Cookie- og Privatlivspolitik

Eragon

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
15.12.2006
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Eragon
|

'Eragon' er første del af en trilogi. Et fantastisk eventyr der er baseret på Christopher Paolinis bestseller af samme navn.

Eragon er navnet på en ung mand, hvis skæbne afsløres under dramatiske omstændigheder, da han opdager, at han er del af en elitestyrke af Drage-ryttere. Han bliver kastet ind i en verden af magi og ukendte kræfter, og opdager at han kan redde – eller ødelægge – et helt rige.

Debutanten Ed Speleers skal spille hovedrollen som dragerytteren og filmens øvrige roller bliver besat af den Oscarbelønnede skuespiller Jeremy Irons, den Oscarnominerede John Malkovich, Robert Carlyle, Djimon Hounsou samt Sienna Guillory i den kvindelige hovedrolle som elverpigen Arya.

'Eragon' instrueres af Stefen Fangmeier. Han er en sand mester i visuelle effekter, og har tidligere arbejdet på film som 'The Perfect Storm', 'Master and Commander' og 'Lemony Snicket'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (111 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daviduser/182575

Alt for hurtigt, dårlige skuespillere, halvdelen af bogen mangler, og bare død kedelig! Kan overhovedet ikke anbefales!

Frank

Dårlig film

Wayne

Bøgerne er bedre. Det er lidt i stil med Det Gyldne kompas, den fænger ikke.

Antaeus

Den har vel egentlig potentialet til at kunne have været en god film, men måden den er sat sammen på og fortalt samt skuespilspræstationerne gør at det går galt. Den kommer aldrig rigtig til at fungere og man bliver kun af og til grebet af historien.

Jeff

What were they thinking…

Nadineuser/13852

læs bøgerne!
har endnu ikke selv læst dem men skal til og i gang med dem næste gang jeg skal starte en roman. filmen bager klart præg af at være en kæmpe sammen sat af flere bøger. Man gilder hurtigt igennem handlingen for at kunne få hændelser til at ske. Det er en appetitvækker hvis man er i tvivl om hvor vidt man er til ERGONS univers men film er klar ikke værd at se hvis man på forhånd ved man læser bøgerne. det tydeligt for selv en der ikke har læst bogen at dette er en sammensætning af som skynder sig igennem sit stof.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.