Cookie- og Privatlivspolitik

Prag

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.11.2006
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Prag
|

Instruktøren Ole Christian Madsen, som stod bag 'En Kærlighedshistorie' og 'Nordkraft', har instrueret et intenst kærlighedsdrama med Mads Mikkelsen og Stine Stengade i hovedrollerne.

Da Christoffers (Mads Mikkelsen) far dør, rejser han og hans kone (Stine Stengade) til Prag for at hente den døde hjem. Det er 25 år siden, at faren stak af til Prag og efterlod Christoffer alene tilbage med sin mor.

Der er derfor ikke mange følelser på spil for Christoffer og han forventer, at rejsen udelukkende bliver en praktisk opgave. Men inde bag en overbevisende facade er Christoffer og Majas samliv ved at falde fra hinanden og Christoffer må sande, at rejsen til Prag også bliver en kamp for ægteskabet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
2.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Det eneste jeg synes ved den her film er Mads Mikkelsen som spiller godt , men ellers ikke en film der gør noget af sig , trist film og nok også mere en voksen film

Nicolai

Mads Mikkelsen har aldrig været min smag og denne film gør intet i den retning til at forbedre vores forhold. Jeg synes, at han er en elendig skuespiller, der har fået alt for lang snor. Filmen er en rodet omgang, hvor selv ikke den smukke Stine kan redde den.

Nogenuser/12232

den er svær af følge med i men hvis man kan forstå den ville den nok være meget god

Nadineuser/13852

jeg så den da jeg var 18 med min kæreste. Vi blev enige om vi ikke kunne forstå den da vi var for unge til at se den.. tro man er nød til at være i slut 20'erne for at kunne følge denne film. tro den er opsigt vækkende for et ægtepar der har kendt hinanden længe som er i 40'erne men som sagt jeg var for ung til at forstå den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.