Cookie- og Privatlivspolitik

Sådan træner du din drage 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk men også eventyrlig grundstemning. Den tematiserer krig og har i lange passager mange slagsmål og dramatiske kampscener, hvor hovedpersonerne er i livsfare. Herudover indgår en længevarende sekvens præget af sorg. Da filmen forløses positivt og i øvrigt foregår i et urealistisk eventyrunivers, vurderes det, at de dramatiske scener kun vil kunne skræmme børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.07.2014
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
How to Train Your Dragon 2
|
Versioner: se alle
2D, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster)
|

Filmen 'Sådan træner du din drage 2' foregår på øen Berk, hvor ånder alt fred og ro, siden vikingerne, og ikke mindst Hikke, tæmmede de vilde drager.

Drageræs er blevet den store sportsgren blandt øens unge drager og vikinger, men over dem alle svæver Tandløs, den eneste drage af sin art, der sammen med Hikke kortlægger nye områder af deres land.

En dag opdager den uadskillelige duo en gruppe dragejægere, der fanger de ellers fredelige væsener for at bringe dem til den frygtede Drago. Hikke må nu indse at verden er større og farligere end livet på Berk. Og som om det ikke var nok, støder den unge helt og hans drage også på den mystiske Dragerytter. 

Den første ’Sådan træner du din drage’ fra 2010 tog alle fans af eventyr med storm med sin blanding af vikinger og drager. Siden har man kunne se Hikke og Tandløs i TV-serien ’Dragerytterne fra Bersærkøen’, og nu kommer den næste spillefilm, der samtidig er den midterste del af en trilogi.

'Sådan træner du din drage 2' har samme hold som tidligere, og universet er fortsat baseret på Cressida Cowells populære bogserie, der første gang blev udgivet i 2003 og som snart får udgivet sit sidste og 12. bind i serien. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (642 votes)
5
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] 'Sådan træner du din drage 2' adskiller sig fra andre lignende forsøg i det forhold, at filmskaberne stadig har hjertet." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] et fantastisk eventyr, hvor både børnene og deres forældre bliver revet med. Animationen er nærmest magisk flot." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] ganske glimrende animeret med fine detaljer, figurerne er søde (og lidt uhyggelige, når de skal være det), og fortællingen pædagogisk opbyggelig [...]." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Vel er Hikke en umage helt, men endnu en film om ham havde vi måske ikke behøvet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "[...] tro det eller ej: Toeren er endnu bedre." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Det er spændende, sjovt og fantastisk. Når filmen er bedst, er den alle tre ting på én gang. Det giver et lifligt sug i maven, når man svæver gennem 3D-billederne." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JOHAN STUBKJAERuser/957086

Sådan træner du din drage 2 jeg skal se den når den kommer

Katrine

Fedt glæder mig helt vildt til denne film elskede den første og dejligt med en afsluttende nr.3 : )

Meta

Jeg glæder mig sååå meget. Blev helt ekstatisk da jeg så traileren første gang, og at de laver en 2'er.

Kan glæde alle andre fans ved at de siger at de vil lave en 3'er som muligvis bliver den sidste. De vil vise til det helt sidste Hikke vokse op og blive til en mand. 3'eren vil udkomme i år 2016 :D Kan bare ikke vente.

Rasmus

sådan træner du din drage er mine ynglings film
har også set den en million
og jeg glæder mig ligesom jer til at 2´en kommer ud
i biograferne.

Nu hvor vente tiden er så lang, har i så set alle de der 20 minutters film, hvor man følger Hikke´s eventyr efter den føste film der er både del 1 hvor Hikke møder nye drager
og man ser at Hikkes far får sin ejen drage.
Del.2 kan jeg ikke sige så meget om da jeg ikke har set dem alle i nu, men tandløs møder sin gamle fjende ( viskende død drage) og det udvikler sig hurtigt til en kamp, som Hikke ikke må være med i.

del 1: er udkommet på dvd (dansk tale) kan købes
del 2: er ikke kommet i nu på dvd (dansk tale) :,/

https://www.google.dk/search?newwindow=1&hl=da&site=webhp&source=hp&q=dr...

Dr. Ultra viser filmene vær søndag kl: 10:30 del 2 dansk tale :D

og ellers kan de se´s på youtube på engelsk

http://www.youtube.com/results?search_query=dragons+riders+of+berk&sm=3

Engelsk titel: dragons riders of berk
Dansk titel: dragerytterne fra bersærkø

glæder mig til 2´er komer :D :D :D

susanna

håber at den er ligeså god som 1'en..

Mathilde

Glæder mig helt sikkert til at se filmen, den første var super god, sjov og super spændene:-) og tror helt sikkert at den her film bliver lig så go:-)

Lisbeth Uhreuser/502198

Yes så er den her..længe ventet glæder mig for vildt til at se den... Så der skal kryds i kalenderen ......skal absolut ses

TheBandicoot

Siden 1. Film udkom har jeg håbet og håbet på der vil komme en 2'er.. & Nu sker det endelig... dog stadig med lang ventetid!!

Dukker så meget op til forpremieren i mit Toothless Cosplay!

Ditte

Jeg håber Virkelig at der også kommer en 3'er :D How To Train Your Dragon er den bedste film Dreamworks nogensinde har lavet....

Nice Cosplay :)

Camilla

Den nye trailer til denne film ser mega fed ud.. Jeg kan ikke vente til at se den.. 1'eren var super fed, så 2'eren har meget at skulle leve op til.. Men den trailer ser godt nok lovende ud.. :D Yeeess..!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter