Cookie- og Privatlivspolitik
To Disney-film får premieredatoer

To Disney-film får premieredatoer

Hvornår kan du se 'Alice in Wonderland 2' og 'The Jungle Book'?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Vi har tidligere skrevet, at Johnny Depps gale hattemager overvejer at genbesøge Eventyrland i en fortsættelse til Disneys Alice in Wonderland.

Nu har både Depp og Mia Wasikowska skrevet kontrakt, og filmen har tilmed fået en amerikansk premieredato den 27. maj 2016. Bliver der tale om en verdenspremiere, vil vi formentlig kunne se den herhjemme på samme tidspunkt.

Manusforfatteren Linda Woolverton, der stod bag den første meget succesfulde film, vender tilbage til posten, men det gør Tim Burton til gengæld ikke. I stedet har Muppet-instruktøren James Robin fået opgaven.

Samtidig har Disney løftet sløret for premieredatoen på Iron Man-instruktøren Jon Favreaus live action-version af Kiplings 'The Jungle Book' - en fortælling, som Disney allerede har spundet guld på med animationsfilmen fra 1967.

Den nye familiefilm er planlagt til at udkomme den 9. oktober 2015. Dermed skal Mowgli og Co. kæmpe mod et hav af superhelte, dinosaurer og lign. i, hvad der ligner et ekstremt hårdtpumpet biografår.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
OCDina

Jeg er ellers så glad for AiW - men der er ikke noget der kan ødelægge en film yderligere, end når der skal "presses flere penge" ud af den... Har ingen forventninger overhovedet, men ender nok med at tage ind og se den alligevel.. Så må man håbe den ikke skuffer alt for meget..

Simone

Jeg elskede den første og jeg er næsten sikker på at jeg også vil elske den anden! Selvom Tim Burton ikke instruerer denne film er jeg sikker på at filmen stadigvæk bliver god med Johnny Depp og Mia Wasikowska i hovedrollerne.

I mine mareridt kunne jeg dog stadig forstille mig at filmen bliver dårlig, da efterfølgere til store film tit har været nedslående.

Jeg krydser derfor fingre for det bedste :D

Wayne

Alice, end live-action udgaven/fortsættelsen - og jeg har ikke de store forhåbninger til en lignende udgave af Junglebogen.

Hvordan vil de skabe en lige så hyggelig Baloo, som den animerede?

Jacob

Teknisk set er der vel tale om en Alice i Eventyrland 3, da Tim Burton's version nærmest er en fortsættelse af den oprindelige tegnefilm. I hvert fald har Alice i den første live-action version allerede været i Eventyrland. Har det lidt på samme måde som med Oz, svært med de her ulogiske universer.

En live-action udgave af Jungle Bogen? Tja, det burde vel ikke overraske. Spændende om Baloo vil blive en animerede bjørn eller ej. Men kommer den ikke til, at ligge i skolernes efterårsferie? For i så fald ved børnefamilierne godt hvad de skal.

Louise ( Lily ) Agerbo

Det lyder spændende, synes at den første Alice in Wonderland var mega god :3 med Johnny Depp , Mia Wasikowska og de andre gode skuespillere ;)

Ved ikk helt med Mowgli og Co.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

12 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden