Cookie- og Privatlivspolitik

Beverly Hills Chihuahua

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2008
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beverly Hills Chihuahua
|

Smykket med diamanter og klædt i smarte små støvler nyder Chloe livet som Beverly Hills chihuahua så meget, at hun dårligt lægger mærke til Papi, en mere barsk udseende chihuahua, som tilfældigvis har forelsket sig hovedkulds i den forkælede skødehund.

Da Chloe forsvinder i Mexicos barske gader og stræder blot med en gadesmart schæferhund til at hjælpe sig med at finde hjem, er det dog Papi, der vender snuden mod syd og stiller sig i spidsen for et broget redningshold - bestående af to mennesker, en kvik rotte og en nervøs leguan - for at undsætte sit livs kærlighed.

Disneys 'Beverly Hills Chihuahua' udkommer kun med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (320 votes)
4
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... man kan faktisk komme igennem denne film uden at trække på smilebåndet en eneste gang..." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det er en visuelt imponerende film, Walt Disney har spyttet ud, men det er også stort set det eneste positive, man kan sige om 'Beverly Hills Chihuahua'." ()

 • Jyllands-Posten

  "Det er tydeligt, at nogen må have troet, at filmen har et eller andet på hjerte under pelsen, men det er godt gemt for os andre." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Rottehunde får en lille oprejsning i Disneys nye chihuahua-eventyr, hvor god animation ikke redder en svag handling." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Fin film men kun til børn....

Mia Lindholm

Rigtig sød film til børn nye teenagere. Med en god slutning :-)

Tribute

Sjov men også rimelig overdrevet dårlig og kedelig.
Sjov film kan godt ses af små Chihuahua elsker men den bør ikke ses af de lidt støere drenge.
Den er helt til grin og dårlig fundet på flere gange i filmen. Da den hvide Chihuahua Chloe begyndte at blive rimlig modig og stærk, Så begyndte jeg at fjerne mine stjerner fra filmen.
Det er findt nok at hun bliver Modig men nu skal de heller ikke gå overstregen med drama og superkræfter i filmen.

Den er ikke noget at klappe over og heller ikke noget at spilde penge på i biografen, men vis man elsker Hunde vil jeg ikke trække jer tilbage fra filmen.
Jeg har Advaret jer se den ikke vis du er over 11år.

Cecilieuser/140135

Det er en rigtig sød film, man kan se med sine små kusiner!

Nataschauser/650502

Hvis man elsker hunde, eller er vild med Chihuahuaer, så skal man se den!

Jeg vil gerne have den på dvd, da jeg synes den var rigtig sød, selvom de kunne tale :)

Ganske glimrende film for folk der er vilde med hund!

Malle

Denne film er simpelthen så morsom, at man er nødt til at få fat i den når den kommer på dvd! begge mine børn (4&8 år) grinede hele vejen igennem!

cecilie

dedn er helt vil sød jeg skal bare have den på dvd

FruBakuser/14865

Ja ja... den er da meget sød og vil helt klart tiltale de små børn der elsker en puttenuttet film. MEN... da jeg uden forventninger satte mig til at se denne film fik jeg en meget dårlig smag i munden, da hundene begyndte at tale til hinanden! Det er for langt ude... Sød film, absolut godt lavet og med en intens hundetræning! EN RIGTIG FAMILIEFILM!!

Movie-fanatic

Denne film er SELVFØLGELIG lavet til børn!!!!

Lad mig bare afslører, at selvom min opførsel (specielt efter en våd julefrokost!) KAN være på grænsen til det barnlige, ER jeg voksen! Jeg hører nu ikke til den type, og der syntes at det er OK at "tale ned" til børn, eller undervurderer deres kvalitetssans.
DERFOR blev jeg ret sur da denne film kørte foran mine øjne! Småhunde ER da søøøøøde, og når hjernedøde homo-erecticus pakker dem ind i alskens udstyr, er de da "nuttede" - men hvis JEG var en af de hunde, ville jeg sgu blive flov!

Stemmerne (og HER både på Dansk og originalsprog!!!!) er elendige, lamme og direkte TOTAL uforstående, i flere tilfælde! Historien har været fortalt et UTAL af gang - hyllet ind i lalverdenens dårlige teenage-film, kostumedramaer og familiefilm!!!!! Humoren er nede på et lavpunkt hvor selv BØRN må tro at voksne er lamme i roen (hvis de griner!).

Absolut spild af tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lill

Jeg syntes den er rigtig, rigtig god. Hundene er både søde og nuttede. Der sker mange sjove ting og både min mor og far grinede også! Jeg skal klart have den så snart den kommer på dvd. Jeg er snart 7 år og vild med hunde. Svært at vælge mellem de 3 hundefilm der går pt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.