævnt. Jeeeez, slutningen tog røven på mig en 3-4 gange. Kan anbefales :)

Seb

Paranormal Activity: The Marked Ones, har en meget anderledes genre end de 4 andre film. Hvilke jeg syntes er positivt.
Filmen er ikke optaget som de andre, hvor der var kamera rundt i hele huset, osv...
Den får 5/6 stjerner herfra, da det er en meget god film som helt klart er værd at se. =)

Cica Cariaduser/266037

Bedre end forventet. Filmen har frisket serien lidt op ved at have en anden vinkel på det. Slutningen var en anelse rodet men fik da dem som kendte serien til at trække lidt på smilebåndet eller sige 'aaah'.

For en gangs skyld kunne folk holde kæft hvilket virkelig var dejligt. Man kunne så more sig gevaldigt over de tøser som småskreg, hoppede eller sagde 'OMG' og lignende når det blev skræmmende.

Riauser/120553

hvis det ikk havde været fordi at der sad en flok idioter som skulle snakke under filmen og som blev ved trods at der var flere der bad dem holde deres f*cking kæft.. så havde filmen måske været en bedre oplevelse!..

Tevfik

det er meget sjovt film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.